Näppis: Onko totta, että jossain päin Lahtea ei pala katuvalot aamuaikaisella?

Katuvaloista. Onko totta, että jossain päin Lahtea ei pala katuvalot aamuaikaisella? Sen sijaan koko Urheilukeskus mäkineen loistaa kirkkaasti valaistuna aina kun Vesitornin yläkerrassa valot loistavat. Kaupunki priorisoi?

Jää monen talon piiput nuohoamatta, kun ei nuohoojalta tule ilmoitusta.

Kunnallisveropuheet on nyt parasta niellä ennen kuin pääsevät ulos suusta. Työttömyyden pääkaupunki Lahti ei elinympäristönä parane veronkorotuksin.

Perutaan koronajoulu.

Miksi meidän lahtelaisten takapihalle eli Kujalaan pitäisi kipata kaikki hollolalaistenkin jätteet? Hollolassa ne ovat ympäristörikos ja uhka, mutta siirtävät sen mielellään sitten pois omista silmistään. Lisämaksu ja korkea sellainen kaikille hollolalaisille jäteaseman käytöstä. Kulkee Kujalassakin jokia ja pohjavesiä.

Kyllä Patrikaiset ovat aivan oikeassa nähdessään, mitä Päksin Akuutissa tapahtuu. Kailotetaan potilaan henkilökohtaisia asioita. Vanhoja ihmisiä yksin asuvia käännytetään kotiin. Sen jälkeen tosi turvaton olo kipuineen. Tätäkö on tänäpäivänä Akuutin hoito? Huonompaan suuntaan menee. Onkohan otettava korkeammalle taholle valitus. Niemisen selittely ei riitä.

Etlari julkaisee maahanmuuttajataustaisen puukottajan nimen, Helsingin Sanomat ei. Uutinen molemmissa lehdissä ti 27.10. Miksi näin Hesari?

Miten sattuikaan, että kyberuhka toteutui juuri yksityisellä terveydenhuoltopuolella!

Hallitus hoi. Alkaa rahat loppua työmarkkinatukea saavilta. 500–600 e kk käteen ei millään riitä. Annoittehan ansiosidonnaistakin saaville 6 kk ilmaista rahaa. Suomessa on köyhä, jos saa alle 1200 e kk brutto.

Vastaamon tietomurto voi olla vasta esimakua siitä, mitä internethuuma saa aikaan. Tärkeät tiedot pitäisi säilyttää vain paperisena, joita ei ainakaan johtoja pitkin pysty varastamaan.

Minne hollolalaiset vie jätteensä tällä hetkellä? Jos olette tuoneet Lahteen, hakekaa pois, kiitos.

Veronkorotukseen ei todellakaan ole nyt aihetta, eikä tarvettakaan. Organisaatiorakennetta ei ole edes kunnolla tutkittu eikä sen tuottavuutta mitattu. Tarpeettomat kuluerät on ensin leikattava ja muutoinkin tarkempi menokuri otettava käyttöön. Veroja kyllä maksetaan, mutta sen maksun peräseinä on jo saavutettu. Korotukselle jyrkkä ei!

No en olis vielä pari vuotta sitten uskonut, että Orimattilan miehet antavat periksi Prismalle. Tuli ajatukseen Ruotsin sotalippu: valkoinen risti valkoisella pohjalla.

Trump on kamala ihminen, öykkäröi ja valehtelee. Trump on myös pitänyt liki kaikki vaalilupauksensa, talouden pyörimässä, verot alhaisina ja jenkkien lompakot pulleina. Kuinka moni suomalainen poliitikko on kyennyt edes lähelle samaa?

Miksi kukaan ei ole kertonut, mitä se jeppe teki kun sai puolitusinaa poliiseja päälleen ja itsensä henkihieveriin. Kertokaa, etten väärin myötätunne.

Luonto ja upeat ulkoilumaastot on Hollolan vihreää kultaa! Ei pilata tätä kierrätyspuistolla, kaatopaikalla, josta varmasti leijailisi hajuhaittoja laajasti.

Kaupungin hallinto kehottaa kaupunkilaisia ulkoilemaan luonnossa. Ristiriitaista sen sijaan on se, että kaavoittaja on sulkenut kytöläläisiltä pääsyn Kytölän selkätieltä Kiiliäisvuoren luontopoluille kaavoittamalla kulkureitit umpeen lupauksistaan huolimatta. Tämä kuuluu varmaan Green Capitalin tavoitteisiin?

Pulkkilanharjulla sattui kuolonkolari tieosuudella, jossa on 50 km/h -rajoitus. Kesällä yksi auto meni samalla rajoitusalueella metsään kaataen paksun männyn. Pahaa onnettomuutta on pelätty, kun on seurattu menoa tällä tieosuudella. Miten kaaharit saataisiin kuriin? Peltipoliisi on hyvä ja myös kustannustehokas ratkaisu!

Nykyisen autokannan hävittämisen ja polttonesteiden hinnan korotussuunnitelmat ovat niin kallis ja älytön hanke, ettei Suomi siitä selviydy. Autot ovat pääasiallisesti ulkomaisia tuotteita eli rahavirrat taas ulkomaille. Meillä hyötyjiä ovat autokauppiaat. Hallituksen suunnittelemat pakotetoimet ideologioidensa toteuttamiseen johtavat kansalaiset ja yrityksiä perikatoon.

Olen pyytänyt monta kertaa esimiehiltäni, että voitaisiinko puhua, niin että molemmat sanoo sanottavansa. Mutta ei ole käynny. Voi kun toivon, että voisin sanoa, tämä oli tässä.

Kyllä jotku esimiehetkin ovat ihan pihalla. Turha syyttää pelkkiä työntekijöitä.

Hyvää, mitä tänään teet, ei muista huomenna kukaan. Tee silti hyvää.

Kyllä on pimeitä pyöräilijöitä aamulla liikenteessä ei valon valoa. Vettä sataa ja pimeää, mustia hahmoja ilman valoja ja heijastimia.

Lahden keskustaa välttelen parhaani mukaan. Huumetyyppejä katukuva täynnä. En lakkaa ihmettelemästä, miten kaman myynti täysin julkisesti ja häpeilemättä on mahdollista. Olisi kiva kuulla poliisin "puolustus" asiaan. Hävettää.

Ennen kuin valtion tuella sähköauton valmistajia ja myyjiä lihotetaan, olisi syytä tutkia valtion tuella myös muita vaihtoehtoja, kuten bio/kaasu/vetyauton käyttöä. Sähkön ja akkujen tuotanto ei välttämättä paras ja ainoa vaihtoehto.

Suomi on tutkijoiden maa. Ala kuin ala, niitä riittää. Turhanpäiväsii? Ja kallis palkkasii.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.