Näppis: Onko oikeasti niin, että meillä ei ole varaa katuvaloihin?

Onko oikeasti niin, että meillä ei ole varaa katuvaloihin? Ihmiset menevät aikaisin aamulla töihin kävellen tai pyöräillen esim. kuudeksi pimeässä. Rahaa tuntuu riittävän pienten piirien haihatteluihin, mutta ei tavallisen veronmaksajan tarpeisiin. Mikä tätä kaupunkia vaivaa?

Hyvä, että ESS kirjoittaa tärkeistäkin asioista: juttu arkkitehti Pauli Lindströmistä oli sellainen !

Huuhdelkaa ne kaupan mehupuristimeen menevät appelsiinit. Asiakkaat eivät ole tyhmiä.

Etätyöskentely tulee lisäämään tietomurtoja.

Uusi ilmiö on pikku hiljaa vallannut alaa, joka iskee armotta kuluttajan kukkarolle. Suuryritykset monopoliasemassa kasvattavat tulosta rahastamalla kansalaisia, jopa ilman vastiketta kuten sähkön siirtomaksuissa tapahtuu. Tämä lisää vääjäämättä köyhyyttä.

Voi hemmetti kuluttaja-asiamies! Nuohoojan ilmoitus oli hyvä muistutus nuohoamisesta ja oli helposti muun postin joukossa. Poista nyt sitten muutkin "mainokset"! Voihan...

Ujuttaako Greencity kestävän kehityksen rahoja Pippon moottoriratojen kehittämiseen?!

Uudessa raamatun käännöksessä eniten ihmetyttää "pamahtava pelti". En usko, että ammoisina aikoina edes tunnettiin peltiä. Muutkin sanat kuulostavat kalseilta, mutta meillä mennään kaikessa muka parempaan suuntaan?

Talviuinti on lisääntynyt huimasti, mutta Ankkurinrantaan kaupunki ei suostunut pukukoppia laittamaan, miksi? Järvihän pysyy isona avantona ainakin jouluun asti nykyisin. On täällä uimareita, jotka joutuu juoksentelemaan kylpytakeissaan rantaan. Näin kaupunki "kannustaa" meitä kuntoilemaan. Eihän tänne saatu edes kuntoportaitakaan.

Miksi te toimittajat kirjoitatte jutuissanne että Lahden Nastolassa tapahtui sitä tai tätä? Ettehän te kirjoita esim. Lahden Liipolassa tai Lahden Jalkarannassa. Kyllä pelkkä Nastola riittää. Tasapuolisuutta.

Ilo ja positiivisuus – ruokkii aivoja ja myös ihmissuhteita.

Miten miehet voivat puolustautua naisia vastaan, jotka uhkailevat väkivallalla ja teräaseella lyömällä?

Miksi jotkut koiranomistajat antavat koiriensa tehdä tarpeet naapurien nurmikoille/ ikkunan alle...?!

Ai minkä takia mä kävelen siten, että koko kroppa on mukana liikkeessä? Noh, mua ei kukaan ole koskaan alistanut eli ei ole mitään lihasjumeja. Heh.

Jo aikoja sitten ehdotin, että pankin ja terveydenhuollon koodit on pidettävä täysin erillään. Nyt toteutui tämä yksi kammottavista kyberuhkista – kun tätä globaalia maailman menoa ihannoidaan, vaikka kyberuhkien hallinta puuttuu täysin!

Kirkonseutu.fi nettiuutinen (13.10.2020) sanoo: Nastolan kirkonkylässä sijaitsevan seurakuntatalon käyttö on vähentynyt seurakuntaliitoksen jälkeen, ja että Nastolan seurakuntatalon korvaaviksi tiloiksi ehdotellaan kirkon lähellä olevaa tilaa tai Rakokiveä. Kuinka paljon uusia kävijöitä saadaan, kun toiminnot siirtyvät mahd. Rakokiveen? Minun mielestäni toiminnot pitäisi siirtää kirkkoon tai Nastolan Luomaniemeen.

Laitoin tunnelmavalot pihaan. Kohta joku valittaa näppiksellä. Ei kiinnosta pätkääkään, sen kun kirjoittelette. Oma on pihani.

Onko Apulanta-museo joku maanviljelijöiden sotakorkeakoulu?

Kansanedustaja Tavio epäonnistuu viestinnässä ja syyttää siitä "vasemmistoa"? Kuulostaako tutulle? Atlantin toisella puolen on yksi samanlainen kaveri.

Jos olen oikein huonosta tiedottamisesta ymmärtänyt, niin Kujalan kaatopaikka jää alueen kaatopaikaksi. Kierrätyspuisto käsittelisi muuta kuin esim. biojätettä.

Pitäisikö metsästys kieltää kaupungin mailla yleisen turvallisuuden parantamiseksi.

Voitteko yst. tehdä jo vihdoinkin kauniin lehden. Sivut saman kokoiset ja kaikki sivut yhteen. Jos B-osio pitää olla, niin kaikki juoksevasti numeroitu 1–50. Ottakaa mallia jostakin kirjasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.