Näppikset: Persujen pelko torppasi pormestarimalliin Lahessa. Kiitokset ja ääneni.

Persujen pelko torppasi pormestarimalliin Lahessa. Kiitokset ja ääneni.

Uusissa liikennesuunnitelmissa halutaan, että Vesijärvenkadun ajoradalla pyöräilijät jäävät autojen alle. Talvipyöräily on lisääntynyt ja ei tarvi sanoa kai ääneen, mitä siitä seuraa. Kuka ääliö näitä suunnittelee?

Ehdottoman piristysruiskeen tähän korona-syksyyn tarjosi Lahden kaupunginteatteri ja Jekyll & Hyde. Kaikin puolin loistava esitys. Bravo!

Eipä 1990-luvun lamassa etsitty keinoja estää konkursseja vaan pankit laittoivat yrittäjien omaisuuden uusjakoon köykäsin perustein ja kuka pelastikaan pankit, sen aikainen hallitus, yrittäjät jätettiin yksin!

Oomi oy:n kotipaikka on Vantaa. Paljonko verotuloja menee Vantaalle? Paljonko Lahden verotulot pienenee? Kaikki Lahti Energian koukerot tähtäävät yhtiön myyntiin.

Koronan plus-puoli. Ei kylään kutsuja puolin eikä toisin. Introvertti 72v.

Kahdella aurinkopanelilla pääset mökillä eroon niin siirto- kuin energiamaksuista ja hyvillä mielin.

Jos bussit viedään pois torilta, tori näivettyy entisestään.

Voiskohan noita satapäisiä hanhilaumoja hyödyntää? Harvennetaan määrää ja tehdään ravinnoksi hanhenrintaa. Hieno ruokalaji ravintolaan.

Usein ihmetellään globaalien pörssiyhtiöiden johtajien tähtitieteellisiä palkkoja. Perusteitakin taitaa olla. Esko Ahokin totesi, ettei politiikkojen kannata lähteä heitä neuvomaan, koska taidot eivät riitä.

Kerrankin realistiset havainnekuvat tulevasta Vesijärvenkadusta. Tuollainen se tulee olemaan: Ei yhtään pyöräilijöitä ja niin kapea ränni ettei autoliikenne mahdu sille.

Kävin pe riskiryhmäläisenä maskin kanssa kauppakeskus Karismassa, jossa ei maskia myyjillä. Kysymykseeni että miksei maskia oli vastaus, että "kun ei ole pakko".

Kyselit kuka kitkisi lupiinit. Ehdotukseni on sinä.

A.Manninen. Korona ei ole mummoni vika. Minun ei tarvitse "antaa anteeksi" hänelle. Minä haluan että hän elää mahdollisimman pitkään. T.mummon tyttö.

Kiitos Arto Mielonen, hyvä kirjoitus ja rohkea ulostulo, sinunlaisia tarvitaan.

Koskakohan THL ja hallitus myöntää sen tosiasian, että korona tarttuu ja leviää keskuudessamme, vaikka tekisimme mitä. Maskit ovat vain osa suurta teatteria.

Te joiden mielestä maskit ovat ongelmajätettä, miettikääpä sitä, että käytetyt nenäliinathan ovat vielä pahempaa jätettä. Käytetyt maskit ja nenäliinat roskiin ja sen jälkeen käsien desinfiointi. Lopettakaa räkäklimppien syleskely ja yskikää hihaan tai nenäliinaan, ei kämmeniin!

Ennen Lahden keskusta oli linja-autoasemalta Centrumiin, nyt keskusta on torilta Trioon. Ja suunnittelijat haluavat keskustan kehän mikä laajentaisi keskustaa. Ja vedotaan, että kävellessä lahtelaiset ostaa. No miksi toriparkista ei ole kävelty ostamaan? Ihan oikeesti? Ei kyllä järkeä eikä Lahdella edes rahaa! Miten edes kehdataan suunnitella? Nettiin kysely mitä mieltä kaikki lahtelaiset ovat! Vai pitääkö tästäkin asiasta tehdä kansalaisaloite?

Miten joku voi antaa koiransa kärsiä viikkokausia, eikä edes kehotuksesta vie lääkäriin? Miksi eläinlääkäri ei ollut lahtelaismiehen tapauksessa tiukempi? Eikä edes syytettä nostettu! Surkeaa, miten vähän eläimiä arvostetaan.

Sanna Marin karkottaa teollisuuden pois Suomesta ja media tykkää.

Ryyppäämisen jälkeen hallitus tahtoo tiettävästi kieltää ryhmäseksinkin. Onko kohta enää yhtään syytä elää?

Toivottavasti ravintolat vapautuisivat rajoitteista. Nähtäisiin miten suomalaiset käyttäytyisivät, tyhmästi vaiko viisaasti. Eikä myös tarvitsisi verorahoilla kuppiloita pönkittää.

Olisi luullut, että Pelicans pelaajilla olisi ollut aikaa harjoitella laukauksia koko kesä, mutta ei ...

Vastuuntunnottomat ihmiset levittävät koronaa. Näitä kovakalloisia on yhä enemmän Suomessa. Heihin ei mikään neuvo tehoa, valitettavasti.

Lassila ja yt neuvottelut, toivon teille uusia hyviä asiaakkuuksia niiden tilalle mitkä jää pois, ja vielä tuplasti lisää. Asioilla tapana järjästyä. Joskus jostain ikävästä seuraa parempaa.Toivotaan ettei ketää irtisanota. Voimia kaikille ketä tämä koskee ja jaksamista.

Baarien aukioloista itketään Suomessa, mutta katsokaa mitä muualla Euroopassa korona aiheuttaa. Pian se on täälläkin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut