Näppis: Humpulan uuden päiväkodin tilat kaukana käytännöllisestä

Humpulan uuden päiväkodin tilat kaukana käytännöllisestä. Avointa tilaa, levotonta ja meteliä. Ei toimi lasten kanssa! Lisäksi korona-aika eikä ryhmiä voi pitää erillään, kun kaikki pyörii samoissa avoimissa tiloissa.

Sepä tuokin Lahdelle säästöjä, kun perustetaan vaihteeksi uusi lautakunta. Se tarvii johtajan ja johtajan johtajan. Tietysti käypäsellä korvauksella.

Väkisin alkaa säälittää nuo hollolalaiset kaatopaikkapelkoineen. Kujalassa on paikka biolle ja sinne Hollolasta kuskataan, asutus alle km. Hollolaan tulossa kierrätyskeskus. Lukekaa sen toiminnasta, niin silmät avautuu.

Kaup.sairaala loistopaikka. Julkisen pysäkit aivan vieressä ja bussit kulkee monesta suunnasta ja usein. Suurin osa asiakkaista kävelytaitoisia ja suht. terveitä. Ammatikseen valittavatkin voisivat kokeilla.

Jos 150 vuotta sitten rata Pietariin olisi rakennettu Hämeenlinnasta Vääksyn kautta Lappeenrantaan, olisi Harakan itäradan suunnitelma ja verorahojen tuhlaus perusteltavissa. Tosin Lahden sijainti olisi kai Vierumäen paikkeilla ja Kouvolakin Jaalassa. Tuhlaajapoika Harakka on pysäytettävä!

Kyllä isännöitsijäntodistus joillakin maksaa, mihin perustuu? Peräti 200 e energiatodistuksen kanssa! Koneelta tulostavat. Herra isännöitsijän pitäisi ymmärtää, että tiedot omistaa taloyhtiö, isännöitsijä ainoastaan kerää tiedot todistukseen.

Verohallinnon pitäisi julkaista kaikki verottomat tulot ja paljonko veronmaksajien rahaa virtaa Luxemburgiin ym. veroparatiiseihin.

Asun aivan Hollolan tk:n vieressä. Olen yrittänyt saada aikaa lääkärille monta kertaa. Mahdotonta! Yhdellä lääkärillä vain muutama akuuttiaika ja tarvitsevia useita kymmeniä. Pettynyt tk:n nykyiseen hoitoon. Akuutti kutsuu!

Kyllä meillä Lahessa asiat on hyvin, kun Radio Voimalla ei ole muita murheita kuin, että jalkapallo-otteluun ei poliisien työvuorojen takia pääse yleisöä. Kannattais tarkistaa, mitä työehtosopimuksissa sanotaan työvuorojen siirroista työnantajan osalta.

Kaikki kaupat pian Launeella ja Patomäessä. Kävellenkö sinne autiosta keskustasta, jossa ei saa enää autoilla?

Taloyhtiö hallitus! Kaikilla ei ole nettiä! Joten vastauksia ei voi antaa! Näin eriarvoistatte osakkeen omistajat. Kyllä maksajaksi kelpaa etenkin, kun koskettaa autoasioita. Syitä netittömään on monta.

Entäpä jos hirvikoira ajaa hirven ajoradalle ikävin seurauksin? Ei kait niin harvinaista.

Koko ulosottoa säätelevä laki on uusittava tai lakkautettava. Ei enää laskuja numerosarjoineen. Tiedettävä, mikä firma on myynyt esim. vanhuksen laskun perintään. Läpinäkyvyys siitä, mihin maan eri kaupunkeihin ja millä nimellä milloinkin. Todella poikki turha puh jonotus ja koko perinnän toiminta. Uusi laki ilman ihmisten pakkoajoa absoluuttiseen köyhyyteen.

Jos niin huonosti on asiat, voihan sitä muuttaa Venäjälle eiköhän vuoden asumisen jälkee maistu paremmalle maa nimeltä Suomi.

Eikö pienituloisetkin voisi poistaa nimensä julkisilta verolistoilta, hävettää nää tulot.

Olisipa Sykkeeseen tulossa oikeita ruokapaikkoja eikä mauttomia Heseä, pizzapuffaa, cafea... Uusia makuja ja ravintolamaailmaa kaivataan!

Iho kuoriutuu ja kurkku tulee kipeäksi kiinalaisista kasvosuojista. Mitä niistä irtoaa hengitykseen ja ihoon. Mitä myrkkyä?

Nykyisin uutisointi on pelkkää tilastojen julkaisua, milloin lämpötiloista, puolueiden kannatuksista, koronasta ja tietysti verotiedoista.

Eikö Lahes oo poliisia, kun FcLahti pelata kotiotteluaan. Korona tarttuu paremmin jäähallissa kuin hiihtostadionilla. Siis lisää poliiseja.

Jotkut pyöräilijät ovat ymmärtäneet uuden tieliikennelain ihan väärin. Se punainen takavalo löytyy, mutta missä on se valkoinen etuvalo?

Miksi ravintojutuissa kuten 3.11. puhutaan aina vain hedelmistä ei marjoista? Ulkomaiset hedelmät poimittu raakoina. Vitamiinirikkaita?

Ihan käsittämätöntä on, että tuhannet suurituloiset voivat pimittää verotiedot. Ketä kiinnostaa p-aukisten verotiedot ja tulot? Eikö tähän löydy mitään lakia?

Olkaas nyt syyttelemättä. Taitaa olla median aiheuttamaa verouutisointi.

Miksi uutiset valehtelee hanhien ampumisesta? Luvat tulee vasta, kun linnut on jo lähteneet pois.

Mielipidekirjoituksessa 3.11. Pekka Lehtinen kysyi, että mihin Hykyn eli Harjun terveyden voittorahat menevät, nehän menevät Mehiläisen paratiisisaaren tilille ja me veronmaksajat maksamme myös kaikki investoinnit.

Mitä ihmisten päässä liikkuu, kun vievät roskansa hyväntekeväisyysjärjestöille ym. Luulisi samalla vaivalla voivan viedä huonot tavarat ja vaatteet roskikseen, kuin raahata niitä toisten vaivoiksi.

Lämpimät kiitokset kirurgian poliklinikan hyvästä hoidosta! Olette aarteita! T. Pirkko Kauppila

Koulujen poissaolokielto osuu kovaa erityisesti tavoitteellisimpiin kilpaurheilijoihin lajista riippumatta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.