Näppis: Suosittelen yhteistyötä kaikille puolueille, ei riitoja, ei populismia, ei yksittäisten ihmisten lyttäämistä.

Suosittelen yhteistyötä kaikille puolueille, ei riitoja, ei populismia, ei yksittäisten ihmisten lyttäämistä. Näin ei Suomi nouse.

Epätodennäköistä on, että puolueen kannatus nousee jankkaamalla keväisistä hengityssuojista. Nyt on lokakuu, pitäisi keskittyä tämän hetken asioihin.

Koronahössötykselle ei ole enää perusteita. Tapaus Trump osoitti, että on lääkkeet, joilla iäkäskin ihminen saadaan parissa päivässä kuntoon. Miksi enää kukaan joutuisi teholle?

Vuorovaikutuksen ylläpitäminen sekä tasapuolisuus on elävän suhteen ja yhteisön vastuullisuutta.

Hienoa, naiset osasivat voidella suksensa itse! Miehet tarvitsivat apurin.

Sähkön siirtomaksujen korotuksiin olisi saatava laki, ettei niitä voisi mielivaltaisesti nostaa. Mökillä siirron osuus 80 %. Jatkossa mökilleni ei tule sähköä. Aggregaatti päällä keväästä syksyyn tarvittaessa. Kaasu-jääkaappi ja liesi. Näkemiin sähkö-yhtiöt.

Iskun Tiitisen haastattelu 14.10. lehdessä. Kaikille hankkijoille ja yrityksille viesti. Nyt todellakin pitäisi katsoa peiliin ja lopettaa Kiinan tukeminen. Kuluttajille sama viesti. Tarkastakaa missä tuote on tehty vaikka se vaikeaa onkin. Myös Made in R.P.C tarkoittaa Kiinaa.

Kiitos Lahden kaupungille, että puritte sen vuokrasopimuksen hanhien kanssa. Nyt pääsee vanhukset ja lapset uimaan. Jospa ensi kesänä varattaisiin edes yksi uimaranta ihmisille. Kuitenkin maksamme nuo verot.

Joku kirjoitti maskipakosta ja leviämisestä mm. Espanjassa ja Italiassa. Suomi noin 5,5 milj. asukasta. Italia noin 60 milj. ja Espanja noin 50 milj. asukasta ja asukastiheys jotain sellaista, ettei kirjoittaja sitä ilmeisesti tajua. Turistien määrä tänäkin vuonna ollut siellä kuitenkin hurja viruksesta huolimatta. Maat testaavat myös reilusti yli 130 000 testiä päivässä. Näin löydetään oireettomat taudinkantajat.

Miksi lehdessä ei ole tietoa influenssarokotuksen ajanvarauksesta? Radiossa ei sanottu nettiosoitetta eikä puh.numeroa.

Sain kiireettömän vastaanottoajan Salpakankaan terveyskeskuksesta kahden kuukauden päähän!

14.10. lehdessä toimittaja väittää, että veronmaksajien osuus älypyörätien kustannuksista on noin kolmannes. Faktat pitää toimittajankin tarkistaa, 20.9. lehdessä kerrotaan, että kaupungin osuus on n. 47%. [Toimittaja on kirjoittanut Euroopan ympäristöpääkaupunkina toimimisen omarahoitusosuudesta, ei älypyörätien. T. Toimitus]

Vili Uusikallio hehkuttaa 14.10. lehdessä Suomen 3,2 miljardin koronatukipakettia. Joko on unohtunut se noin 7 miljardia, jonka Suomi joutuu sinne maksamaan?

Jalmarin hoitajille luvattiin turvallisempi ja parempikuntoinen parkkipaikka Tapanilan kentän uudistuksella. Nyt joutuvat juoksemaan siirtämään autoja, kun joku valopää laittanut 4 tunnin pysäköinnin suurelle osalle kenttää.

Brittiläiset eläinlääkärit antoivat jo huhtikuun alussa varoituksen, että kotikissat kannattaisi pitää sisällä, koska ne voivat levittää koronavirusta. Koronavirus voi siirtyä lemmikin turkista samaan tapaan kuin ihmisen kättelyssä (The New England Journal of Medicine).

Poliitikkojen olisi syytä kuunnella oikeita asiantuntijoita, ettei yrityksille suoda enää mahdollisuutta laillisesti ylihinnoitella palvelujaan, kuten verkkoyhtiöt sähkönsiirron monopolissa ovat tehneet. Kannatamme käynnissä olevaa aloitetta sähkömarkkinalain korjaamiseksi.

Jos poliittista johtamista halutaan Lahdessa kehittää (ESS 14.10.), miksi se tarkoittaa automaattisesti menojen lisäystä. Eikö pitäisi tapahtua päinvastoin?

Vai että Lahelaisten pitäisi olla tyytyväisiä EU-rahalla tehtyyn älypyörätiehen. Ei typeriä asioita pidä tehdä kenenkään rahoilla.

Tulin 1963 Lahteen töihin 16-vuotiaana, jäin eläkkeelle 2010, enää en jaksaisi olla maksamassa toiseen kertaan kouluja, päiväkoteja, kaupungintaloa jne. eli lista on loputon. Apua!

Italia jakoi 500 euroa joka talouteen käytettäväksi kotimaan matkailuun!

Kylmäverinen maamme köyhdyttäminen on lopetettava heti. Esim. vanhukset 75 v. ja infarktin tai vakavan sairauden kurimuksessa tai karanteenissa on saatava maksupysäytys ilman lisäkustannuksia. Koko systeemi uusittava tai lakkautettava.

Voisiko toimittajat selvittää, millaiset alennukset sähköstä saa yhtiöiden johtoporras? Ilmaiseksiko?

Milloin ministeri Harakka lentää tänne Loviisan Pässin puistoon keskustelemaan junaradoista?

Puhutaan turvaväleistä ja sitten ahtaudutaan kuvaan kuin sillit suolassa.

Luuleeko nämä pyöräilyintoilijat, että minä tai ne muutamat muut kiertävät jäähallin suunnasta tullessaan ja stadionille mennessään tämän uuden ympyrän. Ympyrä on tarkoitettu Hollannin ja Tanskan päiväsaikaan vallitseviin liikennemääriin ja heidän ilmastoon. Taas kerran hukkaan heitettyjä töissä käyvien veroeuroja.

Jalmarin johdolle. Onko tarkoitus, että henkilökunta ravaa kesken työpäivän esim. iItavuorossa siirtämässä parkkikiekkoa Tapanilan hiekkakentällä. Kyllä taas kyykytetään työntekijöitä kun ei löydy autoille paikkaa töihin tullessa.

Oomi on kastemato. Itellan kavereita.

Minusta ainakin on kiva käydä yhdessä kaupassa, vaikka sitten kaalinpäitä ostamassa.

Miksi Hollola ei tiedottanut Hämeenkosken tiedotustilaisuudesta? Ei ollut lehdessä. Ihme suhmurointia ja salailua.

Lahden ei kannata rakennella pysäköintitaloa eikä hotellia, koskee myös Uudenkylän haaveita aseman tienoille. Kyllä se city löytyy Launeen palveluista, juna meni ja vihelsi mennessään Ukko-Pekka riittää.

Lupiinit valtaavat tienvarret alkuperäisiltä keto- ja niittykasveiltamme. Paikoin lupiini on levinnyt jopa niittorajoitusalueillekin. Kukahan kitkisi?

Ministereille ja muillekin opiksi. Tavoitteemme 5 ja tuloksemme 3. Muut pääsevät tulokseen 2 ja meillä kehutaan, että olemme parempia kuin muut ja tehneet parhaamme. Parhaamme? Tavoitehan oli 5 eli henkilöt vaihtoon!

Turvavälit ovat paljon ratkaisevammassa asemassa koronan estämisessä kuin maskit. Turvavälit toimii Suomessa paremmin kuin Euroopassa. Maskit ei toimineet sielläkään.

Eduskunta on suurin lastentarha, kokoomus, kd, persut aivan kujalla.

Demareita lyödään valtakunnan mediassa, heidät halutaan taas oikealle. Sama Lahdessa. Oikealla ovat olleet kunnes vastustivat pörriäistä. Nyt on oikeistomedian vastaisku.

Kyllä on älypyörätien suunnittelijat osanneet luoda Launeelle täydellisen liikennesumpun.

Kyllä on hävytöntä käyttäytymistä Krista Kiurua kohtaan. Kohdellaan kuin rikollista. Hävetkää Petteri Orpo ja kumppanit. Kyllä tehtiin kärpäsestä härkänen.

Tsekin pääministeri sanoi uutisissa, että tuudittautuivat kesällä hyvään koronatilanteeseen. Tunnusti nyt virheet ja pyysi kansalta anteeksi. Koska meillä?

Hyvä ja asiallinen kirjoitus Arto Mieloselta 13.10.! Myös minä peräänkuulutan ev.lut. kirkon pysymistä Raamatun totuudessa! Kirkon tehtävä on julistaa Jumalan sanaa ja toimia sen mukaisesti.

Euroopassa korona leviää, rajoituksia tiukennetaan. Mitä tehdään Suomessa: oppositio jaksaa läyhättää kevään maskiasiaa, ravintoloitsijat narisee, kun viinaa ei saa myydä aamuyöhön ja Lappiin pitäisi saada brittejä jouluksi.

Juha Hiltusen kirjoitus 14.10. mielipidepalstalla on ajatuksia antavaa. Kiitos asiallisuudesta.

Maskeista on tehty politiikan nelinappula. Itsesuojeluvaisto jo sanoo normaalijärkiselle, että käytä maskia, kun liikut ihmisten ilmoilla. Lopettakaa jo ruikutus ja typerä käyttäytyminen. Vai ettekö osaa käyttää omaa järkeä ja odotatte jonkun sanovan, mitä pitää tässä tilanteessa tehdä.

Vanhuksia pitää päästä katsomaan suojautuneena ja terveenä. Heitä ei muuten voi puolustaa kukaan läheinen ja ovat valitettavasti pahimmassa tapauksessa huonon kohtelun alaisena. Kokemusta läheisen välinpitämättömästi kohtelusta on.

UL 14.10 etusivulla Kehätien reunoille taidetta. Eikös sinne pitänyt tulla satoja uusia työpaikkoja?

Perussuomalaiset oli ennen Timo Soinin puolue, joka teki Sipilän porukan kanssa toimet, mitkä vahingoitti Suomea, nykyhallitus jatkaa samalla tiellä, perussuomalaiset eivät kuulu tähän joukkoon, niin kuin joku vihervasuri virheellisesti kirjoitti.

Kun polkupyörillä valoitta ajavat nuoret kirvoittavat kielenkannat valittamaan näppikseen, voi todeta, että Suomessa on kaikki hyvin.

Lahden kaupunginjohtaja ja kaupunginhallitus. Sopisiko kaupungin menojen vähentämisessä ottaa mallia Turun kaupungin vastaavien tahojen kanssa.

Hyvä kokoomus. On viisautta pystyä myös muuttamaan kantaansa. Kuuntelitte lahtelaisia, kun vetäydyitte pormestarimallista. Nyky-Lahti ei ole vielä kypsä pormestarille. Liian riitainen lähtökohta ja huono taloustilanne. Perusasiat kuntoon ensin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.