Näppis: Terveysasemat kuntoon. Kiminkinen Hollolaan.

Terveysasemat kuntoon. Kiminkinen Hollolaan. Uusi ohjelmasarja alkaa.

Pitäisiköhän Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kutsua jo lääkärit ilman rajoja apuun, kun lääkäriin pääsy kestää kuukausia.

Kansainvälinen, kukkulalla sijaitseva, pinta-alaltaan samankokoinen ja vieläpä tunnelilla varustettu. Se on Suomen Monaco. Hienoa Liipola!

Konserni- ja tilajaoston on tekopyhää moittia Lahti Energian entistä johtoa tilannekuvasta. Annatte lainaa ja vaaditte osinkoja, joita on maksettu velalla, kaikki tieto taloudesta. Vain lukuja ymmärtämätön voi väittää nykytilanteen olevan yllätys. Katse peiliin.

Mäntylä kommentteineen vaikuttaa pitävän Lahti Energiaa vain lypsylehmänä ja osinkoja annettuina etuina. Kaikki tieto yhtiöstä käytettävissä ja väittää, että äänensävyllä ja sanoilla tullut johdetuksi harhaan LEn tilasta. Kaksilla rattailla on näköjään mukava ajella.

Mahdollinen kotitalousvähennyksen nosto hyödyttää edelleenkin vain hyvätuloisia. Pienituloisten rahat menevät elämiseen ja "korsu" saa edelleenkin rapistua.

Opetusneuvos Himanen, miksi käänsitte kelkkanne pormestariasiassa?

Terveysasemien jonotusajan lisäksi tulee mitata hoidon vaikuttavuutta ja laatua. Ei pelkkä jonotusaika kerro oleellista. Prosesseja tulee lisäksi yhtenäistää.

Muakin hävettäis olla Lahest. Mä olen Lahdesta.

Miksi Ilkka Kuosmanen haukkuu kaikki Kaupunginteatterin näytelmät? Toivottavasti lehden lukijat eivät ota kritiikkejä vakavasti. Menkää teatteriin!

Ei voi postiin enää luottaa. Lähetin kirjeen Hollolasta Vantaalle 21.9. Kirje on nyt ollut matkalla kolme viikkoa, eikä vieläkään perillä. Outoa?

Hollolan poliitikot olette tuhonneet Pentti Lammen työn, terveyskeskukseen pääsy kestää todella kauan.

Operaatio Barbarossan alun jälkeen tilanne muuttui, Aatusta ja Stalinista tuli vihollisia. Ilman lento-osasto Kuhlmayta jatkosodan lopussa äidinkielemme olisi nyt venäjä.

Nyt on nähtävissä Hollolassa, mitä tapahtuu, kun poliitikot pääsevät päättämään terveyskeskuksesta, on tulossa upea terveyskeskus, jonne pääsy kestää maakunnan pisimpiä jonotusaikoja. Onko oikein, että poliitikot saavat päättää terveysasioista, kun meillä on siihen myös ammattilaisiakin?

Kumma juttu, että Lahden taloille ei kelpaa vuokralaiseksi luottotiedot kunnossa olevat työssä käyvät ihmiset.

USA:n presidentti 1960 oli Ike Eisenhower eikä Nixon.

Jäin eläkkeelle, työkaverit eivät muistaneet mitenkään. Taisin olla paska tyyppi.

Joulu lähestyy. Jouluna on lehti puussa ja ruoho maassa. Hyvää joulua!

On onni, että korona tuli vasta nyt, koska Sipilän hallitus ei kyvyillään olisi selvinnyt mitenkään. Monia kepu-kokoomus-susia joutuu Mariinin hallitus korjaamaan.

Miksi kaupanmyyjät ovat kaupassa töissä, kun ne ei tiedä mitään kaupan tuotteista?

Lahti Energia voisi säästää esimerkin vuoksi myös omien rakennustensa ulkovaloissa. Onko joka nurkassa oltava valonheittäjä?

Kuka tai minkälainen ihminen huudattaa bassoboostereita Nastonharjulla kerrostalohuoneistossa? Meteli on niin kovaa, että se kuuluu satavarmasti pihalle asti, ja muihin taloihin.

Eikös meillä koko ajan tiukenneta yksityisyyden suojaa? Miten tähän sopii Vanhasen esitys autoliikenteen "vakoilusta"? Mistä näitä älyttömiä, kansalaisten vapaata liikkumista loukkaavia ehdotuksia aina sikiää?

Kiitos hienosta henkilöhaastattelusta (Mäki-Reinikka). Lisää samanlaisia positiivisten ja aikaansaavien ihmisten haastatteluita. Näitä maailmanlopun ankeuttajien tarinoita on jo liikaa. LahtiMummo.

Olen hämmästynyt ja pettynyt: ESS on ottanut selkeän vasemmistolinjan. Ennen pyrki olemaan puolueeton. Lisäksi urheilua on paljon, upea Lahden kulttuuri jää liian vähälle. Surullista!

Voisiko joku asiantuntija kertoa, miksi korona ei näy kuolintilastoissa minkäänlaisena tilastopiikkinä muihin vuosiin verrattuna? Outoa.

Eihän Pohjois-Hollolassa ole juuri mitään palveluja! Tietkin aurataan yksityisesti, ei kunnallista vesi- ja viemäriverkkoa, katuvaloja yms. Mistä maksamme kiinteistö- ja kunnallisveroa?

Seurasin 9.10. Launeen Citymar. 1/2 h aikana vain 10–30 % sisään menijästä käytti käsidesiä. Nuoret vain vilkasivat konetta. Yskitään suojaamattomasti.

Vai että Antti Rinne höykyttää metsäteollisuutta. Mitä sitte?

Tilanteessa, jossa tietyt ihmiset saavat huutamalla ja itkua vääntämällä tahtonsa läpi, missä vaiheessa tietyt ihmiset oppivat pettymään tyyliin: Kaikkea mitä sinun pitäisi aina saada, et voi saada niin, että turha huutaa ja itkua vääntää, opi kerrankin pettymään, ja maksa oppirahat.

Minulla on käsitys, että kun vuokra-asunnon vastuuhenkilö, päävuokralainen, tms. Henkilö saa kolme varoitusta, tulee häätö. Onko mahdollista, että vuokratyöläisiä palkkaava yritys ei tiedä, että henkilöt viettävät häiritsevää elämää vuokra-asunnossa tai onko mahdollista, että kolmen varoituksen malli ei koske vuokra-työläisiä palkkaavaa yritystä tai sen työntekijöitä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu