Näppis: On se tarpeellista tietää täällä Hollolassakin, koska Puutossalmen lossi ei kulje

On se tarpeellista tietää täällä Hollolassakin, koska Puutossalmen lossi ei kulje tai koska Maikkulan liittymässä on tietöistä johtuva viiden minuutin liikennekatkos.

"Anna mun kaikki kestää". Joku oli nähnyt käytetyn maskin tyhjässä roskiksessa?

Vaihda mies, joka ei käytä sokeria, helppoa.

Hyvin tiivistetty mielipidekirjoitus, Heikki Hornborg. Suunnittelijat vaihtoon ja realistisempia vaihtoehtoja työn alle.

Jotain rotia toivoisin pyörätiehullutuksiin. Tehkää nyt ensin se älytön älypyörätie valmiiksi, ennen kuin pilaatte Hennalan kasarmialueen.

Jes! Kohta ohitustie aukeaa. Nähdään se esim. rautatieaseman ohi jyräävän liikenteen merkittävänä vähentymisenä. Ei unohdeta niitä paikallispoliitikkoja ketkä vuosikymmenet harasi tätä kehitystä vastaan. Ai niin, eihän ne tietä vastaan olleet, vaan sen sijaintia...

Maskikyttääjälle: olisko sen papparaisen pitänyt niistää nenänsä siihen maskiin? Entä, jos ei maskia pesutuvan roskiin, lattialleko?

Mielipide-sivu toimii ja antaa hyvän kuvan missä mennään! Perjantain kirjoitukset kannattaa lukea uudestaan. Kiitokset osallistumisesta Pauli Rahkonen, Suomen Setlementtiliitto ry, Pertti Vesenterä, Harri Sipilä ja Martti Hannuksela. Terveisin Risto Halsti.

Espanjan hallitukset eivät ole saaneet läpi budjettiesityksiään, joten Espanja toteuttaa yhä vuoden 2018 budjettia. Menopuolelle lisäyksiä tehtiin jo ennen koronakriisiä, mutta tulopuolelta lisäykset puuttuvat. EU elvytyspaketin lahjaraha 72 mrd on maalle ensiarvoisen tärkeä ja kiireellinen. Lahjaraha II odotellessa.

Olin Akuutissa 39,5 asteen kuumeessa kotiutuessa polvileik. jouduin uudelleen, 2 kertaa kotiin 3 kerralla suostuttiin ottaan selvää, mikä kuumeen aiheutti jäi? Kylmä oli maata paareilla 7 tuntia sain frotee peiton, joka ei lämmittänyt ollenkaan. Ymmärrän Patrikaisia.

Onko oikein, että jos nostaa esiin epäkohtia (esim. Akuutissa), joutuu parjauksen kohteeksi? Voisiko ajatella niin, että mielipidekirjoituksen tarkoituksena on ollut tuoda julki ja saada aikaan parannusta vallitseviin käytäntöihin, sekä näin puolustaa sellaisiakin potilasasiakkaita, jotka eivät omassa asemassaan osaa tai uskalla puuttua niihin?

On tästä kaamoksesta sekin ilo, että naapuri ei näe koko päivää kytätä.

Milloin taudin tukahduttamisvaihe ja yhteiskunnan normalisointivaihe? Ovatko ne hallituksen agendalla?

Eikö olisi kohtuullista olla keräämättä sähkön siirtomaksua seuraavat 3 v., ja tämän jälkeen siirtohinnat kustannuksia vastaavalle tasolle.

Posti! Lajittelu tai jakaja nyt tarkkuutta Hämeenkoski ja Hollola ei ole sama asia.

Hengitys ahdistaa, polta tupakkaa. Tyhmempää voi tuskin olla.

On tärkeää, että sairastavalla on saatavuus hoitavaan tahoon. Muutama minuutti tuntemattomasta numerosta ei riitä ja takaisin ei voi soittaa. Sama käytäntö muiltakin yleishyödyllisiltä tahoilta. Ja kirjaaminen sitten. Kuunteleminen ja kirjoittaminen ei sovi. Voi tulla virhetulkintoja. Lääkärillä pitäisi olla enemmän aikaa työlleen.

Energiavirasto on antanut sähköyhtiöille, joilla on monopoli, mahdollisuuden rahastaa reilusti kuluttajia sähkön siirtohinnoilla jo viiden vuoden ajan. Kun kerätyt varat on käytetty vastoin alkuperäistä tarkoitusta, niin vastuu kuuluu elinkeinoministerille, ei kuluttajille. Vaatimus sähkön siirtohinnan alentamisesta on oikeutettu.

Kannattaa Lahden kaupunginteatterin katsoa peiliin ja miettiä ovatko näytelmät yleisöön meneviä. Täällä on ollut hyviä esityksiä, Myrskyluodon Maija, Evakkotytöntarina ja monta muuta ihanaa esitystä. Sinne tultiin bussikuormittain katsomaan. Nyt ei sellaista nähdä. Eikä johdu koronasta. Mitähän jos pyydätte vaikka Enni Mustoselta näytelmää. Heti on teatteri täynnä.

Kuinka suuri arvo voidaan antaa hyvinvointikyselylle, johon voi vastata vain joko verkossa tai noutamalla lomakkeen Trion yläkerrasta ja palauttamalla sen sinne?

Keneltä näitä galluppeja kysellään, en tiedä enkä tunne yhtään naista tai miestä joka kannattaisi Sanna Marinia pääministerinä.

Olipa kasteesta kirjoitettu asian vierestä ESS 19. 10. Kaste ei liity tunnustuskuntaan liittämiseen eikä nimenantoon vaan syntien anteeksisaamiseen. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, sanoo Sana.

Lapin yrittäjät luottivat liikaa joulupukkiin, huonosti kävi.

Eikö Euroopalla ole sisua laittaa Kiinaa ruotuun?

Kaikki työttömät eivät ole köyhiä surkimuksia. Jotkut elelevät varsin mukavasti omaisuutensa turvin. Ja nauttivat vapaa-ajastaan, vaikka kovasti kehotellaankin erinäisiin "paskaduuneihin". Kateus hoi, älä jätä!

Minä ainakin haluan, että mies on komea. Ihan järkisyistä. Silloin sitä jaksaa katsella vähän pitempään.

Perustavanlaatuinen pettymys on yleensä syynä nälvimiseen. Mutta vahva ihminen selviää siitäkin, kuten muistakin elämänsä karikoista.

Tarkoitukseni ei ollut vähätellä pienempiosaisia työttömiä. Lähtökohdat elämälle voivat poiketa toisistaan. Mutta jokainen ihminen on aivan yhtä arvokas, olipa tausta mikä tahansa.

Erinomainen kirjoitus Heikki Hornborgilta 22.10. Totta joka sana. Erikoista, että Lahden päättäjät eivät tätä ymmärrä.

Ettekö ymmärrä, että tavan kansalaisellekin voi olla hyötyä, kun lääkäripari valittaa Akuutista. Ei siellä kovin hauska ole asioida!

Aivotonta toimintaa joiltain koiranomistajilta. Koirapuistossakin on sääntö, että ne koiran jätökset siivotaan pois, mutta nämä itsekkäät ei ymmärrä edes hyviä tapoja. Paskattavat koiransa toisten kotiportille.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut