Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Taas Jussi Halla-ahoa kiusataan!

Onhan se nyt todella hirveää ja sopimatonta, kun toimittaja vaatii perussuomalaisten puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa vastaamaan Halla-ahon epävirallisessa elämänkerrassa Scripta-alustassa esiintyvien antisemitististen eli juutalaisvastaisten kirjoitusten viittauksiin.

Jussi Halla-aho viittasi kirjan väitteet juutalaisvastaisuudesta Helsingin Sanomien haastattelussa ”sottakirjallisuudeksi”.

Ei, eihän sellainen käy, vaikka Jussi itse vinoilee suomalaista turvapaikkajärjestelmää viitaten siihen, kuinka vaikeaa on karkottaa Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä. Tähän joku sopivasti vinoilikin sosiaalisessa mediassa Halla-aholle, että häntäkään ei karkotettu eduskunnasta, vaikka hän sai sakkorangaistuksen korkeimmalta oikeudelta uskonrauhan rikkomisesta vuonna 2012.

Jussi Halla-aho kohottaa itsensä lähes patsaan asemaan, mutta kuitenkin kritiikkiä kohdatessaan hän murenee ja kokee tilanteen epäreiluna. Useimmat poliittiset toimijat tuntevat hänen historiansa läpikotaisin, mutta edelleen Halla-aho haluaa, että maahanmuuttokeskustelua käydään hänen ehdoillaan.

Siihen käyvät vaikka sopivimmat tölväisyt ja pilkat maahanmuuttajista Twitterissä.