Näppis: Muutaman pendelöitsijän takia kärsii koko Lahti

Veronkorotuksilla Lahti saa 9,5 miljoonaa euroa, Tinnilän tontti 4,7 miljoonaa plus parkkitalo. Jätetään suunnitelmista nämä pois, ja autot saa jättää jo olemassa olevalle tyhjälle tontille, mistä postin rakennus purettu. Hävetkää päättäjät, että muutaman pendelöitsijän takia kärsii koko Lahti.

Noudattamalla Ilkka Viljasen ehdotusta hylätä pormestarimalli avaisi kokoomukselle mahdollisuudet jopa voittaa vaalit. Muutoin kyllä äänestäjät siirtyvät persujen leiriin, niin minäkin.

Ei ole kauan, kun korona alkaa levitä laajalti täällä Lahessakin. Koulujen syyslomien jälkeen se nähdään.

Miksi Turkissa pidätetyn suomalaisten isis-terroristin nimeä ei julkisteta?

Miksi terveiden pitäisi käyttää kasvomaskeja? Eivätkö ne kuulu vain sairastuneille, etteivät tartuttaisi muita!

Miten voi olla mahdollista, että Timosen esityksessä sivistystoimen säästöistä ei puhuta sanallakaan turhista päällikön päällikön päälliköistä eikä konsulttipalveluista?

Voiko sähköauton elinkaarivertailussa huomioida valmistus 10-tonnia enemmän hiilidioksidia kuin perinteinen auto? Miten paljon päästöjä akkumateriaalien kaivu tuottaa ja sähkötuotanto, entä akkujen hävitys sekä muut paloturvallisuus tekijät?

Elokapinan siivous on esimerkillinen kohde sellaiselle poliisitoimelle, josta poliisin tulee ehdottomasti laskuttaa. Ja lisäksi sakottaa.

Mitä tehottomampaa jätteenkeräys, kuljetus ja käsittely ovat, sitä enemmän kertyy verotuloja.

Jotkut naapurit pitävät kissaansa irti välinpitämättömyyttään. Minä loukutan ja kiikutan ne Jokimaalle. Vai tappaako ne pitäisi?

Hallituksen toimintaa seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, että pitäiskö ministerien tehtäviin olla pätevyysvaatimuksia. Ei ole harjoittelupaikkoja.

Jätteen keräys, käsittely ja kuljetus on verotuksen yksi muoto. Jos se järkiperäistetään, niin hinta nousee.

Vai että keskuspankkeja nostamaan miljoonilla. Stop. Ei käy. Suomen pankit palvelevat niin huonosti, että pieniinkin asioihin varattava aika ja silti sotkuja. Pankit palvelemaan! Ja ei velkoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu