Näppis: Ministeriön esittämä ratkaisu on luonnollinen ja taloudellinen. Mutkat suoriksi vain.

Lahtelaiset Kari ja Skinnari antoivat alunperinkin epärealistisen kuvan ratahankkeesta. Ei ollut poliitikoissa miestä sanomaan, että Lahti tulee menettämään tämän pelin, vaikka hyvin tiesivät. Ministeriön esittämä ratkaisu on luonnollinen ja taloudellinen. Mutkat suoriksi vain – niinhän sen pitää mennä, miten koko hankkeesta muuten olisi hyötyä.

K. Hämäläisen avaus merkityn maakunnallisen maastopyöräreiti(stö)n tekemiseksi on kannatettava. Mainittua luonnon kulumista se ei rajoita, päinvastoin voi paikoin lisätä merkittävästi. Näin kävi esim Lapakistossa, jossa entisen kapean rantapolun tilalle on kävelty paikoin metrien levyinen ura, joka on lisäkulumisen estämiseksi soritettu ja rakennettu pitkokset.

Käsidesivahdille: En käytä kaupan tahmeita aineita, mutta jo autossa olen käyttänyt omaa käsidesiä ennen kauppaan tuloa. Maskiepäilijälle: Maski vähentää virusten määrää omassa ja muiden elimistössä eli et ehkä joudukaan teholle.

Kaupunki korotti kerrostalomme tontin vuokraa 50 prosenttia! Onko tämä edes luvallista. Sitten jotain p-keleen pormestarin virkaa halutaan apulaisineen, ja kaupungintaloon työnnetään kauhee määrä rahaa, näilläkö noi turhuudet rahoitetaan!

Entisenä puolueisiin kuulumattomana kaupungin virkamiehenä olen täsmälleen samaa mieltä Matti Even kanssa avoimuudesta Lahden virkamiesten ja päättäjien osalta (Esalainen 1.10.)

Puutarhatonttu ja Puuha-Pete valvovat taloyhtiön vierasparkkipaikkaa. On siinä sitten elämäntehtävää ja -sisältöä.

Mahtava kasvukausi, mutta: eilen menetettiin peli lehtokotiloille. Jokaisella neliömetrillä useita eri-ikäisiä. Toisaalta: satoa yli odotusten!

Lääkäripalkkioiden Kelakorvausten palauttaminen kohtuulliselle tasolle on ruma sana Kiurulle ja demareille!

Kapea tie, sulkuviiva, pyöräilijä. Ohi on päästävä ja pakotettava vastaantulija väistämään. Kerään suorituksia muistiin, kamera on kiva varuste, heh.

Korona on vakava asia, mutta THL jatkaa harhaanjohtavaa tiedotusta korona-altistuneitten lisääntymisestä, viittaamatta lisääntyneeseen testaukseen. THL ei tunnu osaavan yksinkertaista matematiikkaa! Sitä paitsi mahdollinen lisääntynyt kuolleisuus ja niiden syyt olisi analysoitava ja avattava kansalle tarkemmin. Hallitus seuraa THL sokeasti.

Ei kyllä käy päinsä, että Hollolan srk lakkauttaisi Vesikansasta ainoan tilansa! Muutenkin Vesikansa ilman mitään palveluja.

Välikysymys eduskunnassa ke. Toivoisin Marinilta asiallisempaa otetta, kyllä vastata pitää ilman sarvia ja hampaita. Vakavasta asiasta oli kyse. Ei työpaikat lisäänny veroja korottamalla.

Ei Alko maksa mitään AA:lle? AA täysin riippumaton. Miksi jaat väärää tietoa?

Prisma Holman kassoilla ei ole kunnollista turvaväliä. Pleksi on kyllä samalla liukuhihnalla pakkaavien välissä, mutta viereinen kassa niin lähellä, että asiakkaat pakkaavat hihat kiinni toisissaan ja toisen ostoskärryjä siirrellen. Kehitysehdotus: vain joka toinen kassa käyttöön. Näin jäisi pakkaustila kaikille ja kassahenkilöille keskenäänkin tulisi turvaväli.

Kyllä kävijät ovat vähentyneet Akuutti24.ssä, mutta niin on myös työntekijät vähentyneet. Odottamisen määrä on aina vakio.

Hyvä Jalkaranta! Nyt näkyy kaupassamme maskeja muillakin kuin minulla. Onneksi kansanedustajatkin näyttävät nyt esimerkkiä.

Anssi Pyysingin mukaan hallituksen toimet vakavan taudin leviämisen estämiseksi on poliittisten irtopisteiden keräämistä (ESS 1.10.). Minä puolestani en enää tule laittamaan ainuttakaan irtoeuroa Pyysingin ravintoloihin.

PHKS ei henkilökunta eikä asiakkaat käytä maskeja, miksi? Hoitotilanteessa ei voi pitää turvaväliä ja varmasti suuri osa esimerkiksi sydän- ja keuhkopolin asiakkaista kuuluu riskiryhmään. Miten varmistetaan ettei hoitohenkilöstössä ole oireettomia tartuttajia? Taysissa jokainen pitää ja jopa K-kaupoissa hlökunta!

Vuodet vierii, ihmiset yleensä muuttuu suvaitsevammiksi ja ymmärtäväisemmiksi. Ei kannata jämähtää menneisyyteen, vaan ottaa vastaan vanhuuden viisaus.

Nyt olisi tarvetta lakkautetulle Linkulle koronatestauksessa.

Ulkoilmassa maskin käyttö estää raikkaan ilman saannin. Mitä hyötyä käyttää maskia ulkoillessa?

Sinä joka mitoitat palvelutalojen ja rappujen siivousajan. Kokeilehan itse ja mieti uudelleen.

Lahden kaupunki rakentaa miljoonilla euroilla kampusta. Myy sen yksityiselle. Maksaa sitten tälle miljoonavuokria. Tuttua chigagoa.

Autoliiton uudella puheenjohtajalla on kyllä edesvastuuttomat puheet. Hän varmaan haluaa 16-vuotiaista kuljettajista kuolonuhreja lisää, myös sivullisia.

Autoliiton puheenjohtaja Timo Luoma-aho, kyllä minä kauhistelisin 16-vuotiasta autonratissa ja itkisin kuolinilmoituksia lukiessani.

Ei ikkunanpesua määrätä järjestyssäännöissä, vaan se kuuluu yleiseen huoneiston kunnossapitoon, mikä monelta tuntuu tänä päivänä unohtuvan. Mutta näköjään sinun olisi syytä kerrata myös taloyhtiösi järjestyssäännöt, jos et tiedä, mitä niissä lukee.

Yrittäjien tulot parempaan syyniin. Eihän siitä mitään tule, että rahat piilotetaan ulkomaille ja valtio maksaa yrityksille tukia. Rikollista! Miksi maassamme saa rikkaat vaan rikastua köyhien verorahoilla? Miksi yleensäkään tukia isoille firmoille? Eiköhän elä ihan omilla tuloillaan. Jotain rotia rahanjakoon.

Paras olisi rantarata Hki–Vainikkala. Siihen saisi rahoituksen Venäjän "puolustusvoimilta". Heidän on helppo valvoa radan toimintaa myös kriisiaikoina.

Ei tarvittu Aatun apua niin kipeästi Talvisodassa. Jatkosodasta ei oltaisi selvitty ilman Aatun apua. Helsinkiin olisivat tulleet, että heilahtaa. Nyt on tarjolla Länsi-Euroopassa kovin suosittu Naton takaama turva. Sitä kunnioittaa tyhmempikin diktaattori.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut