Näppis: Lahti kiinteistöbisnekseen heti, jos voiton teko on noin helppoa

Veronmaksajat ruotsalaisten eläkkeiden maksajaksi Paavolan kampuksen myynnillä. Miljoonavuokrat juoksee. Vastoin Mäntylän väitettä, sisäilmakorjaukset ym. maksaa viime kädessä vuokralainen. 10 M e voitto tasearvoon kikkailua tai Lahti kiinteistöbisnekseen heti, jos voiton teko on noin helppoa.

Kotitalousvähennystä käyttävät vähävaraiset vanhuksetkin, jotka tahtovat asua kotonaan eivätkä yhteiskunnalle kalliimmaksi tulevissa businesslaitoksissa. Monet vanhuksillemme tärkeää kotiapua antavista ovat itsensä työllistäneitä ahkeria suomalaisia, Suomeen veronsa maksavia yksityisyrittäjiä.

Renksussa nuorisojoukko polkupyörillä. Ei valon valoa fillarissa pimeällä. Ja se liikennekäyttäytyminen. Sanonko millaista. Hiukan ihmetyttää vanhempien asenne päästää näitä nuoria valottomilla pyörillä tuonne pimeyteen.

Mahdollinen kotitalousvähennyksen nosto hyödyttää myös monia pien- ja yksinyrittäjiä. Samalla kunnostetaan "korsuja".

Lahden talot vuokraa asuntojaan vain ulkomaalaisille ja huume"hörhöille". Itse vuokraa maksavat eivät saa remontteja ym.. Mutta näille kyseisille rempataan asunto lattiasta kattoon. Missä meni vikaan T: 20 v. asuneena

Kiitos mielipiteestä, Arto Mielonen!

Kiitos kokoomus, saatte minunkin ääneni. Ei pormestaria.

Mielonen, oletko sitä mieltä, että myös muut ihmisten poikkeamat kuin vain homous, ovat syntiä? Jumala tekee erilaisia ihmisiä, älä lyö heitä raamatulla.

Hyvä kirjoitus, Merja Vahter! Puolueiden olisi tosiaan hyvä kuunnella kaupunkilaisten mielipiteitä!

Jos Suomi on oikeusvaltio, niin sähkönsiirtorosvoamisen mahdollistaneet poliitikot vankilaan ja korvattava vahingot sähkönkuluttajille!

Kaikki valtuustoryhmät persuja lukuun ottamatta ovat olleet pormestarimallin takana. Kokoomus etunenässä Hgin kokoomuspormestarin innoittamana. Kun jotain sovitaan, olisi fiksua yhdessä pohtia, perutaanko sovittu asia. Mutta kokoomuksen sisäiset ongelmat saivat aikaan äkkijarrutuksen, mikä johtunee myös vaalien läheisyydestä.

Jos Hämeenkosken terveysasema olisi saanut jatkaa, ei olisi Hollolassa ruuhkaa eikä tarvitsisi maksaa suuria taksikuluja. Jakaantuisi tasaisemmin. Ahneella on p... nen loppu. Eikö olisi aika Hämeenkosken irtautua Hollolasta ja perustaa oma kylä takaisin omine palveluineen. Pieni on kaunista.

Kotitalousvähennyksestä hyötyy vain urakoitsija, joka korottaa hintoja vähintään vähennyksen verran normitaksan päälle.

Samaa mieltä postin toiminnasta. Lähetin Vaasaan 2 kirjettä puolen vuoden aikana, kumpikaan ei mennyt perille. Ei voi luottaa 100 %.

En voi ymmärtää, miksi ihmiset ei voi pysyä kotona, kun on syysloma! Pysykää kotona, on korona!

Lahden kaupunginjohtaja sekä kaupunginhallitus. Kävisikö mallin ottaminen Turun kaupungin vastaavilta tahoilta?

Sinne oikeaan Monacoon ei pääse muunmaalaiset asumaan ilman miljoonaomaisuutta. Siinä se ero tulee hyvinvointiin. Maa vain rikastuu, kun tulijat on rikkaita.

Åbo, Helsingfors, Borgå, RKP. Siinä syy ratalinjaukseen.

Maskipakko syrjäyttää ne ihmiset, jotka syystä tai toisesta eivät maskia voi käyttää.

Kukaan ei ota vastuuta pandemian suhteen tehdyistä virheistä. Hallitus menee THL:n taakse ja THL STM:n taakse piiloon.

Nykyään uutiset ovat yhä enemmän jonkun mielipiteen tai ideologian tuputtamista kansalle.

Kokoomus on kummallinen puolue. Ensin kokoomushallitus myi sähköverkot ja sai köyhimmätkin ihmiset maksamaan kohtuutonta hintaa. Nyt kuitenkin räksyttää kun rakkikoira.

Arto Mielonen kehui täällä, että uskonnon pitää perustua mm. pienryhmien sorron lisäksi siihen, että jotkut (useimmat) tuomitaan helvettiin. Aika paha, tykkäisin kivemmasta.

Todella hyvä kirjoitus Arto Mielonen ESS 13.10 otsikolla "Raamatun totuudet ratkeavat odottelemalla". Toivottavasti moni luki sen ja pysähtyi ajattelemaan, mitä siinä sanottiin.

Kokoomus. Syytätte väärää ihmistä eli Krista Kiurua. Ei Kiuru voi asioista ilmoittaa itsenäisesti. Asia olisi kuulunut pääministerille.

Kiina puhuu puppua korona-asioissa rauhoitellakseen muuta maailmaa, kun on itse syyllinen koronan leviämiseen. Ei me tyhmiä olla.

Kotitalousvähennys hyödyttää eniten työntekijää.

Korvaisiko pormestari kaupunginjohtajan?

Hollolassa on silloin tällöin tutka Terveystiellä. Kokeilkaapa seuraavan kerran Tiilikankaantietä, mieluiten ilta-aikaan. Siellä ajetaan melkoisia ylinopeuksia.

Aaargh. Ensitreffit alttarilla: Aatelkaas, miten kivaa on käydä kaksistaan kaupassa! Siellä ostetaan kaalinpäitä! Järkkyä väittää sitä kivaksi työksi.

Nyt olisi aika laittaa isommat koululaiset kotikouluun ja pienimmät jäisi siten väljempiin tiloihin koululle oppimaan. Nyt pitää toimia. Syysloman jälkeen korona leviää kuin kulovalkea!

Vai vastustaa EK etätyösuositusta (MTV 3 13.10.)? Pitäisikö yritysjohtajien herätä todellisuuteen ja lopettaa Marinin hallituksen suositusten kategorinen arvostelu!

Mäntylän laskutaito taitaa olla 4. luokalta. Ei ruotsalaiset tule tänne tappioita tekemään!

Älkää nyt lähi- ja sairaanhoitajat mollitko, kumman työ raskaampaa. Kummatkin ammattiryhmät polkevat samaa paskaa ja valitetaan. Nykyinen työ käy vielä raskaammaksi. Työtä tehdään yhdessä ja eikä siinä palkassa juurikaan tai työtehtävissä kummosia eroja ole.

Kokoustekniikkaa: enemmistön päätös on "yksimielinen" jos ei kirjata eriävää mielipidettä. Yhdenkin äänen erolla päätös voi olla "yksimielinen".

Kyllä sairaanhoitajalla on monesti kevyempi työ kuin lähihoitajalla, riippuen työpaikasta. 40-vuoden työkokemuksella väitän näin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu