Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kannattaisko tähän digikiimaan lyödä jarrua. Pelkkää pahoinvointia!

Digi digi. Nettikiusaaminen, verkkovainoaminen, tietomurrot, identiteettivarkaudet. Kannattaisko tähän digikiimaan lyödä jarrua. Pelkkää pahoinvointia!

Kyllä Kujalaan mahtuu ns. kierrätyspuisto. Tuleehan sinne koko ajan uutta teollisuutta.

Nyt unohtui lehdestä "Miete" ESS 24.10. Muistakaapa laittaa joka päivä, kiitos!

Milloin saamme tiedon, että paljonko Cafe Ace Cornerin järjestämästä Jopen muistokonsertista jäi Jopen perheelle?

Tänään lähti voileivälle viimeiset Lahden kaupungin viljelypalstalla kasvatetut tuoreyrtit ja nyt siirrytään pakastettuun sataan pussukkaan yrttejä.

Lahdessa on harvinaisen paljon selvänäkijöitä, vai miksi heitä kutsuisi. He kun näyttävät tietävän muitten ihmisten tekemisten ja sanomisten motiivit. Ja kertovat niistä tällä palstalla. Samaa vikaa tuntuu olevan myös eräillä median toimittajilla.

Kyllä pöyristyneenä luin näitä koiraihmisten jatkuvia vaatimuksia koirapuistojen rakentamisesta ja niiden varusteluista. Ja ihan pokkana meidän verorahoilla. Mutta koiraveroa ei suostuta maksamaan. Virkamiehet herätys: koiravero takaisin ja heti.

Vanhanen, mihin perustuu väitteesi, että "jokainen kantaa taskussaan paikantamislaitetta"? Jos tarkoitat älypuhelinta, niin sellaista ei ole läheskään kaikilla. Ja kyllä se loukkaa yksityisyydensuojaa, jos koko ajan seurataan, missä joku autollaan liikkuu. Kyllä se on tässä maassa edelleen jokaisen oma asia, ellei ole rikollisissa puuhissa.

Kiitos Heikki ja Päivi Patrikainen! Hyvä kirjoitus. Sairaat ihmiset heitteillä ikään, sukupuoleen tai asemaan katsomatta. Olin 7 tuntia Akuutissa. Näin ja kuulin ihmisten hädän. Kokkosen ja Niemisen kirjoitus arvotonta höpinää.

Lahdessa työttömiä enemmän kuin Hollolassa, laajentukoon kierrätyspuisto Kujalassa.

Kouluruoka on peilikuvakaupungin tilasta. Siksi oppilaat menevät mieluummin kauppoihin hakemaan ruokansa kuin syövät tehdasruokaa koulussa. Ala-arvosta prosessoitua ruokaa kouluissa. Parempi lopettaa kouluruoka kuin jatkaa tällä tiellä. Jyrki Sukula uudistajaksi. T: Kojootti

Mitä "uunoja" liikkeellä, kun vasemmalta ohi! Piru vieköön ihan hulluja! Vasemmalla kävellään oikealla pyöräillään näin opetettu 60-luvulta lähtien.

Ei ole näköjään enää mitään asiaa Hollolassa kiertää järviä! Pelkään henkeni edestä etenkin viikonloppuisin näitä koiralaumoja, joita uusavuttomat omistajat eivät hallitse. Tappelut todella lähellä, hirveetä rähinää piskit pitävät toisilleen. 2–3 koiraa yleensä yhdellä tyypillä ja tekevät mitä lystäävät, kouluttamattomia, vaarallisia.

Harkitkaa, mihin adresseihin nimenne panette. Kaikkein heikoimmassa asemassa ovat nyt elävät ihmisen sikiöt, joilla on oma verenkierto. Heitä uhkaa kuolema. Eläessään ja kasvaessaan ihmisen muotoon voimme nähdä ihmeen tässäkin harvaanasutussa maassa. Tuetaan kotimaista adoptiota ja myös perheitä, joissa odotetaan vauvaa, mutta rahat eivät riitä perustarpeisiinkaan.

Kiitos Akuutti 24:lle saamastani erinomaisesta hoidosta 23.10. klo 11–16 välisenä aikana. Erityiskiitos hoitaneelle lääkärille. T: 87 v

Sateella lehtipuhallin? Ruoholeikkurilla lehdet silpuksi, ja lehdet maatuu!

Kylä 60-terveen rouvan pitää jaksaa 4 h kävelyä putkeen, vauhti alas ja keskusta-Fazer-Hennala-Laune-keskusta. Nyt ehtii levyttää ryytynyttä oloa.

Ihmiset elävät harhojensa vallassa, eivät kaikki kuitenkaan.

Nastolalainen, oletko tosissasi? Haluatko, että kuuluisan arkkitehti Laila Niemiojan suunnittelema terveyskeskus puretaan? Sisäilma on korjattavissa. Tilalle moduuli ja myöh terveyskioski! Kaupungin arkkitehti?

Näin historiaa tutkineena Lapuan liikkeen kaltaista toimintaa näyttää olevan liikkeellä taas ns. oikeiston toimesta, kai supo on kartalla tästä ilmiöstä?

Kaipaan ihan niitä entisiä normaalisyksyjä meillä koulussa, kun kolmasosalla oppilaita oli ihan tavallinen syysräkätauti. Loppui nenäliinat ja luokan käsipaperipyyhkeet. Elämä se jatkui, ja talven jälkeen taas uusi kevät.

Ei Even Matti demareita pelkästään murjonut. Aivan aiheesta koko poliittista Lahtea. Luetun ymmärtäminen on joskus kovin vaikeaa puuhaa joillekin.

Älä välitä, Matti Eve kirjoittaa aina oman ideologiansa mukaan. Siksi kirjoituksia ei niin tosissaan otetakaan.