Näppis: Kenen älynväläys ja miksi Tapanilan hiihtomajan parkkipaikan alaosa kiekolliseksi?!

Kenen älynväläys ja miksi Tapanilan hiihtomajan parkkipaikan alaosa kiekolliseksi vaikeuttaen lisää Jalmarin henkilökunnan (joka valitettavasti joutuu sitä käyttämään) pysäköintiä?! Nyt alaosa tyhjillään, kiusan tekoa!

Voisiko esimerkiksi kaupunginjohtaja perustella näin talouskurimuksen alkaessa, miksi Lahden kaupungin täytyy pitää sekä Lahden Tilapalvelua että Spatium Toimitiloja? Me veronmaksajat emme ymmärrä.

Kyllä näyttää Mika Karille ottavan koville Lahden politiikan ihan ytimestä sivussa olo. Pitää varmuudeksi haukkua kaikki pormestarisotkussa. ESS 9.10. On hyvä asia, jos pormestarihanke hautautuu. En kannata kokoomusta, joka nyt todella sekoilee sekä Lahdessa, että valtakunnallisesti.

Hei ystävät. Kohta tulee ne jouluvalot, -torit ja ehkä luntakin. Nautitaan.

Kiitos kokoomus. Saatte ääneni. Ei pormestaria.

Onko noin vaikea ymmärtää, että korona laitattaa kohta muitakin paikkoja kiinni kuin kapakat. Lopettakaa valitus ja ajatelkaa muitakin kuin itseänne.

Terveet käyttävät tietenkin kasvomaskia, koska he ovat voineet tietämättään jo saada tartunnan ja näin levittävät koronaa. Jos ihminen on sairas, pitää pysyä kotona, eikä edes maskin kanssa lähteä liikkeelle. Siinä yksi syy ihmettelijälle, miksi terveiden pitäisi käyttää kasvomaskia.

Älä valehtele, et sinä mitään kissoja Jokimaalle viitsi kuskailla. Mutta tervetuloa meille kissat hiiriä vähentämään. Ilahdun kun näen teitä pihalla.

Kokoomuspuolue teki U-käännöksen. Naurismailta raikaa nauru.

Meidän kissa sai viettää 2 v. ulkona oikeaa kissanelämää kuollen sitten auton töytäisemänä. Kissa kärsii sisätiloissa, sanoo sitten "viisaat" mitä tahansa.

Lehtipuhallin on idioottimainen laite käyttää aamulla. Jotkut haluavat saada unta ennen töihin lähtöä. Käytä haravaa!

Rakastan kissaani. Annan ruokaa. Käytän rokotuksissa. Hellin, silitän, leikin. Päästän myös ulos nauttimaan kissan elämästä. En ole välinpitämätön.

S. Pietikäinen nosti esiin tärkeän asian vanhusten tartunnoista. ESS 9.10. Hoivakodit liian suuria, avoimia tiloja, vaihtuvaa henkilökuntaa. Parempia pienet yksiköt ja vakituinen henkilökunta.

Hengityssuojainta tarvitset sinä, jotta leijailevat koronapöpöt eivät pääse keuhkoihisi ja sinä et taas levitä niitä eteenpäin.

Pankkien palvelumaksut ovat liian korkeita. Kohtuutonta on myös "palvelu", kaikki ovat varattuina. Odottakaa. Tietysti maksatte siitä. Ja paik puh maksu. Paina siitä ja siitä napista ja sama nauha jatkuu. Terveyteen liittyvien puh jonotuslinjojen pitää olla ilmaisia. Veroja on maksettu. Kaikkien vöitä on kiristettävä. Ei kuitenkaan elossapysymisen kustannuksella.

Miksi Lahdessa ei edistetä pyöräilyä opastein ja ohjein? Jalankulkijat eivät pyöräilijöiden ohella tunne edes perusliikennesääntöjä. Opetellaan yhdessä ne, niin hyvin sovitaan samoille kaduille. Ei tarvita yksisuuntaisia pyöräkaistoja. Autoillakin pysytään omilla liikennesääntöjen vaatimalla ajolinjalla. Opasteet, ohjeet ja asenne kuntoon ensin.

Jo yli puoli vuotta korona-tiedottamista, ja yhä tietämättömyyttä: (ESS 9.10.) Itse täysin oireettomat viruksen kantajat voivat tartuttaa muita. Siksi maskit!

Loistava ja osuva mielipidekirjoitus Elisa Lientolalta 9.10. Kokoomuksen toiminta on täysin holtitonta ja hölmöt äänestäjät äänestävät silti samoja aina uudelleen. Tavalliset työntekijät ja toimihenkilöt samaistuvat mielellään tuohon vähän varakkaampaan porukkaan, jotka unohtavat heikommat ja köyhemmät.

Maski suojaa myös käyttäjäänsä. Joulu tulossa, yritetään yhdessä pitää korona loitolla!

Tekikö pippon jatkon Fk kerho vai uusi perustettu Oy? Samat heput häärää molemmissa. Ratsastetaan kerhon nimellä ja kerätään rahat muualle.

Hyvä Elisa! Puhut asiaa. Herrakerholaiset pois kieroilemasta ja tilalle avoimen keskustelutaidon omaavia, kuntalaisten asioita ajavia yksilöitä.

Miksi sataman kävelyraitilta ei ole yksinkertaista Lanupuisto ja nuoli opaskylttiä puistoon?

Taitaa olla saksalaisessa rautakaupassa maskisuositus, kun se roikkuu yhden jos toisenkin myyjän korvasta, leuan päällä tai ohimolla!

Johan on Varrassuon reunaan taas kärrätty kasoittain haravointijätettä.

Syksy etenee ja sateet ovat alkaneet. Vettä tulee hämärässä taivaan täydeltä ja näkyväisyys on todella huono. Siitä huolimatta niitä valoja ei ymmärretä autoon sytyttää. Ei sateessa riitä pelkät päivävalot edessä, jos takapää on täysin pimeä.

Kokoomus ilmeisesti vaatii kasvomaskipakkoa. Paljonhan pakko on auttanut Italiassa, Espanjassa. Käyttöön liittyy väistämättä huolimattomuutta ja hyöty valuu haitaksi. Pidetään turvavälit!

Kaupunkimme päättäjät riitelevät. Duunari fillaroi pimeässä aamuvuoroon. Voisivat tarjota meille vaikka otsalamput.

Autoilijat huomio! Välttäkää kaistan vaihtamista Nastolassa, kolarin vaara enemmän kuin mahdollinen!

Olet ihanteellinen kasvomaskin käyttäjä. Puhelin soi, vastaat tai yskit maskiin. Totta kai silloin maskisi on käytetty, pistät se varovasti muovipussiin, peset kädet. Sitten laitat oikeaoppisesti uuden maskin. Moniko toimii oikein?

Poliittiset pormestarit olisivat taas yksi iso rahanreikä muutenkin heikoilla olevassa kaupungin taloudessa.

Demarinakin olen iloinen kokoomuksen ryhmän irtiotosta pormestarimalliin. Hyvin teitte. Kiitos.

Lahti maksaa 403 milj.e/vuosi terveys/sosiaalipalveluihin. 250 arkityöpäivää tekee 540 000/8h ja 67 000 tunnissa! Palvelut pääasiassa tarjolla 8h/vrk. Kiinteistö- ym.kulut tosin juoksee 24h ja 365 pvää/v. Ei ihme, ettei rahat riitä. Mikä sos/terv.menoissa maksaa näin älyttömästi? Tarttis tehdä jottain, totesi Manukin aikoinaan.

Varsin erikoiselta tuntuu, että ulkopuoliset suunnittelee ilman valtion tahoa rautatietä. Joku siunaus asiaan täytyy päättäjillä /politiikoilla olla.

Poliisi varoittaa asuntoihin pyrkivistä, mutta mitä poliisi tekee muuta, kuin pipertää kunniallisten autoilijoiden kimpussa. En arvosta moista duunia.

Kasvomaskisotkun vuoksi kunnat ei hankkineet keväällä palv.talojen henk.kunnalle maskeja, vaan hoitajat askarteli kahvinsuod.pusseista maskeja.

Sodan aikana lapsuuteni pihamaalla piti painautua piiloon seinän viereen tai kiven kylkeen aina kun lentokoneet ilmestyivät taivaalle. Talvella kuljetettiin mukana valkoista lakanaa, jonka alle saattoi piiloutua jne. Nyt satunnaisesta maskin käytöstä hirveä älämölö!

Markettien pihassa on merkattu perhepaikat erikseen. Usein näkee yksin liikkeellä olevat miesten ajavan näille paikoille.

Menkää teatteriin katsomaan Saituri. On tosi hyvä.

Etlari 10.10. Kertoo, että kuulokojeen sovitukseen odottaa 200 henkilöä! Jonojen purku hoituisi paremmin, jos audionomien tietokoneet olisivat nykyaikaa. Vanhat vähätehoiset tietokoneet hidastuttavat testauksia. (Ja pinna kiristyy molemmin puolin).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu