Näppikset: Suomessa on aina yksi asia kohkattavana: viime aikoina maskisota, Marinin kaula-aukko ja nyt ensilumi.

Suomessa on aina yksi asia kohkattavana: viime aikoina maskisota, Marinin kaula-aukko ja nyt ensilumi. Sitä on vouhkattu niin kun se Suomessa olisi lokakuun lopulla joku ihme. Jos olisi elokuussa ollut tulossa niin ymmärtäisin.

Otapas Jari Laine selvää vähän paremmin tästä Elokapinasta. Kaikki ei ole niin mustavalkoista. Mielenosoittajienkin täytyy noudattaa lakia. Ja poliisit ovat niitä jotka valvoo että lakia noudatetaan.

Älyhoi-pyörätien rakentamisprojekti: punainen liikennevaloaalto lisää ruuhkaa yksikaistaisella tiellä!! Säätäkää valot kuntoon

Jos todellista kotimaista laatujännäriä lukea haluat, niin Max tai Taavi sen sinulle tarjota voi. Vale-Pykälän yksioikoisiin ja kielellisesti pikaisesti tekaistuihin kioskikirjoihin ei kyllä kannata rahojaan senttiäkään tuhlata.

Suomen kansan enemmistölle tämä aika on hätätila. Perintä on heti lopetettava. Koko laki on kumottava. Joskus tulevaisuudessa asia on järjestettävä toisin. Köyhdyttävät rakenteet murretaan. Tuottaja ei saa myydä laskuja perintään. Ei enää. Monet on lomautettu. Sähkö on välttämätön.

Sinä joka väsynyt hoitotyöhön maski naamalla. Tule töihin Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Siellä ei tarvitse maskia käyttää.

Yritykset takaisin Kiinasta kotiin. Näille, jotka näin tekevät, verohelpotuksia että saadaan tuotteen kylkeen Made in Finland -leima.

Ihan vain ihmettelen, kun Keski- ja Etelä-Euroopassa on käytetty maskeja jo keväästä lähtien ja tauti se vain leviää. Liekö niistä mitään hyötyä?

Meille tulee ja tuodaan jatkuvasti ulkomailta pääosin nuoria miehiä täysihoitoon, eikä heiltä puutu mitään, mutta samalla meillä on omia kansalaisia asunnottomina vailla mitään suojaa. Kuinka tämä on mahdollista?

Lääkärit soittavat tuntemattomasta numerosta rajoitetulla ajalla. Tuntemattomasta soittavat seniorille myös huijarit ja perintäfirmat.

ESS 12.10 pääkirjoituksessa toteamus itäradan linjauksesta... "ministeriö päätyessään jo näin varhain edistämään vain yhtä linjausta, vieläpä heppoiseksi todetuin perustein ja muut vaihtoehdot yksisilmäisesti syrjään lakaisten" ... Pätee hämmästyttävän hyvin myös Lahden kaupungin päättäjien Launeen tielinjauksen suhmurointiin.

Vasemmistohallitukselta poliittinen virkanimitys valtakunnansyyttäjäksi, Vihreän liiton kannattaja. Siksi anarkisteja suojellaan, ja muita ahdistellaan. Kuka suojelee tavallista ihmistä? Meilläkin tätä vauhtia yhteiskuntajärjestys vaarassa.

Jari Laine, elokapinalaiset rikkoivat tietoisesti lakia. Selvisi Heidän twitter- viesteistään. En hirveästi morkkaisi muita, jos itse hyväksyt lain rikkomisen. Laillinen yhteiskuntajärjestys on sivistyneen ja demokraattisen yhteiskunnan merkki, ei anarkia.

Rajat kiinni -politiikka ei toimi enää tänä päivänä. Emme ole niin omavaraisia ravinnon suhteen kuin silloin. Eikä lääketiede ollut kehittynyt, eikä ole rokotetta nytkään. Konstit on aika vähissä, mutta ei näytä menevän perille.

Suojaikärajaan ja muihin ko. asian heikennyksiin puuttuvat henkilöt syyniin.

Raute myy taas vaneritehtaan itänaapuriin. Täällä suljetaan tehtaita. Miksi ei rakenneta Suomeen ja myydä vaneria itse? Näin olisi töitä ja verotuloja.

Kansainvälisen tyttöjen päivän merkeissä suomalaiset vaikuttajanaiset riisuivat paidan. Auttoiko tämä lukemattomia tyttöjä maailmalla, jotka joutuvat riisumaan paidan tahtomattaan?

Taloyhtiön hallituksella on vastuita ja velvollisuuksia tärkeistä asioista. Parkkipaikka- ja pyykkitupa-asiat on jonninjoutavaa pilipalihommaa. Mutta kun ei muuhun kykene.

R. Särkiö, ohje on; menkää ja tehkää, näytä usko teoillasi. Kyseessä on tie eteenpäin, ei pysähtyminen.

Täysin samaa mieltä Sorvarinkadun mutkaan pysäköinnistä. Kaksi isoa pakua pysäköity suojatien molemmin puolin ja esim. pienet koululaiset juoksevat kadun yli näkemättä kumpaankaan suuntaan. Ihmettelen, näin uusi asuinalue eikä suojateitä saada maalattua uudelleen näkyviksi! Kyllä vielä jotain kauheaa sattuu ennen kuin toimitaan!

Kokoomus ärhentelee koronan hoidosta. Kokkari ja persuhallitus olisi tupeksunut urakalla. Työmiestä ja naista olisi lyöty urakalla ja eläleläisiä unohtamatta.

Onko mahdotonta ajaa pihatietä 20 km/h rajoituksen mukaista nopeutta? Koskee myös bemaria, mersua ja rangeroveria ja kaikkia niitä vieraita. Ekan kerran kun törmää naapurin keulaan tai tappaa naapurin kissan niin saattaa hävettää.

Isännöitsijä tiedotti: siivousta tehostetaan koronan vuoksi. Kerrostalomme saunaosastolla on menty toiseen suuntaan hajun perusteella. "Tuleva koronalinko?

Milloin on taudin tukahduttamisvaihe ja yhteiskunnan normalisointivaihe? Ovatko ne hallituksen agendalla?

Suurin osa maskeista suojaa koronalta yhtä tehokkaasti kun virkattu kortonki.

Miten ois äkäinen rouva kassajonossa, pääsiskö saatille? Turvavälein tietenkin, vain lentosuudelmia!

Kasvomaskeina varmaan palvelisi tuuheat pukinparrat kaikilla. Loisi joulutunnelmaa?

Älkää laittako niitä pojanvintiöitä, 10-12v. riehumaan ja kiljumaan uimahallin tiloihin. Ei mikään kulttuuriero selitä huonoa käyttäytymistä yleisissä tiloissa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.