Näppis: Lahden poliisin olisi syytä jalkautua siviilivaatteissa kaupungille

Lahden poliisin olisi syytä jalkautua siviilivaatteissa kaupungille, jotta huumeongelmalle voitais oikeasti tehdä jotain konkreettista. Autolla ajelu ei riitä!

Meinaako Ilkka Kanerva leikkiä Renkkeliä kun yrittää Olumpia komitean puheenjohtajaksi.

Hornborg, tiivistit monen tunteet kirjoituksessasi! Ilmaiset parkkipaikat olisivat paras houkutin! Terkut Karismasta.

Ympäristöpääkaupunki kustannukset. Poliitikko sanoo "Brysseli katsoo voittajiin, heillä paine antaa rahaa Lahdelle". Tulossa 350t e, kaupungin oma panos 3000t e ja valtion 3000t e. Et saiskos sen Brysselin hanan auki.

Ei valtio-omisteisilla yrityksilläkään ole yhteiskuntavastuuta kuten Marin vaatii ? Finnair irtisanoo 600 työntekijää ja lisäksi lomauttaa suurimman osan henkilöstöstään.

Ensiksi tehdään hirveällä meuhkaamisella toriparkki ja nyt yritetään tehdä keskustaa autottomaksi, jessus mitä pölvästelyä.

Auto ajoi ulos Padasjoella. Altistuneet poistuivat paikalta omilla kyydeillään. Onko alkamassa ulosajoepidemia?

Nyt sitten vaan päättäjät jalkautumaan pimeille kaduille klo 8.00 jälkeen. Saattaisi mieli muuttua valojen sammutusten tarpeellisuudesta näin pimeimpänä aikana.

Akuutti. Menin 18, ei montaa ihmistä. Heti ultraan ja magnputkeen. Odotushuoneessa en ehtinyt istua, jonon ohi kutsuttiin. 24 leikkaussaliin.

22.10. lehdessä kirjoitus lihakarjan kasvattajalta Johanna Ratiasta. Ihanaa, että vielä löytyy inhimillisesti kasvattavia tiloja, joissa eläimet saavat elää hyvän elämän. Itse olen valmis maksamaan lihasta enemmän, jos eläimet saavat elää hyvän inhimillisen elämän. Vihaan tehdasnavetoita, sikaloita ja kanaloita.

Ei lehtipuhaltimet mitään, mutta isot moottoripyörät ja autot! On muotia, kun on isot pakoputket ja äänenvaimentimet porattu. Ylittyy reippaasti kuulosuojain 85 dB:n raja. Miksi näillä saa laillisesti paukuttaa menemään? Sääliksi käy pääväylien asukkaita kuten Vesijärven ja Karjalankatu.

On merkillistä, että ihmisiä arvioidaan ammatin perusteella, mutta totean, että Patrikaiset osaavat varmasti arvioida akuutin tapahtumia ja tilannetta paremmin kuin me maallikot. Itselläni oli vastaava tilanne, kun murtunut raaja piti korjata. Odotus 8 tuntia, henkilökunta jutteli omiaan ja toisten potilaiden asiat kuuluivat myös minulle. Salassapidosta ei tietoakaan.

Loistavasti kirjoitettu Liisusta Heikki Hornborg ja niin totta!

Miten ihmeessä tähän samaan kaupunkiin on saatu sekä pöljät päättäjät että virkamiehet?! Ensin näivettävät kaupungin keskustan estämällä autoliikenteen ja sitten ihmettelevät miten keskustan pysäköintitulot ovat romahtaneet!

Naisten oikeuksien keskustelussa painotetaan nykyisin oman kehon itsemääräämisoikeuteen. Ei ole puhdasta faktaa. Keho on lainassa fyysiseen kuolemaan asti. Et ole tehnyt kehoasi. Käytät sitä tunteen tahdon järkesi koko persoonallisuuden voimasta. Työllistät muitakin joukkohuutamisella. Muista että monet kansat ja kulttuurit ovat kadonneet kokonaan historiasta. Jtn on täytynyt olla virheellistä massan ajattelussa. Lisääntyvät vahvat ovat ottaneet elintilan. Vastuu on yksilön.

Salpauksessa viisveisataan opiskelijoiden ja opettajien terveydestä. Ei turvavälejä, etäisyyttä eikä maskeja! Varma koronalinko!

Kylläpä olette ilkeitä. Patrikaiset tarkoittivat kirjoituksellaan hyvää. Kyllä Akuutissa kehitettävää on, mutta lahtelainen keskustelun tasottomuus näkyy näppiksellä.

Inkivääriä ja hunajaa tai Inkiväärikaramelleja Apteekista flunssan, influenssan, koronan oireita vastaan. Ja ehkäisemään niitä.

Uudenmaankadun rakennustyö on älyttömästi ja surkeesti suunniteltu. Viime perjantaina lähdin autolla Renkomäestä klo 15.30 aikoihin kohti keskustaa, kesti n. 25 min ennen kuin olin aseman kohdalla. Suunnittelijat kiertoon pls.

Korona, kaamos ja kyläilyjen ja perhetapaamisten puuttuminen eivät masenna, päinvastoin. Introvertti 72 v.

Ankkurin rannassa on taulu, jossa kaupunki varoittaa hanhista. No ne ovat nyt muuttaneet. Eikö Lahti muuta pysty tekemään hanhiongelman ratkaisemiseksi. Nyt olisi talvi aikaa ratkaista ongelma viranomaisten kanssa. Käyttäkää hyväksi paikallisia kansanedustajia ja ministereitä hyväksi Helsingin päässä hätistämispäätöksen saamiseksi.

Juuri näin, Heikki Hornborg. Kun asuu 9 km keskustasta, ei todellakaan kävele tai pyöräile keskustaan shoppailemaan vaan ajaa omalla autolla. Ja usein sitten jääkin jo lähempiin kauppakeskuksiin. Ennen rakastin Lahden keskustaa, en enää!

Kyllä on surkeaa tiedottamista Op:lla. Aika noloa lähettää tiedote, jossa kerrotaan nolla korot ja samassa kuoressa ilmoitetaan palvelumaksujen korotuksista. Ei hyvältä näytä.

SDP:n Hussein Al-Taee on kyllä pyytänyt anteeksi kirjoituksiaan. Miten Jussi omalla kohdallaan? Hyviä jatkoja! Terveisin Sami Korkiakoski

Kiitokset Heikki Hornborgille ESS 22.10 olleesta kommentoinnista koskien Lahden keskustan näivettymistä.

Joko olisi aika vaihtaa levyä pääkirjastossa? "Englanninkielinen" koronatiedote huvittaa. Englannin kieleen ei kuulu ässien sössötys.

Yllätyin Pekka Pasanen mielipidekirjoituksesta. Ei saisi arvioida ja arvostella Akuutin toimintaa, kun itse on tyytyväinen? On hyvä, kun asiantuntemusta ja toimintaa ymmärtävät henkilöt kertovat näkemyksensä (H ja P. Patrikainen). Arvostelulla ja arvioinnilla pyritään vaikuttamaan parempaan huomiseen!

Olen aivan samaa mieltä Heikki Hornborgin kanssa Lahden keskustan liikennesuunnitelmista. T. Autoileva asikkalalainen

Minulla samanlainen kokemus kuin Patrikaisilla. Kaikki odotussalissa oli vaihtunut ja uusia tullut, kunnes minulta meni hermot. Menin huomauttamaan, jo alko tapahtumaan. Mamma

Pakko puolustaa Akuutti24. Annoin aikoinaan heille erityistä kiitosta kuullessani siellä verhoin rajatuilla paariosastolla, kuinka kauniisti he puhuivat viereisillä paikoilla olleille vanhuksille. Toki oma olo oli myös hirveä, mutta on luotettava siihen että kiireellisyysjärjestyksessä hoidetaan. Ja aina voi soittaa kelloa jos vointi huononee, tätä minulle painotettiin. On hienoa, että meillä on päivystysvastaanotto, jossa on ihmisiä, jotka vielä jaksavat hoitaa meitä!

Arvostan todella paljon Patrikaisten mielipidettä ja sitä, että kummatkin ovat lääkäreitä ja uskaltavat tuoda epäkohtia julki siitä huolimatta!

Facebook on narsistien temmellys kenttä. Henkilöt kuvaa kauppaostoksiaan kuitin kera, tekemiään ruokia ja muita ostoksia. Tykkäävät omista kuvistaan ja kerjäävät tykkäyksiä. Jos joku ei tykkää tai kommentoi, poistetaan kaverilistalta.

Kun peset käsiäsi yleisissä vessoissa, älä kuivaa niitä naapurin silmille roiskimalla, vaan siirry sormet vettä valuen suoraan kuivausliinan luo.

Kiitos Heikki ja Terttu Patrikainen! Hyvä kirjoitus. Sairaat ihmiset heitteillä ikään, sukupuoleen tai asemaan katsomatta. Olin 7 tuntia Akuutissa. Näin ja kuulin ihmisten hädän.

Heikki Hornborgin kirjoitus uudesta liikennesuunnitelmasta (ESS 22.10.) on erinomainen. Pitääkö todella kaupunkilaisten alistua pienen porukan ideologiseen unelmaan?

Matti Eveltä hyvä ja naulankantaan osunut kirjoitus Esalaisessa 22.10. Toivottavasti kaupungin päättäjät lukevat sen tarkkaan ja ottavat opikseen.

Väsymyksestä kirjoittajalle. Vai onkohan tää nykyelämän vaativuus niin kovaa, että ihmiset on kroonisesti väsyneitä.

Huomio Salajärven ja Ruuhijärven sadat rantakiinteistöjen omistajat! Muistakaa vastata Vesijärvisäätiön tärkeään kyselyyn mainittujen järvien veden korkeuden haitallisen vaihtelun pienentämiseen.

ESS Lahti kertokaa meille tavallisille tallaajillekin, missä ovat Salpausselän maastoliikuntapolun lähtöpisteet, et ilman älypuhelintakin pääsee tutustumaan.

Pyöräilijät huomioitiin myös Laaksokadulla, jolla ajotie kavennettiin vuosi sitten ja pyöräilijät ohjattiin liikennemerkein sille (ei merkittyä ajokaistaa). Mutta onneksi saatiin viereen viheralue ja leveä kävelytie. Mukava on autoilijankin ajaa pyöräilijän perässä. Ei kannata siis tööttäillä.

Olipa ikävä kirjoitus Matti Eveltä Esalaisessa 22.10. Vuoden positiivisin Lahtelainen kirjoittaa varsin kapeasta näkökulmasta, kun saa tässäkin demarit kaikkeen syylliseksi? Näin ei yhteistyötä rakenneta.

Naapuri voi viivästyttää rakentamisen aloittamista vuosilla, valittamalla hallinto-oikeuteen ja vielä korkeammalle. Pelkkää kiusantekoa! Mitään korvauksia et saa, kun pyörittelet peukaloita ja odotat, että saat rakentaa täysin kaavan mukaisen talosi. Törkeää, eikä asialle tehdä mitään. Valittaminen on suomalaisen tärkein ihmisoikeus.

Yle A Talkissa Lulu Ranne puhuu "punaisista" liittyen ilmasto keskusteluun. Melkoinen riman alitus taas kerran perussuomalaisten edustajalta. Sisällissotaako hän hakee?

Kiitos Matti Eve todella oikeaan osuneesta kirjoituksesta Lahden politiikkaa vaivaavasta johtamisvajeesta.

Meillä yt-neuvottelut, irtisanomisia tulee. Mutta koska perk, pitäisi saada ajoissa tieto. Olen kysellyt, ei vastausta, toisaalta ok. Mutta eihän kukaa työttömäksi halua.

Maailma on miesten. Nyrkki puhuu, jos naiset ei alistu. Niin on ollut ja aina tulee olemaan. Vallan kahvoissa on paatuneet miehet. Uskonnolliset johtajat maailmassa on miehiä. Julmia alistajia, joiden sydämistä ei rakkautta löydy. Elämme sen seurauksien keskellä, tällä kauniilla pallolla.

Metsästyksen luonne GPS-toimintoineen on muuttunut sitten 90-luvun. Kiinteät passit ja ajoketjut on vähemmällä. Hirvitornin sahaajat omalla toiminnallaan estävät kiinteiden rakennelmien paikan ilmoittamisen. Marja-aika meni jo ja sieniäkään ei juuri enää ole.

Ei ole tarvetta kiinteille torneille. Ampujien ja hirven paikka on tiedossa metrilleen. Outo väite, että sivulliset on vaarassa, kun hirviä metsästetään.

Suomessa rikollisuus kannattaa. Uuden vankilan kuvien perusteella rikollisilla on vankilassa paremmat olo kuin monella kotona. Ja tämänkö pitäisi vähentää rikollisuutta?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.