Näppis: Kiitos vanhoista autoista ja värikkäistä autoista

Kiitos vanhoista autoista ja värikkäistä autoista, joilla ilahdutatte liikenteessä valkoisten autojen virrassa.

Nyt ei ole Lahdella varaa haaskata rahoja pormestariin, apulaispormestariin, avustajiin, työsuhdeautoihin. Veronkorotus 10 miljoonaa euroa ja siitä huolimatta miinuksella.

Taitaa minunkin muistini pettää. Eikö kokoomus itse ajannu pormestarimallia ensin kaikkine apulaisineen. Kansa vastusti aloitetta ja vaalit lähestyy. Kokoomus painoi paniikkinappulaa ja hyppäs aloitteen tekijänä kelkasta, voi voi, kun pidätte äänestäjiä "tyhminä".

Kiitos Anne Rosti kirjoituksestasi 12.10. Olen kokenut saman, tulivat joskus aamutoimia hoitamaan klo 22. Raha kuitenkin kelpasi. Minuakin pelottaa tulla vanhaksi!

Attendo rekrytoi tuhat hoitajaa Filippiineiltä. Koituuko veronmaksajille kustannuksia heidän kouluttamisestaan ja asuttamisestaan sekä mahdollisista perheiden yhdistämisistä? Onko täysin varmaa, ettei tulijoiden joukossa ole esim. vaarallisten sairaalabakteerien tai tuberkkelibasillin kantajia?

Kyllä pieneläkeläisen siivouksen voi tehdä muullakin tuella kuin kotitalousvähennyksellä. Ökytalon omistajalla on varaa tehdä remontti ilman yhteiskunnan tukea.

Ei kokoomus kuuntele äänestäjien mielipiteitä. Kokoomus ei haluakkaan pormestaria, kun saattaisi käydä niin, että valtapuolue SDP veisi paikan. Tilanne toinen, jos valta-asema olisi toisinpäin.

Lahti hyötyy oikoradasta ja uudesta tieliittymästä. Tolkku täytyy olla kerjätessä. Lahti ei ole maailman napa eikä kaikki raideliikenne vie Lahteen.

Kyllä 0rimattilassa osataan teitten kavennukset Kärrytien ja Käkeläntien. En tiedä, kuka piirtäjä suunnitellut. Olisi kysynyt viisailta, minkä levyiset autot ovat. Ei kaksi autoa mahdu menee tiellä.

Italiassa vähennettiin kansanedustajia. Suomessakin pitäisi tehdä vähennys. 80 pois olisi sopiva määrä! Tulisi hyvä säästö valtiolle!

Jos maahamme tulisi anarkistien ihannoima anarkia, ensimmäisenä poliisia ikävöisi anarkistit. Miettikääpä sitä.

Lyön vetoa, että vaalien jälkeen kokoomus vaihtaa heti kantansa pormestarimalliin. Kyseessä on nyt vain juoni äänten kalastamiseksi persuilta.

En käytä maskia tai mitään muutakaan kuonokoppaa. Keväällä sitä ei tarvittu, miksi sitä nyt tarvitaan.

Suomeen ei tarvita uusia ratoja ei itään eikä länteen. Öljy-, hiili- ja puukuljetukset Venäjältä loppuvat kokonaan.

Ei kokoomus kuuntele äänestäjien mielipiteitä. Katsotaan vaalien jälkeen, niin pormestarin värvääminen alkaa taas.

Kela maksaa koronalisää toimeentulotuen päälle?! Miksi palkansaajat ja eläkeläiset eivät sitten saa koronalisää palkan tai eläkkeen päälle?! Ei voi kuin ihmetellä tätä hallituksen touhua!

Sähkötupakasta leviää ympäristöön erityisen runsas aerosolipilvi? Jos polttajalla korona, kuinka suuri on turvaetäisyys?

Valtava kiire, raskas työ, maski naamalla 8 tuntia salpaa henkeä, pienellä palkalla vaativaa ja vastuullista työtä, kiitosta ei kuule. Nyt riitti hoitotyö.

ESS 12.10. pääkirjoituksessa toteamus itäradan linjauksesta. "Ministeriö päätyessään jo näin varhain edistämään vain yhtä linjausta, vieläpä heppoiseksi todetuin perustein ja muut vaihtoehdot yksisilmäisesti syrjään lakaisten." Pätee hämmästyttävän hyvin myös Lahden kaupungin päättäjien Launeen tielinjauksen suhmurointiin.

Ken muistaa, Fortumin johtaja kiukutteli, ettei 8 % tuotto riitä ja sen takia verkkotoiminta pitää myydä. Katainenko kannatti?

Kesämökin siirron perusmaksu on 408 e vuodessa, 34 e kuukaudessa + siirtymämaksu 28 e. Sähkönkulutus 48 e. Kohtuutonta.

Turku lomauttaa kaupungin johdon ja esim. Tampereen työväenteatteri koko henkilöstönsä. Miten on Lahden johdon ja teatterin tai Lahti Eventsin lomautusten laita? Kyllä näissäkin organisaatioissa johtoa riittää lomautettavaksi. Vai onko nykymeno sitä hidasta hämäläisyyttä: ".....kun toimeen tartutaan"?

THL tiedottamaan koronasta. Hallitus vois keskittyä asioihin, mihin ne valittu. Mitä ne työryhmät on saaneet aikaan, kun niitä jatkuvasti perustetaan.

Kannattaisi Liikenneturvan ja Hämeen poliisin tempaista myös autoilijoiden näkymisen puolesta hämärän ja pimeän aikaan. Yllättävän moni ajelee takavalot pimeänä.

Kommunistikaverini luopui aatteesta! Naurismailta raikaa nauru.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu