Näppikset: Voi niitä aikoja, kun terveyskeskus toimi loistavasti ja se oli vain hollolalaisia varten.

Meillä hollolalaisilla on suruaika ja se kestää hamaan tulevaisuuteen asti. Voi niitä aikoja, kun terveyskeskus toimi loistavasti ja se oli vain hollolalaisia varten. Mistähän näitä pölkkypää päättäjiä sikiää, tuomiolle kaikki jotka tämän teki ja palkkaa saivat tästä sabotoinnista.

Miten teillä onnistuu lasten yhteishuoltajuudessa vuoroviikkoasuminen? Kertokaa. Ess saisi tehdä tästä realistisen jutun. Äidit manipuloi ex- kumppaneitaan ja samalla tuhoaa jo olemassa olevan ehjän perheen.

Olipa ilo seurata sivusta miten tasokasta ja innostavaa uimaopetusta Nastolan pienet koululaiset saavat. Halli ansaitsee myös pelkkää kiitosta.

Kehopositiivisuus on aikamme suurin yhka kansanterveydelle. Kehopositiivisuuden julistuksen myötä kansa painokäyrä on lähtenyt jyrkkään nousuun.

Ylipainon ihannointi, jota myös kehopositiivisuudeksi kutsutaan on tämän päivän suurin uhka Suomalaisten terveydelle. Propagandan tulokset jo näkyvät.

Esalainen ihmettelee kirjoituksessa 3.10. kirkon vihkikantaa, joka katsoo avioliiton olevan miehen ja naisen välinen liitto. Kukaan ei ihmettele, jos kokoomus tyrmäisi kommunistien ehdotuksen pyrkimyksestä sosialismiin.

Poliisit kyttää polkupyörien takavaloja. Parempaa tekemistä olis Triossa ja Möysässä.

Ilmeisesti valkoposkihanhia voi syödä koska netistä löytyy ruokaohjeita ko. Iinnulle.

Minä en ole huolissani omasta työpaikasta niinkään, kuin siitä mitä lapsemme, vanhuksemme tai sairaat ihmiset jatkossa syövät ja millaisen palvelun he saavat. Valitettavasti voin vaan todeta että todennäköisesti laatu huononee. Nyt äidit ja isät miettikää onko aika ilmaista huoli tulevasta ja ottakaa kantaa Päijät-Hämeen ateriapalvelujen kilpailutukseen!

3.10. ohje vääränlaisen kangasmaskin tekemiseen. Maskissa ei saa olla ommeltua saumaa keskellä. Siitä kulkee pisarat läpi.

Eivät muista proffat ja ylilääkärit mitä ovat keväällä puhuneet: maski suojaa kuin katiska johon kaadetaan mannaryynejä. Läpi menee!

Kondomit oli entisajan suojamaskeja kun sukupuolitauteja vastaan suojauduttiin.

Demarit, missä on ay-liikkeen yhteiskuntavastuu näinä vaikeina aikoina? Vuokraa kalliita asuntoja vähäosaisille, käärii rahat liiveihinsä eikä maksa veroja toiminnastaan. Kuinka te kehtaatte?

Miksi hyvä ja toimiva S-market Syke on niin ikävän näköisessä paikassa? Nälkävuoden pituisen käytävän päässä, ikkunattomassa talossa mikä ulkoa on mausoleumin näköinen. Tuotteet ja palvelu ok. mutta useat kutsuvat ovet ja ikkunat puuttuvat.

Harjun terveysyhtymällä on nyt näytön paikka. Tulee luoda sellaiset olosuhteet, jossa lääkärit ja hoitohenkilökunta viihtyy, sekä tuloksellisesti helpottaa lääkäriin pääsyä. Verorahoille paras vastine ja tämä toiminta malliksi koko Suomeen.

Wikipedia: Kissa on vieraslaji luonnossa. STT Turku: Kaulastaan viilletty kissa nostettiin roikkumaan tienviittaan Pöytyällä. Poliisin tiedote: Kissan ei kuulu ulkoilla vapaana Suomen luonnossa tai maanteillä. Sen ei myöskään kuulu olla roikkumassa kaulastaan tienviitassa, pudonneen lapasen tai irronneen pölykapselin lailla.

Milloin Hämeenmaan lippulaivasta Launeen Prismasta saadaan yhtä viihtyisä kuin Holman Prismasta? Nyt on karu ja kulunut.

Trumppi on muuten aikamoinen nero: se pysyy 'sairastuneena' kunnes vaa'ankieliosavaltiot päättävät itse lähettää republikaanisenaattorit ja tervehtyy.

Onko Trumpilla varmasti korona? Vuosituhannen salaliittoteoria? Vain lähipiiri lääkäri mukaan lukien tietää, että ei ole. Vaikenemisestä miljoona dollaria puhtaana käteen. 2 viikkoa ennen vaaleja Trump julistaa: Olen maailman vahvin johtaja. Voitin koronankin!

Kansalaisten kannalta olisi parempi, jos se veropakolainen vaan pysyisi siellä Ruotsissa neuvoineen. Nyt on jo terveysjättien palvelumaksut niin korkeat, ettei kaikkien palkansaajien ja eläkeläisten rahat riitä. Sairaus ei katso aikaa eikä paikkaa.

Nyt on kypsien puolukoiden keruuaika. Pöljimmät on jo suolla repimässä raakoja karpaloita.

Sanon vaan, että aivan turhaa hömpötystä nämä pormestarileikit Lahdessa. Ei tämä tuppukylä mitään pormestaria tarvi. Olisi niin paljon tärkeämpiäkin asioita mihin voisi rahaa syytää.

Mopoparkki ei koske hallituksen jäsenen poikaa.

Urheilijat vois lopettaa rutkuttamisen. Nuo oireet on normaaleja tavallisessa elämässä hyvin usealla. Töihin on mentävä jos meinaa elää.

Kiitos P-HKS:n silmäpolin henkilökunnalle,nyt näen ilman laseja! Hyvää jatkoa.Terv.:Pappa +70.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut