Lukijalta: Käsittämätöntä, että yhteisyrityksen hallitukseen oli ehdolla vain miehiä

Pirjo Saastamoinen

Marina Erhola ja Markku Näreneva vastaavat (ESS 5.10.) Jetta Laakson mielipidekirjoitukseen (ESS 1.10.) yhteisyrityksen hallituspaikoista ja ilmoittavat suureen ääneen riemuiten, että Mehiläinen on vaihtanut yhden miehen naiseen. He kirjoittavat, että kokonaisuuden tarkastelu jäi puutteelliseksi, kun kaksi eri organisaatiota teki valintoja hallitukseen.

Mitenköhän kokonaisuuden tarkastelun kanssa käy jatkossa, kun puhutaan hieman isommista asioista, ja nyt jo tökkii? He kirjoittavat myös, että yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä toimintaperiaatteita. Tämä ei näy näissä valinnoissa. Puhutaan täysin puuta heinää eli toivotaan, että näin olisi, mutta kun ei ole. Mitenköhän tulevaisuudessa?

Tuntuu käsittämättömältä, että alun perin hallitukseen oli ehdolla vain miehiä. Eikö tämä olisi pitänyt huomata jo valmisteluvaiheessa?

Kannattaisi hyvinvointiyhtymän tai yhteisyrityksen nyt "aktiivisesti kuunnella kuntalaisten palautetta" toiminnastaan, kuten he niin auliisti kirjoituksensa lopuksi lupaavat.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut