Näppis: Työpaikoista on puute, ei tekijöistä. Yli 200 000 työtöntä, keskittykää olennaiseen.

ESS 11.10. s. A4–5, kuusikymppisten työllistymisestä. Ensin lähtee yt:ssä ulos tuon ikäiset, eikä niitä palkkaa kuin erittäin harva. On kiusantekoa, tai hölmöyttä, hyppyyttää tuon ikäisiä ilman toivoa työstä. Työpaikoista on puute, ei tekijöistä. Yli 200 000 työtöntä, keskittykää olennaiseen.

Lahdessa päätiestön asfaltointi on nykyään jo surkealla tolalla. Pelkkiä urapaikkoja, poikituksia ja kuoppaisuutta. Antaa todella nuhjuisen kuvan ulospäin. Vt 12 laita-aidatkin hajoaa. Kuka on vastuussa?

Nuoret, nuoret. Mikä ilmiö tämä on? Ei millään mittarilla mitattuna voi nuoret olla päättävissä elimissä päätöksentekijöitä. Kyllä heidän täytyy kuunnella herkällä korvalla kokeneita vanhempia kaikessa ja oppia heiltä, kun heillä ei yksinkertaisesti ole kokemusta. Vanhemmat ikäpolvet kunniaan ja heille viimeinen sana sanottavaks.

Helppoa kuin heinänteko, meinaan työllisyyden nosto. Ammattiyhdistysliikkeen ja yleissitovat ehdot purkuun nopeasti, paikallinen sopiminen työntekijän kanssa palkasta ym. irtisanominen helpommaksi ja nopeammaksi yrittäjille niin eiköhän pienyrittäjätkin ala palkata väkeä ahdinkoihinsa. Yrittäjä Lahdesta.

Trion Sinuhessa lauantai-iltapäivä. Tuli tunne, että asiakas ei ole tervetullut kahvilaan. Asiakaspalvelukoulutukseen mars!

Kävely-pyörätiellä soitin kelloa, jalan kulkija keskellä tietä, haukkumanimen sain. Päällekö pitäs ajaa?

Nyt kun Suomen alasajo on menossa, kuka kertoo, mitä hyvää on EU:ssa, minä en tiedä ensimmäistäkään hyvää asiaa, huonoja tiedän paljon. T. Pienyrittäjä Lahesta

On aika ristiriitaista, että kaikista "vihreistä" ajoneuvoista peritään käyttövoimaveroa? Vain bensiinikäyttöisistä ei peritä?

Miksi hyvinvointiyhtymän ja Mehiläisen yhteisyrityksessä ei kuulu tavallisten lahtelaisten ääni, eikä haluta kuunnella tavallisten kansalaisten ääntä? Lahtelaiset ansaitsevat paremmin toimivat terveydenhuollon palvelut!

Hollolan hyvinvointijaosto lyö Hämeenkoskea pahoinvoinnilla kuin vierasta sikaa: Seuralan hoito jo menetetty ja kirjastoa ollaan lakkauttamassa. Hyvin kelpasi Kymenlaakson osakkeet liityttäessä. Eipä verovaroilla saa enää paljon vastinetta. Hirveen kamalaa!

Rakennetaan Lahdesta parissa kymmenessä vuodessa yritysystävällinen, todellinen yliopistokaupunki. Saamme nuorta energiaa kaupunkiin. Katuja voimme kavennella ja kehiä rakennella, kun perusasiat ovat ensin kunnossa. Let's make Lahti great again.

Hyvä ohikulkija! Ikävää, että pientareemme häiritsee noin paljon. Elämä vain on tällä hetkellä niin uuvuttavaa. Ehkä joskus jaksan vielä sitä viikatetta heiluttaa, ellei se toinen viikatemies ehdi ensin.

Kyllä nämä pyöräilijät saisivat käyttää näitä kalliilla tehtyjä pyöräteitä. Nytkin lauantaina eräskin meni Uudenmaankatua pitkin ajoväylällä kohti Orimattilaa.

Ei ole asemalla robottiparkkia enää. Ei koskaan toiminut ja purettiin. Jäi vain kuori ja muutama autopaikka.

Kuntien terv.hoidon rakennukset maksettu kuntalaisten verorahoilla. Nyt valtion haltuun ilman korv.

Kuntien tekemät sop. kans.väl. terveysjättien kanssa aiotaan mitätöidä soten yhteydessä, ei lisänne ulkomaisten firmojen investointeja Suomeen.

Donald Trumpin öykkärimäinen käytös kauhistuttaa. Toivottavasti tämä ilmiö ei leviä laajasti maailmalla, eikä varsinkaan Suomessa.

Kahdeksan viikkoa lääkäriin odottelua.

Ajotaitoiset käyttävät kitkoja. Kaahailijat ja puskurissa roikkuvat tarvitsevat nastoja. Ennakoiva ja maltillinen ajotyyli vaatii ajotaitoa. Lopuillaan kyse on älykkyydestä.

Persujen saavutukset ollessaan hallituksessa. Pakolaisia Suomeen yli 32 000. Hallintarekisteri, kiky, leikkaukset opiskelijoilta, kaikkein köyhimmiltä peruspäivärahasta, lääkekorvauksista, vammaisilta, kansaneläkkeistä. Päättivät myös aktiivimallista. Mietippä, mitä puoluetta sinä kannatat!

Nyt kaikki maat tekemään yhteisesti epäluottamusilmoitus Kiinaa vastaan. Laitetaan Kiina vastaamaan maailmaan aiheuttamastaan katastrofista.

Kaksi asiaa ärsyttää kauheesti. Miksi Sanna ei uskonut Saulia keväällä ja asettanut ihan oikeaa asiantuntijaryhmää hoitamaan korona-asiaa? Asia 2. Miksi osa autoilijoista ei hidasta, vaikka näkevät koirankusettajan tienvieressä? Kivet ja sora lentää pissittäjänkin naamariin.

Ale kuuluu kaupalliseen toimintaan – ei oikeuslaitokselle.

Missä vaiheessa eduskuntapuolueet ajavat etälamauttimien täyskieltoa? Etälamauttimet täyskieltoon Suomessa.

Ristinkirkossa 11/10 mahtavan hyvä Mieskuoro.

Ilkka keskity vain niihin Lampaisiisi ja anna politiikan olla

Neronleimaus persulta, Huhtasaari ehdottaa rauhan nobelia Trumpille.

Hoitajat valittavat työnsä raskautta. Uskon heitä. Ihmettelen kuitenkin, kuinka suurempi palkka lisäisi voimia suoriutua. Eikö ratkaisua pidä etsiä muualta kuin rahasta? Lisäksi ihmettelen, kuinka vanhuus- ja sairaseläkkeellä olevat hoitajat edelleen jaksavat tehdä keikkaa.

Voisiko joku lehden toimittajista tehdä selventävän jutun eri uskonnoista, jotka maailmassa oleellisesti vallitsee, hallitsee ja alistaa ihmisiä. Ja mihin perustuu eri jumalien olemassaolon todisteet, tai onko niin, että mitään todisteita ei ole? Miksi uskotaan?

Todellista tasa-arvoa on se, että valitaan pätevin. Ei pätevin nainen tai pätevin mies.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu