Näppikset: Onko korruptiota vaiko hölmöläisten touhua kun kaupunki osti miljoonilla Siltapuiston parkkitalon ja nyt se pitääkin purkaa?

Onko korruptiota vaiko hölmöläisten touhua kun kaupunki osti miljoonilla Siltapuiston parkkitalon ja nyt se pitääkin purkaa?

Omakotiasuja. Voisitko huolehtia pientareesi siisteydestä kuten naapurisikin tekevät. Viikatteella kannattaisi aloittaa.

Mitä muuta entinen kouluttamaton autokauppias havittelee, kuin itselleen huipputoimeentuloa. Yhteiskunnalliset asiat ovat hänelle sivuseikka.

Lahden pysäköinnin ei kannata myydä sairaalaparkkia. Henkilökunta maksaa maltaita saadessaan parkkeerata autonsa ja päästessään töihin. Jotkut luulee että parkkitalo ja ulkoparkkitilat ovat henkilökunnalle ilmaiset. Ei ole. Hei saisiko niillä meidän rahoilla vähän enemmän hiekkaa pihaan tulevana talvena. Aluetta käyttävät myös potilaat. Kiitos.

Mistä PHHYKY:llä nyt löytyisi rahaa sairaalaparkin ostoon? Ai niin! Pieni osa henkilökuntaa lomautettiin, ei läheskään kaikkia. Ehkä sieltä muutama roponen löytyisi.

Eiköhän se Roostetti ja kaverit ole jo tarpeeksi nyhtäneet yhteisiä varojamme!

Täähän on kuin Dallasista. Kouluttamaton J.R. pyrkii haalimaan lahtelaisen rahat itselleen.

Ring ring! Nyt älyt ja hälyt käyttöön sieltä nahkakypärien alta! Vaikka et haluaisikaan pitää "turhaa" meteliä itsestäsi. Pyörätiellä KELLONSOITTO tekee kaikkien elämästä turvallisempaa. Mietipä, että sivistynyt ele voi koitua jopa omaksi henkivakuutukseksesi. Sillä meille lajitovereille kun silmät eivät ole vielä kasvaneet selkäpuolelle tarpeesta huolimatta. Soitellaan! t. Äänitorvi

Kyllä "veljet" nyt lohduttavat Millaa pormestariehdokuudella, kun ei rassu päässyt eduskuntaan.

Muutimme 10 v sitten Lahdesta Hollolaan ja saimme iloiten huomata kuinka hyvin terveydenhoito Hollolassa toimi. Ajanvaraus toimi ilman pitkiä jonotusaikoja ja ajan sai heti. Mutta toisin on nykyään, harmillista että hyvä palvelumalli on pilattu.

Mikä se onkaan Ay-liikkeen yhteiskuntavastuu? Satamat kiinni ja yleislakko päälle. Näinhän se on mennyt ja tässä ollaan.

Miten autottomuuteen tähtäävä lahti laittaisi miljoonia parkkitaloihin? Kyllä rahat pitäisi käyttää järkevämmin. Nykyinen valtuusto esim hyväksyi aseman ympäristön kaavan ja heti ollaankin muuttamassa sitä. Missä järki?

Elokapina-kansanliikkeen väki istui maantiellä muutaman tunnin estäen tien sulkemisella mm. linja-autoliikenteen. Kaupungin puhtaanapidon olisi pitänyt suihkuttaa suolavedellä katu puhtaaksi.

Ikäsyrjintää kohtaavat yli 50-vuotiaat työmarkkinoilla. Nyt sitä on on Lahden kokoomuksessa. Etlarissa Kok. kuntavaaliehdokas Topi Talasranta toteaa puolueesta loikkaaviin liittyen "Dinosauruksien aika on ohi". Siis niiden, jotka ovat kaupunkia rakentaneet sekä Talavirrankin tietä siloittaneet ja puoluetta vuosia palvelleet.

Mitä bisnistä se sellanen on, jossa harkintakykynsä menettäneitä juotetaan humalaan. Ei valtiolta tukea (veroeuroja) mokomaan bisnikseen.

Rotat pakenevat uppoavasta laivasta? Herrasmies lähtee Lahden Monacosta, mutta Lahden Monaco ei lähde herrasmiehestä.

Se koira älähtää, mihin kalikka kalahtaa. Aina löytyy syitä, miksei jotain ole tehty, kuten tässä ikkunanpesujutussakin. Onhan kaikki muu asukkaalle kuuluva kuitenkin hoidettu? Niitäkään ei lue järjestyssäännöissä.

Tietääkö joku mistä löytyisi verkkoa lintujen syöttölaitteiden ympärille, ettei tikka mahtuisi heittelemään siemeniä maahan?

Kiitos kaunis Launeen seurakunnan perheiden päivästä 4.10.!!! Ihanat pikku-päiväkerholaiset ja nuorisokuoro valloittivat vanhemmankin katsojan sydämet!

Jonkun pitäisi selvittää kerrostalossa miten järjestyssääntöjä tulkitaan. Maaltamuuttajilla, ulkomaalaisilla ja eri ikäisillä tuntuu olevan eri käsitykset mitä kaupungissa kerrostalossa saa tehdä ja mitä ei.

Lohkeaisiko älypyörätien rahoituksesta Lahden satamaan lämpömittarin ja kellon hankintaan. Tuulimittarin voisi hankkia ensi keväänä!

Kansanedustaja Johannes Koskinen kirjoitti tämän lehden vierailija palstalla 4.10. täyttä asiaa ratalinjauksista. Mitä tekee lahtelainen ministeri?? Odotellaan!

Onko mielenosoitus rauhanomainen, jos ei totella poliisin käskyjä?

Olisiko ministeri Ohisalo määrännyt poliisin voimankäytön arvioitavaksi, jos mielenosoitus olisi ollut ilmastonmuutokselle kriittinen?

Ekokapinan mielenosoitusmalli kopioitu Amerikasta. Ei noudateta poliisin määräyksiä ja syytetään sitten poliisia liiallisesta voimankäytöstä.

Tarviiko pitää maskia, jos jo sairastanut koronan?

Koronatilanne nyt sama kuin keväällä. Silloin koulut kiinni, nyt auki. Silloin Uusimaa suljettu, nyt ei. Nyt uskotaan maskien auttavan, keväällä pidettiin tarpeettomina. Pääministerin mukaan virheitä ei tietenkään ole tehty.

Nyt pitäis laittaa kansalaisadressi vireille, ettei näitä avohakkuita tehtäisi niin kuin viime kesänä, lintujen pesimäaikaan.

Onko urheilijat jotenkin erikoisasemassa muihin kansalaisiin nähden? Tk-palvelut avoimia heillekin.

Korona on moderni versio sadusta Keisarin uudet vaatteet. Media on vaatturit, päättäjät ovat kuningas ja kansa on edelleen kansa. Järjen ääni eli lapsi vielä puuttuu. Yllättävän helppoa ihmisten manipulointi edelleen on.

Nyt on 3 kertaa korjattu rautatiesillan alla kaivonkansia melko lyhyen ajan sisällä. Milloin niitä muita korjataan, esim. Mustankallion tunneli?

Pitäisiköhän huippu-urheilu lopettaa, kun se aiheuttaa niin paljon mielenterveysongelmia?

Mitä hel...tiä valitetaan nyt korona-karanteenin pituudesta jos se on tarpeellinen aika. Halutaanko sen leviävän koko kansaan ja huono-onnisimmat kuolkoon, niinkö?

Mikä on vetyautojen kehittämisen tilanne nykyään, otettaisi selvää ennenkuin sähköautoja tuputetaan valtion tuella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu