Näppis: Ravintoloiden aukiolon rajoittaminen siirtää juhlimisen rikollisten pyörittämiin salakapakoihin.

Ravintoloiden aukiolon rajoittaminen siirtää juhlimisen rikollisten pyörittämiin salakapakoihin.

Hallituksen olisi syytä tutustua historiaan, kuinka hyvin kieltolait ovat toimineet.

Kyllä tuntui pahalta ESS artikkelissa käytetty bonuslapsi-nimitys. On omia lapsia ja bonuslapsia. Järkyttävää!

Nastarengaskuskeille esim. Timo Räsänen renkaan tärkein ominaisuus on hiljainen ääni. Minusta tärkeintä on hyvä pito.

Jukka Anttonen, jos olisit kääntänyt rattia vasemmalle, et ehkä olisi törmännyt hirveen ollenkaan.

Otsikko "Kitkarenkaat eivät toimi aivan joka tilanteessa". Lainaus tekstistä: "en ole varma, olisinko nyt itse kirjoittamassa tätä kirjoitusta" Jukka Anttonen, ollako vai eikö olla kitkat? T. Kitkat

Välikysymys eduskunnassa ke. Toivoisin oppositiolta asiallisempaa otetta. Ei työpaikat lisäänny työttömiä syyllistämällä ja rankaisemalla.

McCarronille ja Pohjolaiselle palkankorotus. Ovat niin oikeassa kuin olla voi. Koska mitää valtakunnallista sotea ei ole näkyvissä, ja hommat pitää hoitaa paikallisesti.

Ateriapalvelut ajetaan alas, pormestareita pitää saada kolmin kappalein. Tylyä ja typerää tavallisen pulliaisen mielestä, alkaa hävettää olla Lahest.

Korona leviää ilmassa, turvaväli ja käsidesi ei sitä estä.

Parvekelasien pesu kuuluu joka viikkoseen siivoukseen. Muuten olet valkosta roskasakkia. T:Kojootti

Miksi busseissa ei käy korttimaksu? Vain käteinen, näin korona aikaan. Torimyyjilläkin on lukulaitteet. T:Kojootti

Kaisaniemen kaasupoliiseille taisi tulla toimintaohjeet Valko-Venäjältä.

Mielenosoittajat saavat tehdä mitä vaan, mutta sitten tutkitaan vain poliisien toimintaa!?

Mielenosoitukset ei saa häiritä liikennettä tai sivullisten elämää. Poliisin ohjeita on noudatettava. Poliisilla on oltava lain turvaamat oikeudet poistaa mielenosoitukset, joissa ei noudateta yllä mainittuja. Helsingin mielenosoituksessa provosoitiin tahallaan poliisia voimakeinoihin, jotta saadaan videomateriaalia. Alhaista touhua ja vesittää mielenosoituksen viestin.

Katsellessani Elokapinan touhuja, olen varma että äänestän poliisin valtuuksien lisäämisen puolesta ja ilmastotoimia vastaan.

Suomessa on poliisipula, silti jotkut työllistävät poliiseja istuskelemalla keskellä katua. Rekka-autolla homma olisi voitu hoitaa tehokkaasti.

Kaupungin olisi syytä panostaa valvontakameroihin!Töhryt ja muu sotkeminen antaa ikävän kuvan Lahdesta!

Phks invapaikkoja ei ole riittävästi. Kysyin maksulliselta puolelta voinko viedä sinne inva-merkityn autoni maksutta. Vastaus ei. Ja keskustelu jatkui hyvin tympeään sävyyn, että muutosta ei heidän puoleltaan tule. Eivät siis jousta, että invalidit voisivat viedä maksutta auton. Hävytöntä.

Menestykseksi osoittautuneen matkakeskuksen työmaan häiriöistä on juuri päästy eroon, niin nyt uudet pomot sulki Uudenmaankadun taas. Tällä kertaa jonkin ihme älypyörätien rakentamisen takia. Ihan näin lahjattomia ei saisi äänestää päättäjiksi tai valita edes virkamiehiksi.

Keskustojen aika on mennyt. Tampere on ainoa Suomessa, jonka keskustalla on mahdollisuuksia. Lahden helmi on alue Sibeliustalolta urheilukeskukseen. Kehittäkää sitä. Hotellista ladulle ja tapahtumiin. Ravintoloita rantaraitille jne.

Olis tasa-arvovirkailijoille tehtävää: virtsankarkailusiteitä mainostaa nuoret naiset. Ja kun tiedetään, että karkailee myös miehillä, niin laittaisivat mainokseen mummon ja papan kikattamaan ja kehumaan ohuita siteitä.

Vasta nyt, siis koronan varjolla, Lahden kaupunki on herännyt kilpailuttamaan omistamiensa yhtiöiden toimintaa. Samassa yhteydessä olisi hyvä kilpailuttaa esim. KOKO Lahti ja Lahti Region ja monta muuta kaupungin organisaatiota. Vielä jos kilpailutettaisiin kaupungin päättäjät ja viranhaltijat, niin eiköhän heidänkin tilalleen löydettäisi pätevämmät ja koulutetut sekä edullisemmat ihmiset.

Kesällä koulujen ja päiväkotien avaamista perusteltiin sillä, että nuoret sairastavat koronan lievänä. Suunnitelma on toiminut ja nyt sitä kauhistellaan.

Vastapaistettuja tatteja, sipaisu voita ja leipää. Vot mikä maku.

Tämän päivän autoilijat tarvitsevat autokoulua, koska autoilijat jonossa ajaessaan Uudenmaankadulla tukkivat kaikki risteykset. Kääntyminen sivukaduille ja -kaduilta on lähes mahdotonta.

Herätys toimittajat! Kertokaapa kenen älynväläys on rakentaa kaupungintaloon lasikupoli. Onko Museoviraston kantaa kysytty? Lahdessa ei olla köyhiä eikä kipeitä vaan leuhkoja.

Voimia pääministeri Marinille yritysjohtajien kanssa käytävään miekkailuun. Minkä takia naispuolinen pääministeri ei saisi kyseenalaistaa yritysten yhteiskunta vastuuta?

Perheyritysten liiton ex-puheenjohtaja Matti Vanhasesta on tullut vasemmistolaisen, ay-liikkeen hallinnassa olevan pääministerin käsikassara. Nöyrästi Vanhanen vastasi välikysymykseen Sanna Marinin määräyksestä.

Nyt petti poliisin pelisilmä todella pahasti. Ei Suomessa voi kadulla istuvia nuoria kaasuttaa, kuten Valko-Venäjällä tai USA:ssa.

Tähänkö on nyt menty. Tukitaan liikenne istumalla tiellä eikä totella poliisin poistumiskäskyä. Poliisi käyttää sumutetta. Poliisista tehdään rikosilmoitus. Tämä ei nyt kolahda minun oikeustajuuni.

Älkää syytäkö poliisia kun ihmiset eivät noudata neuvoja tai kehoituksia kun ovat kovakalloista porukkaa. Poliiseja tarvitaan ja heitä on aivan liian vähän. Miettikää ketä syytätte.

Näitä järjen jättiläisiä syntyy vihreän uskonnon piirissä. Sami saa istua Vesijärvenkadun ajokaistalla, jos Sami tahtoo! Poliisisetä voi tuoda virvokkeita, jos on lämmin päivä.

Jopa 20 000 kissaa hylätään tai lopetetaan vuosittain tässä maassa. Mikä vaivaa ihmistä, joka hylkää eläimen kuin roskan?

Harvallapa ei oo yhtä Ihanaa anoppia kuin sinulla Pirkko ja yhtä Ihanaa miniää kuin sinulla Liisa. Ootte onnekaita Kauppilan rouvat!!! T. Teidän yhteistyötä seurannut Riitta-rouva

Otan osaa, hollolalaiset. Kävin pilaamassa harmoniaanne Salpakankaan tk:n labrassa, kun Lahden kaupunginsairaalan labraan en saanut aikaa, vaikka asun ihan vieressä. Tämä on kai nyt sitä sotea, jota suunniteltiin vuosia?

Rakennetaan matkakeskukselle robottiparkki, eikös siellä jo yksi sellainen olekin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.