Näppikset: Taas on lehtipuhallinuskovaiset menoissaan, ja meteli on kauhea.

Taas on lehtipuhallinuskovaiset menoissaan, ja meteli on kauhea.

Ei sitten hussata pormestarimallista säästettyjä rahoja mihinkään vanhusten- tai lastehoitoon. Rakennetaan rahoilla pätkä älypyörätietä lisää ja kaadetaan loputkin Anttilanmäen puista pois ilmastoa pilaamasta.

SAK:llahan on rahaa ja pysyvä osuus mm asuntotukien lopullisena saajana. Sehän voisi perustaa vaneritehtaan, mikä maksaisi duunareille liittojen vaatimaa palkkaa. Voitoilla rakennettaisi lisää tehtaita. Näyttäisivät näin mallia riistoporvareille.

Jos ainoat syyt elää on ryyppääminen ja ryhmäseksi, niin kyllä joutaakin kuolla! Idiootteja ihmisiä.

Hallituksen jäsenet ummistavat silmät todellisilta ongelmilta taloyhtiöissä.

Miks näinä aikoina pitää ehdoin tahdoin mennä ravintolaan syömään! Hirveä hässäkkä tyhjästä. Kokatkaa kotona! Mummo

Kuinka jaosto yksin voi päättää Kampuksen myynnistä ja päättää maksaa miljoonien vuokria vuosikymmeniä veromaksajien rahoilla? Lyhytnäköistä budjetin korjausta.

Heikki Hela: valkeakoskilaiset on vähän kreisiä ja uskaltaa ottaa riskiä. Sitähän on ihan ylpee että on Valkeekoskelta. Meni ihan nappiin Helalta.

Uffin säiliöiden luona oleva vesi poistettava. On liukas kun jäätyy, laittakaa kouru mistä vesi poistuu.

Koskaan Lahteen saadaan kunnon radiokanava, joka soittaisi muitakin kuin Kaija Koota, Irinaa, Ylanderia ja muita vinkujia. Korona on koskettanut kaikkia artisteja.

Jos bussit viedään pois torilta, tori näivettyy entisestään. Pipsa Wirtanen on sanonut. "Olisi ihanaa istua torilla ja kuunnella sitä hiljaisuutta."

Eriarvoisuus on ollut jo kauan huipussaan esim. tietokoneen käytössä, laskujen maksussa, Kelassa ja muissa vastaavissa. Muiden vuoro uskallan sanoa.

Kuinka monta lääkäriä Akuutissa 24/7?

P-Hn hyvinvoinnin johtajat. Akuutin päätöksiä tekeviltä odotetaan nopeita, notkeita ratkaisuja nyt. Tähän hetkeen sopivia, ei ensi vuoden saati 10v päähän - niiden aika tulee kyllä. Ala-arvoisen kohtelun/käyttäytymisen poistamista, potilaiden hyvää hoitoa. Empatia on myös tärkeä lisä potilaille.

Kuntalaisille on kamalaa ja epäoikeudenmukaista, että PHn hyvinvointiyhtymä aiheuttaa niin paljon pahaa oloa ja mieltä. Johtajilta toivoisi joustavampaa ja nopeaa toimintaa näihin hetkiin, pviin, vkoihin ja kkiin ennen ensi vuotta ja seuraavia.

Ottaako Lahti viikottain vastaan huumeitten käyttäjiä ja pakolaisia. Uusia naamoja Triossa ja sen läheisyydessä.

Pyöräkaista ajoradan reunassa on paras. Kaikki ajoneuvot liikkuvat kaistallaan samaan suuntaan. Jalankulkijat turvassa. Näin miljoonakaupungeisskin Euroopassa.

Näinkö on hyötyä maskista? Kaupassa papparainen meni hyllyjen väliin, niisti nenän, veti saman maskin kasvoilleen! Seuraavana aamuna menin pesutupaan, siellä avonaisessa, muuten tyhjässä roskiksessa lojui käytetty maski!

Fingerpori ei ole enää hauska. Väkisin väännetyt sanamuunnokset ovat lähinnä lapsellisia. Pitäiskö levätä ja miettiä uusia vitsejä välillä?

Mediaa seuratessa syntyy seuraava ajatus: opetetaanko kouluissa enää ollenkaan aktiivi- ja passiiviverbien oikeaa käyttöä?

Vuosia sitten nuoret naishoitajat puhuivat suureen ääneen jatkuvasti paskovista (vanhoista). Mieshoitajat empaattisempia.

Auge Kautosesta oli mielenkiintoinen juttu. Aina joku keksii kivoja lisänimiä. Muistelen, että mainittujen lisäksi oli myös Tilli ja Tykki. Taitaa olla sellaista poikien "läpän heittoa".

Hyvä Konsta! Superlahjakkuus josta toivottavasti edes kerran voi Kaikki Lahtelaiset olla ylpeitä.

On kornia lukea lehdistä ylipalkattujen jääkiekkoilijoiden valituksia, kun ei ole joukkuetta joka ottaisi mukaan. Nyt pitää kaikki fokus olla seuratoiminnan hengissä pidossa, jotta ylipäätään laji nimeltä jääkiekko voi olla ja elää.

Älä juo viinaa, pullonpohjalla voi olla korona.

Loistava idea tuo älypyörätie, sujuvoittaa jo nyt liikennettä Launeelta keskustaan. Mitähän keksitte Uudenmaankadulle seuraavaksi?

Ihmiset haluavat tahallaan ymmärtää väärin lääkäri parin acuutti valtukset. Totta joka sana. Kuuden tunnin istumisen jälkeen tullut simputtaminen mieleen.

Rakkaat ystävät, kyllä nyt loppui kaikenlaisten korttien lähettely. Järkyttävä hinta, postimerkki Suomessa 1,75 ?! Hinnat nousee, palvelu huononee! Ei hyvä!

Kunnallisvaalien lähestyminen näkyy erään kaupunginhallituksen jäsenen todella aktiivisena sometuksena Facebookissa, jopa kesken seminaarin.

Odotetaan Marinin marinaa Finnairin yhteiskuntavastuusta!

Ei ollut yllätys, että Pelastakaa lapset-yhdistyksen raportista tuli ilmi lapsiperheiden köyhyys. Verojen lisäksi kansalaisten taloutta rasittaa nollatuntisopimukset, palkka-ale ja pörssiyhtiöiden tuottamien palveluiden korkeat hinnat.

Joulupukki tarvitsee koronatukea siinä missä etelän maatkin turistikadon takia. Tontuilla ei varaa lahjojen tekoon. Pelastakaa koko maailman pukki.

Korona kiittää! Kirpparilla 2 aikuista naista ns. viihdyttivät puhaltelemalla myytäviin nokkahuiluihin. Monennetkohan puhaltelijat olivat. Yök!

Etkö todella tajua, että luulet voivasi nälväistä minua. Ei se noin mene. Miltä nyt tuntuu, kun olen kyllästynyt ja sanon takaisin esimerkkien kera?

Honkanen – mistähän ohjeesta tuo pyöräilijät ajoradalle on? Ovatko autoilijat ja pyöräilijät tasavertaisia? Kauhea ajatus.

Hoitosuhde psyk. polille päättyi, B-lausunto Kelan myöntämään kognitiiviseen psykoterapiaan kädessä. Useita kontakteja eri terapeuteille, kellään ei tilaa Kelan osittain rahoittamalla terapialle. Lausunnon voimassaoloaika päättyi...ei terapiaa ei jatkohoitopaikkaa, epäonnistunut minäkuva nostaa taas päätään. Jaksaa jaksaa??

Mitä tehdä jos esimies ei arvosta? Käskee olemaan vaan hiljaa, ja keskittymään työhön. Eikö työntekijällä saa olla sananvapaus?

Toimittaja olisi voinut kysyä piispa Häkkiseltä päivän epistolantekstiä tai liturgista väriä, homotekstit on Room. 1.luvussa olleet jo n. 2000 vuotta.

Kiva kun tulee talvi ja lunta. Toivottavasti menee muutama reikä Heinäsuontiellä tukkoon voi ajaa sitten jopa 40 km tunnissa ilman vaurioita.

Sami on tehnyt vaalityötä jo koko vuoden ja Etlari on ansiokkaasti antanut palstatilaa enemmän kuin kellekään muulle.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut