Näppis: Nyt pikaisesti täsmäkoulutusta sairaanhoitajille koko Suomeen ja palkka oikealle tasolle

Nyt pikaisesti täsmäkoulutusta sairaanhoitajille koko Suomeen ja palkka oikealle tasolle. Lisäksi lupaus vakituisesta työstä. Hop, hop!

Vai tulee meidän nykyisten hoitajien vahdittavaksi vielä kielitaidottomat ulkomaalaiset hoitajat. Kiitos tiedosta phhyky, täytyykin alkaa suunnittelemaan alanvaihtoa.

Jos lämpötila on keskimääräistä korkeampi, se johtuu ilmastonmuutoksesta. Tavanomaista kylmempi sää on normaalia vaihtelua.

Ihmettelit, miten autoton pääsee keskustasta Launeen marketteihin? No tietysti älypyörätietä pitkin!

Taas on lehtipuhallinuskovaiset menoissaan, ja meteli on kauhea.

Ei kukaan voi ansaita työllään, kätten taidoilla tai osaamisellaan enempää kuin 50 000 euroa. Kaikki ylimenevä tulo on lahjaa, lahjusta tai riistoa.

Lehden lotto- ja jokerinumerot oli viime vuoden marraskuulta!

Kepun kilometreihin perustuva ehdotus päästövähennysmallista on viime aikojen uutisia peilaten täysin järjetön. Siinähän yksityisyyden suoja takuulla jossain vaiheessa kuitenkin vuotaisi vääriin käsiin ja kyseinen verotussysteemi rokottaisi yhtä paljon V8-avolavapakulla porhaltavaa punaniskaista lippiskuskia kuin sitä bensapihillä kaupunkipikkuautolla ajavaa konttorirottaakin.

Nyt järki käteen ja ajatus kirkkaaksi. Ensin työllistetään suomalaiset ja sitten vasta ulkolaisia tuodaan tänne. Kova kielimuuri, ei aikaa kielen opiskeluun ja tapojen oppimiseen!

Olisi kiva tietää, ketkä oli ne kymmenen kansanedustajaa, jotka ei halunneet kieltää tyttöjen silpomista.

Apteekin henkilökunnan pitäisi opastaa asiakasta ja kysyä, onko lääke ennestään tuttu? Otatteko aluksi pienemmän määrän? Minulle on onneksi osunut kohdalle fiksu farmaseutti, ja nyt osaan jo itsekin kysyä, etten osta liikaa uutta lääkettä, joka ei ehkä sovi!

Phhykyllä on varaa maksaa 10 000 euroa per filippiiniläinen hoitaja. Omille ei liikene mitään ylimääräistä. Ed. palkan korotuksen yhteydessä yritettiin viedä henkilökohtainen lisä. Sellainen great place to work.

Syke on ollut miellyttävä ostospaikka kaikkine myymälöineen, jotka ovat erikoistuneet hyvään palveluun. Pitääkö sekin nyt pilata halpahalliksi.

Ottaa päähän vasemmistopopulistinen ja heidän trolliensa rakentama henkilöpalvonta ja heidän hyökkäyksensä vapaata mielipiteen ilmaisua vastaan.

Ahkeria työnsä osaavia eläkkeelle jääneitä hoitajia rangaistaan hirvittävällä verotuksella. Vanhasen esitys: keikalla tehdyn työn ansiota ei lasketa yhteen eläkkeen kanssa.

Minnuu niin kyllästyttää USA:n vaalit. Yötä myöten vatvottu ja spekuloitu niitä. Uutisiin ei mahdu kuin yksi asia kerrallaan ja sitä puidaan.

Riihelässä "epävirallinen" liputuspäivä lauantaina. Oliko Ruotsalaisuuden päivän jatko ja Isänpäivän alku samaan syssyyn? Maanantaina (ehkä) lippu pesutupaan ryppyisenä ja likaisena! Suomenlipun pesu-, käyttö- ja taitto-ohjeet tulee osata!

Muutos on "kehityksessä" toteutunut. Parhaat ansiot on nettipelureilla, somettajilla ja TV-pelleilijöilla, mutta maamme asioista vastaavilla päättäjillä ja tieteen osaajilla on rippeet vain pussin pohjalta.

Nyt kyllä Yleltä virhe, kun ei näyttänyt Bidenin koko puhetta, puhumattakaan Niinistön puhetta. Kuka toimittaja siellä oikein vastaa uutisoinnista. Nyt loppui tv-lähetysten katselu.

PHKS-hykyyn tuloreitti on saatava selkeämmäksi, sillä nyt sisääntulo on täysin mahdoton löytää! Potilaat eivät löydä vastaanotolle eikä omaiset löydä potilaan osastolle! Pelkäävät tulla etsimäänkin!

Olkaamme tyytyväisiä, että USA sai uuden, vaikka iäkkään ja tapoja kunnioittavan johtajan, jollaista tarvitseekin koko planeetan tulevaisuus!

Radiomäen portaat, valtava projekti! Yksi kesäkään ei riitä tähän. On kuin pyramidin rakennus. Selityksiä riittää ja lopuksi käyttökielto. Lahtelaista!

Yrittäjä, pieni tai iso, teettää yrityksensä myynnin edistämiseksi mainoksen, jonka painattamisesta maksaa. Jakaja olkoon posti tai yksityishenkilö. Tuo myös kuluja yrittäjälle ja laatikossa sateessa lionnut lappu, jossa ehkä on lukenut, ei mainoksia.

ESS kertoi 8.11. ruokajakelusta. Täpötäysi kassi löytyi biojäteastiasta Riihelässä. Makkarat ja puurot avaamattomissa pakkauksissa, kuten muukin sisältö.

Miehet juhlii isukinpäivää rautakaupat kiinni, mitä jos kaupat kiinni äitienpäivänä ja kaikki naisvaltaiset alat tasa-arvoa kunnioittaen lappu luukulle, kun on äiskänpäivä.

Olipa pohjanoteeraus isänpäivän lehden kannessa: rikkoutunut lamppurivi ja salon ympäri kietoutunut Suomen lippu. Todella parannettavaa kuvavalintojen suhteen.

La 7.11. ESS Yritys ilmoittaa isoista kaupoista Ranskaan. Viereisellä palstalla metalliyrityksen konkurssi? Ensin mainittu yritys tekee metallialihankinnat Virossa. Tätä on päijäthämäläinen yhteistyö.

Trump olisi tullut valituksi toiselle kaudelle ylivoimaisesti, jos olisi osannut käyttäytyä korrektisti, ei olisi valehdellut eikä hölmöillyt.

Vasemmistoradikaalit mellakoivat ja sytyttivät viikonloppuna katuesteitä ym. palamaan Leipzigissä. Heittelivät poliiseja pulloilla ja katukivillä. Lähde: Bild-lehti. Ei ollut ensimmäinen kerta eikä paikka tänä syksynä Saksassa. Suomen totuusmedia? Ei sanaakaan, mutta "natseista" ollaan huolissaan.

Johan se 50-luvulla tiedettiin, mitä enemmän maata mylläät, terveempi oot, sano äiti. Ei siihen väitöskirjoja tartte. T. 50-luvun lapsi

Onko siellä Sala- ja Ruuhijärvillä aivan ylivoimaista ymmärtää vuodenaikojen ja sääolojen vaikutusta veden korkeuteen?

Tuntuu, että hoivakotien valvonta on pettäny, kun johtajilla ja apulaisjohtajilla on miljoonatulot. Vanhuksilla rahastetaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut