Näppikset: Jos itärata tulee, voimme sammuttaa valot Lahdessa. Nyt välittömästi iso haloo pystyyn, muuten jäämme yksin tänne säkin pohjalle.

Jos itärata tulee, voimme sammuttaa valot Lahdessa. Nyt välittömästi iso haloo pystyyn, muuten jäämme yksin tänne säkin pohjalle.

Säilytetään ateriapalvelut ja päätösvalta lasten hyvästä kouluruoasta. Tämä on yksi tärkeä kilpailutekijä kaupungin vetovoimassa. Kyseessä on n. 500 000 euron vuosisäästö, joka hetkessä tärvätään konsulttipalkkioihin tai parkkipaikkoihin. Satsataan 500 000 euroa lisää ja kilpaillaan Suomen parhaalla kouluruoalla!!

Johan nyt on markkinat, Lahti myydään, kampus, ateriapalvelu... mitä muuta vielä halvalla lähtee ja kertarikastuminen näyttää olevan tärkein asia tämän hetken viranhaltijoille.... toivottavasti muut arvot voittavat ja viranhaltijat voisi tosiaan "kilpailuttaa"...

Jouni Kaikkoselta hyvä kirjoitus 2.10 mielipidesivulla. Täysin samaa mieltä kanssasi.

Onkohan ateriapalveluiden vertailussa huomioitu kaikki kustannukset.. esim vuokrat... 8–10 prosenttia kalliimpi Lahden hinta kuulostaa kovalta. Pitäisikö viranhaltijoiden sijaan lasketuttaa kustannukset joillain puolueettomilla. Jospa saisimme Lahden pysyvän lahtelaisilla!!!

Pian mummit ja ukit kertoilevat lapsenlapsilleen, millaista elämä oli kauan sitten ennen koronaa.

Arvoisat Lahden kaupungin päättäjät, oletteko te unohtaneet, että edustatte Lahden kaupungin asukkaita. Jos teette isoja merkittäviä päätöksiä kaupunkilaisten vastustuksesta huolimatta, olen kerrankin samaa mieltä Lahden kaupunginjohtajan kanssa, vaihdetaan virkamiehet. Itse Ylpeänä Lahtelaisena veronmaksajana alan kyllästyä Lahden päättäjien päätöksentekoon ja olen päättänyt äänestää jaloilla.

Ollaan odoteltu mitä hölmöä ne kaupungin päättäjät seuraavaksi keksivät. Kampuksen myyminen on kuin kusisi pakkasella housuihinsa, hetken lämmittää, mutta kohta on entistäkin kylmempi.

Koulukiusaajat ovat oman kokemukseni mukaan ns varakkaampien perheiden kultalusikka suussa syntyneitä lapsia ja nuoria. Ovat mielestään muita parempia.

"Jotkut tuovat naapurin kissan löytöeläintaloon ilkeyttään." Kiitos vinkistä!

Jo on aikoihin eletty, kun kaukomailta Suomeen hakeutunut, morsiamensa täällä murhannut henkilö on saanut muuttaa sukunimensä suomenkieliseksi: Enkeli!

Vanha sijoittajan sääntö: pidä hyvät yhtiöt, luovu huonoista. Kaupungin virkamiesjohto toimii paniikissa päinvastoin.

Lahden laskuoppia: myydään kampus sijoittajalle ja maksetaan sama summa takaisin kymmenessä vuodessa vuokrina. Entä sen jälkeen, no maksetaan lisää!

Miksi ESS näin yksipuolinen Mika Mäkisen näkökanta kampusalueen myynnistä (2.10.2020)? Kaikki hienosti: tulee voittoa, sisäilmaongelmat ratkaistu yms.

Toimittaja Honkonen (ESS 1.10.) voisi hieman perehtyä perintöveron problematiikkaan yritysten sukupolvenvaihdosten yhteydessä, ennen kuin kirjoittelee fiilispohjalta niitä näitä.

Yle uutiset ärsyttävine välivingahduksineen surkeita ja tarkoitushakuisesti puolueellisia.

Hollolassakin saa istua nuotion ääressä, savustaa kalaa, keittää kahvia ja paistaa makkaraa.

Autojen päästöjen elinajan tarkastelussa tulee ottaa huomioon bensiinin ja dieselin koko tuotantoketjun hiilijalanjälki, öljynporauksesta alkaen. Saataneenko sittenkään todellisia vertailulukuja.

Huomio! Uskomushoitajat ja puoskarit: näpit irti koronan julkisoikeuden hoidoista!

Uskokaa nyt hyvät ihmiset. Sorsia ja joutsenia ei syötetä.

Ilmaiset kasvomaskit TRIO Lahti 2.krs ma-pe klo 8-18.

VR ei halua saastuttaa juniaan Lahden kunnallispolitiikassa asustavilla kunnallispoliittisilla viruksilla. Siksi junat suoraan Helsingistä Porvooseen ja siitä Kouvolaan. Näin tietysti myös siksi, että eihän Lahti asiassa mitään tehnyt. Ehkä Lahden kunnallispoliitikoille riittää Lahden kautta kulkeva Riihimäki-Kouvola lättähattuliikenne.

Kausi-influenssarokete on annettu riskiryhmille ilmaiseksi vuosia. Nyt korona on riskiryhmille erityisen vaarallinen. Ovatko inf.rokotteet muuttanut/sekoittanut sairastumisvastetta?

Voisiko vaihtelun virkistämiseksi vaihtaa vieraskynäilijöitä? Alkaa jo tulla korvista ulos JT:n kestonegatiivisuus. Sama levy pyörii teksteistä toiseen. Olisiko toimituksella jopa rohkeutta kokeilla ulkoavaruudesta ET:tä tilalle?

Ajan kuluessa Hemsö saa ostohinnan takaisin kaupungilta vuokratuloina ja jos tontti myydään heille, niin keskellä kaupunkia on arvotontti, jonka voi myydä.

Jos nykyään jokin on lähellä natsismia/totalitarismia, niin vihervasemmiston fanaattinen ehdottomuus ja mustavalkoisuus. Jos et ole samaa mieltä, sinulla ei ole ihmisarvoa ja sinua voidaan herjata millä tahansa termeillä.

Narsistinen firman omistaja myy vaikka äitinsä Sloveniaan, jos saa tarpeeksi rahaa. Ei vaivaa omatunto, kun sitä ei ole.

Koko maailman media on rähmällään Trumpin koronakampanjan käynnistämänä, tekokipeetä ei voi arvostella ja ihmeparantuminen tulee sopivasti vaaleihin!

Trump on kyseenalainen medianero halvaannuttaessaan koko kampanjoinnin ja kukaan ei epäile onko koronatartunta totta vai ei. Jompikumpi, tulos sama! W!

Joku täällä kehui kaupungin kukkaistutuksia. Saataisiko ensi kesänä myös matkustajasatamaan yhtä komeat. Ja ehjiä puistonpenkkejä lisää.

Rotat pakenevat uppoavasta laivasta? Herrasmies lähtee Liipolasta mutta Liipola ei lähde herrasmiehestä.

On mennyt Kärkkäisen luona liikennejärjestelyt huonompaan suuntaan kun nyt on Hollolasta tuleville, jotka kääntyy moottoritielle tai Orimattilaan, laitettu valot. Kolmio oli parempi kun silloin vähemmän ruuhkaa.

Pelastakaa sotamies Pelicaani!! Nyt kaikki IskuAreenalle jotta nähdään liigaa myös tulevaisuudessa.

Milloin yhdistyslakiin on tullut muutos, että yhdistyksen tulee ennakkoon ilmoittaa päätöksistään pääministerille?

Olis kiva nähdä miten toimihenkilö painaa ruumiillista työtä maski kasvoilla.

Miten paikallisilta demarikansanedustajilta voi Itäradan suunnittelu ja päätökset mennä ohi? Ei paljon kiinnosta oman talousalueen murheet?

Metsäteollisuus tähtää samaan kuin rakennuksilla. Ulkomaiset välitysvirmat tuovat tekijöitä alipalkalla hyväksikäyttäen heidän asemaansa.

Eläkeiän pitäisi koskea kaikkia maailmassa. Miksi jatketaan töissä jopa 70v...? Eläkepakko n. 65 v ja piste. Koskee myös poliitikoita. Ja nuoret tilalle töihin. Itse en 60v jälkeen edes mieti töitä. On muutakin tekemistä.

Lahti Ateriat tarjoaa vain halvinta mahdollista lämmitettävää einestä.

Kaupungin johto on kaksinaamaista porukkaa. Ensin voivotellaan bussifirmasta ja seuraavalla hengenvedolla kilpailutetaan omia. Ojasta allikkoon.

Maskitietäjälle: Ranskassa ja erityisesti Espanjassa maskipakosta huolimatta virustartunnat ovat lisääntyneet. Kostunut maski tuo kaikki bakteerit keuhkoosi kun hengittelet. Tai saat sydäninfraktin kenties.

Ateriapalveluiden pääluottamusnaiset, kun yhtiöitetään, se tarkoittaa: tulos tai ulos. Tämä on normaalia markkinataloutta ja siihen pitää vaan tottua. Eli hihat heilumaan vaan, olettehan jo pitkään saaneet nauttia kunnan löysästä työmoraalista ja työpaikan huippueduista ym. Nyt on aika alkaa töihin. Yrittäjä Lahdesta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut