Näppis: Pois minkkiraudat käytöstä!

Pois minkkiraudat käytöstä! Entäs jos esim. koira tai muu ei haitallinen eläin osuu rautoihin? Tai ihmisen jalka? Ihme touhua nykyaikana.

Eikö siellä eduskunnassa ole tärkeämpiä asioita hoidettavana kuin maskeista kinastelu.

Ei ne äänestäjät valitse jäseniä kuntayhtymien hallituksiin. Sen tekee kuntapäättäjät. Kuka erottaa?

Minä en äänestä poukkoilevaa kokoomusta ajavat vain omija etujaan niinku eduskunnassakin, siinä pieni ihminen jää unholaan!

Kiitos, Arto Mielonen!

Terveet käyttävät kasvomaskia, etteivät sairastu itse koronaan.

Onko koiran elämä oikeuden mielestä arvoton? Kipua tuntee siinä missä ihminenkin! On täysin ihmisen hoidon armoilla. Silmä silmästä jne.

Petteri Orpo. Olet todellakin paikkasi ansainnut.

Levannolla vuonna 1930 emäntä käveli 42 854 askelta päivässä. Tieto Levannon kyläkirjasta.

Kuinka kauan täytyy maan surra ja kaiken kedon ruohon kuivettua? Eläimet, linnut hukkuvat maan asukkaiden pahuuden tähden. Jeremia

Vaikka kukaan ei myönnä mitään eikä anteeksipyyntöäkään kuulu, totuus on, että tauti ei olisi näin enää levinnyt, jos olisi suojauduttu.

Kasvomaskit. Eikö ne ole ongelmajätettä? Näissä virukset viipyvät, vaikka kertakäyttöisinä joudut heittämään roskiin. Jos pakkaat ne esim. muoviin lisää jätteiden määrää.

Jo on pahasti vinksahtanut syyttäjäviranomaisten oikeustaju, jos virkavelvollisuuttaan hoitaneet poliisit joutuvat syytteeseen. Täytyyhän katu pitää auki ambulanssiakin varten.

Asian omaava taho voisi kieltää Hennalassa Sorvarinkadulla kadunvarrella pysäköinnin ennen kuin mitään pahempaa sattuu.

Outoa, kun rajat kiinni ja tämä korona jyllää. Onko tauti muuttanut muotoaan vai paljastuuko totuus.

Mikä ihmeen muoti on kuvata ihminen mainoksissa ja haastatteluissa ym. toinen silmä peitettynä?

Olipa hyvä ja paikkansapitävä kirjoitus Hollolan P. Antti Manniselta torstain lehdessä. Olen mummelina samaa mieltä, että elon loppusuoralla en halua, että yhteiskunta, firmat ja yritykset ajetaan konkurssiin ja ihmiset työttömiksi sen vuoksi, että minä saan muutaman viikon tai kuukauden lisää elinaikaa. Ihmiselolla on rajansa, kuten Manninen totesi.

Autoni oli huonosti ruudussa, ihan tosi. Yheltä herralta, hyvä etten turpaan saanu, ajokin uhkas katolleen kääntää. Mikä meit vaivaa?

On jo pitkään näyttänyt, että Suomi on myytävänä. Maa-alueet, kiinteistöt, teollisuuslaitokset ja -toiminnot, verkostot jne. Kaikki päätöksentekokin ohjautuu ulkomaiseen hallintaan. Onkohan suomalaisten kyvyt, tavoitteellisuus ja se kuuluisa sitkeys surkastuneet jo sille tasolle, ettei mitään kannata, osata tai viitsitä tehdä itse. Lyhytjänteinen bisnesajattelu ja vastuuttomuus on nykyaikaa.

Poimin kasvimaalta pois kaikki pienet itäneet alut ja paistoin. Aivan upeaa baby leaf lehtikaalia, mangoldia, nauriksen alkuja, pikkuruisia pinaatteja.

Valtionherroja ei kiinnosta, minne eurot katoaa suomalaisilta. Epäpätevät virkamiehet vai onko salkussa Carunaa?

Sähkön siirtomaksu on piilovero Lahdessa, sähkölaskussa siirto "energia". Lahti Energia tulouttaa kaupungille miljoonia euroja vuodessa.

Edelleenkin ihmettelen, miksi paperitehdas pakkaa talous- ja vessapaperit muoviin. Luulisi, että pakkauspaperia olisi omasta takaa.

Turvavälit, on se kumma että ei osata. Älä änkeä lähelle ja kunnioita muita. Kiitos.

Joku ei ilmeisesti siedä, että kirjoitetaan valoitta ajavista henkilöistä. Suomessa ei todellakaan ole kaikki asiat kunnossa. Mut onneksi on sananvapaus. Ja sitä käyttäkäämme runsaasti. Aiheet ovat kaikille vapaita.

Lakihan velvoittaa käyttämään valoja pimeän ja hämärän aikaan polkupyörissä. Mut onhan näitä ihmisiä, mitkä mistään mitään välittävät. Samat varmaan viis veisaa korona-ajan varotoimista. Kun vaan on minä, minä ja minä.

Vuokranantajaa ja taloyhtiöitä huijataan. Asuntoon ilmoitettu vain yksi asukas mutta todellisuudessa siellä asuu useampi.

Tapanilan parkkipaikka on tarkoitettu liikunnan harrastajille. Se ei ole Hykyn (Jalmarin) omistuksessa.

Ettekö Jalmarin hoitajat ole nähneet, että ylemmällä hiekkakentällä Tapanilassa on 24t kiekkopysäköinti?

Miksi media ei nyt hiillosta Kataista ja Haavistoa Caruna-kaupoista? Kuinka tätäkin kauppaa taas mainostettiin köyhälle kansalle hyvänä diilinä ja kuinkas kävi.

Perjantain näppis: Karjalan palauttaminen ei olisi Suomen etu. Siis oli hyvä, että siitä Karjalasta päästiin eroon. Oli sodista hyötyäkin Suomelle? Onkohan asia näin?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.