Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Meillä äänestäjillä on kohta mahdollisuus äänestää vaikka kaikki Lahden päättäjät uusiksi

Meillä äänestäjillä on kohta mahdollisuus äänestää vaikka kaikki Lahden päättäjät uusiksi kunhan vaan annamme äänemme uusille kasvoille. Mikään ei muutu, jos samat ihmiset on päättämässä asioista.

Missään nimessä kouluista ja päiväkodeista ei voi supistaa ruokaa ja siivousta. Nyt pitää puhdistaa entistä paremmin, ruoan laatu on heikentynyt vuosi vuodelta, valikoima kaventunut.

Miksi kiertoilmaisua "eskaloitua" käytetään?

Kohta ei kukaan halua Suomessa poliisiksi kun virkatehtävän hoidosta joutuu syytteeseen.

Tiistaiaamun jälkipörssi TV 1 Heikki Pursiainen voisitko jättää sen lippalakkireuhkan eteisen naulakkoon, kun menet lähetykseen, ei kuulu käyttää sisätiloissa.

Poliisi toimi oikein Helsingissä, kun hoitivat mielenosoittajat pois ajoväylältä, se ei ole istumista varten.

Voin väittää, että lähihoit. työ vielä raskaampaa henk. ja fyysisesti ku sairaanh. Töitä lisät. jatkuvasti, mutta mit. siitä ei saa. Kukaan ei oikeasti välitä/tiedä siitä!

Loistava kirjoitus Pekka Luomalta oikeuslaitoksesta ja oikeustajusta. Tämä mies eduskuntaan!

Lennostomme komentajan kohelluksen ja 2018 Jämsän sotaharjoitusten perusteella ilmaruk:ssa ja siitä eteenpäin pitää kieltää larppaaminen sekä Top Gun elokuvat. Harmi ettei minua yritetty ikinä sotaväessä seisottaa ilman kenkiä hangessa. Olis kokelaalla tai alikessulla tms nenä vinossa vieläkin.

Miten on mahdollista, että samanaikaisesti, kun pyritään tasa-arvoon naisten ja miesten suhteen esim. hallituspaikoissa, vaaditaan sukupuolineutraaleja sos.turvatunnuksia ja liikennemerkkejä? Olisko jollain viisautta kertoa, mikä on se konkreettinen hyöty, mitä tavoitellaan?

On kumma, kun kauppakeskittymät kilpailee ja mainostaa, kellä halvempaa. Silti elintarvikkeiden hintoja nostettu 1.10. alkaen jopa euroja/tuote! Et näin nyt!

L. Koskinen (ESS 6/10): Eiköhän kaikki Lahen markkinointi mee hukkaan niin kauan kun täällä on yksi Suomen kaupunkien kireimpiä veroasteita? Lisäksi meitä on siunattu epäedullisella väestörakenteella sekä kalliilla pähkähulluilla hankkeilla, mitkä varmistavat niiden pysyvän tapissaan jatkossakin.

Avokonttorit ja kaikille saatavilla oleva internet kuuluvat samaan aikakauteen. Miettikääpä miksi.

Sami Korkeakoski! Median tv-tapahtumia kuvaava uutisointi antoi väärän vaikutelman poliisin toiminnasta. Ei huomioitu selkeästi käskytysten ja yms. tapahtumien kestoa kaksi (2) tuntia!

Siltapuiston pysäköintitalo tarpeellinen, aina täynnä. Lahdessa ei ajatella ihmisten tarpeita, ainoastaan rahaa monessa muussakin kohteessa. Järki kadonnut.

Olisko pönttövuoren tunneli avattava, saataisiin lisää porukkaa Lahteen. Nyt Lahden ministeri kansanedustajat näyttäkää, mihin pystytte.

Ladecin ja Kokon palvelut tulisi ehdottomasti yksityistää. Tosin kukaan niitä ei ostaisi, joten lopetetaan ja ostetaan ko. palvelut yksityiseltä puolelta.

Lasse Koskinen kirjoitti asiaa 6.10. Lahden pikaraiteesta Helsinkiin. Tunnin ratayhteydestä ja nelikaistatiestä kannattaa edelleen kampanjoida.

Hölmöilkää vaan lahtelaiset pormestarityhmyydellä. Älkää kantako Hollolan asioista huolta ja terveyspalveluista. Hyky on kaiken pilannut. Väärät päättäjät asioissa.

Stalin ja Aatu jakoivat etupiirisopimuksella Euroopan. Sen seurauksena Nl hyökkäsi mm. Suomeen. Saksa tuki Nl toimia estämällä mm. sotilaskoneiden tuonnin Italiasta.

Lasse Koskinen kirjoitti asiaa ESS 6.10. Meillä on jo tunnin junayhteys Helsinkiin. Ei itärata sitä mihinkään poista. Lahdesta Helsinkiin ja päinvastoin pääsee jatkossa kuten nytkin. Lahden kannalta on ihan samantekevää, mitä kautta Lahden ohi matkustavat menevät. Ei kukaan nykyäänkään tule Lahteen siksi, ettei pääse junalla Porvooseen!

Saksan miehitettyjä Tanskan ja Norjan ei Suomella ollut valinnan mahdollisuuksia. Saksa oli ainoa mahdollinen tuki.

Läntisen pyssyuskon soturina minua huolettaa, kenen kontolle "Pietari" on merkannut Leningradin n. miljoona nälkään kuollutta siviiliä.

Viranomaisten ohjeita tulee noudattaa mielenosoitustilanteessakin. Terveisin Sami Korkiakoski

Taidoton virkamies tai poliitikko teettää työt konsultilla, koska ei itse osaa. Tyhmä kansalainen syyttää konsulttia, joka osaa alansa ja saa siitä palkan.

"Pääoman vapauttaminen " myymällä suomalaista maaperää ulkomaiseen omistukseen osoittaa päättäjän kyvyttömyyden yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Tällaiset henkilöt olisi syytä "vapauttaa" kaikista yhteiskunnallisista tehtävistä.

Lämpimät kiitokset Päksin sydänpolille hyvästä hoidosta. t. Pallolaajennuksessa ollut potilas

Näyttää lahtelaisten päättäjien historian tuntemus heppoiselta. Eräskään kokoomusvaltuutettu ei tiedä, että Stalinin Neuvostoliitossa pullikoijat katosivat nopeasti ja totaalisesti.

Kiireetön ensimmäinen vapaa lääkäriaika 7.12. Näin Lahdessa, jotain tarvis kyllä pian tehdä. Herätys päättäjät.

Kaukorakkaus hankaloittaa elämää, varsinkin, kun se kestää liian kauan. Siksi päätös lopettaa on mielestäni paikallaan. Sinulle "aito rakkaus" PS. "Yksi mies riittää".

Kunnallisveroa on nostettava, jotta saamme katettua kaupungintalon, parsittua matkakeskusta, tehtyä lisää himmeliin virkoja, älyllinen pyörätiekin on maksettava. Siistii?

Anteeksi Lahen keskustan yrittäjä. Olisin poikennu lounaalle, mutta torin kaikki 4 ilmaispaikkaa oli varattu ja viides Lanun kulmalla muutoin vain kielletty. Olis toki varaa maksaa pysäköinnistä, mutta mieluummin kaasuttelin peltomarkettiin, missä ihan siedettävät ruoka- ja ilmaiset parkkipaikat.

Miksi, joissain kaupoissa on esim. leipiä, pullapitkoja jne sijoitettu alimmaisille hyllyille, pari senttiä lattiasta? Siinä sitten kävellään vierestä, jolloin kengistä, lattialla olevista pölyistä jne lähtee ylimääräistä näiden tuotteiden päällyksiin. Ei hyvä. Siistii?

Kerrostalojen rappukäytävissä ei saa säilyttää mitään. Parvekelasifirmat tuovat siitä huolimatta näitä kyselylaatikoitaan rappuihin. Kai palautukseen löytyisi muitakin tapoja, netissähän kaikki tänä päivänä pyörii.

Turha ostos se Tinnilän tontti. Ei sitä parkkitaloa enää tarvita. Ei kukaan Helsingissä töissä käyvä tällä veroäyrillä Lahteen muuta. Töissä käymättömiä nettosaajia tänne näkyy tulevan ilman parkkitalojakin.

Miksi ei mielenosoittajat yritä vaikuttaa maihin, jotka saastuttaa surutta? Meidän osuus ilman saasteista on kuin hyttysen kakka Itämeressä.

Liberty voisi käyttää 4,5 milj. eurolla konserttitalon kuntoon laittoon vai myydäänkö torso Libertylle takaisin? Ratia, kenen puolella olet valtuutettuna, yksityisen liikemiehen vai veroja maksavan kuntalaisen?

Keväällä mentiin terveys edellä, virus saatiin aisoihin. Nyt mennään busines edellä, edessä grande gatastrof.

Tuomo Niemisen vastauksista maskin käytöstä voi päätellä, että käyttö on satunnaista ja ohjeet levällään terveydenhuollossa. Riskiryhmäläisenä haluan, että esim. verikoetta otettaessa jatkossa hoitajalla on maski, kuten minullakin ja jos minulla niin hoitohenkilöilläkin.

Seniorit! Pitäkää terveydestänne ja kropasta huolta! Nuoremmilla lihakset terveemmät ja vetreämmät.

Olen selvinnyt terveenä yli 38 vuoden vuorotöistä eläkkeelle toisin kuin vaimoni. Suurin syy mielestämme minun tilanteeseen Oululaisen nelivuorojärjestely. Miksi sitä ei ole laajemmin käytössä?

Kaasua, sanoisi myös komisario Palmu näille pöllöille kaduntukkijoille. Poliiseille täydet pisteet toiminnasta.

Jos Immilänjokeen laitetaan pohjapadot, ei kosken alapuolelle kuiva na kesänä paljon vettä tule. Ei ihailla kosken kuohuja Myllykahvilassa

Aikuisille lapsille: älkää tuottako murhemieltä ja surua omille vanhemmille, teidän omilla elämäntavoillanne. Äiti 70 v.