Näppis | On kumma, kun Lahdessa rakennetaan parhaille paikoille opiskelija-asuntoja

On kumma, kun Lahdessa rakennetaan parhaille paikoille opiskelija-asuntoja: Ankkurin, Teivaan "Nelon" ja Iskun kampusalue. Miksi näihin paikkoihin ei rakenneta tavallisia vuokra-asuntoja? Saimaankadun asuntojen parvekkeilta voi sanoa käsipäivää naapurille viereiseen taloon, niin lähekkäin talot ovat.

Jo riittää P. Parkkosen biisi Radio Voimassa. Koittakaa nyt edes nostaa tasoa!

Paavolan kampaukseen myyminen on kuin kusisi housuihinsa kovalla pakkasella, hetken lämmittää, mutta sen jälkeen on entistä kylmempi. Tässä tapauksessa se tarkoittaa kovia vuokrakustannuksia tulevina vuosina.

Onko Suomesta tulossa kapitalistinen vai kommunistinen maa? En saa selvää. Joka tapauksessa kaikki on sekaisin.

Hallitus perustaa työryhmiä selvittämään jotain asiaa. Missä tuloksia?

Jos Taatonkaari on huolissaan Tapanilan kaavasta/rakennusluvasta, niin muutetaan niitä siten, että keskus voisi jatkaa toimintaansa. Ja näin taatonkaarelaiset voisivat jatkossakin nauttia monikulttuurin kirjosta.

Olen samaa mieltä, Friman on hyvä laulaja, mutta Finlandia oli väärä valinta tuohon paikkaan.

Kauneimmat kiitokset kahdelle herrasmiehelle, jotka auttoivat mamman ylös Rahikankadulla 29.9. koirani provosoiduttua kissasta. Ihanaa, että teidänlaisianne ihmisiä on. Mukavaa syksyn jatkoa.

Voi Hannu Laine, kiitoksia mielipiteestäsi. Ja toivon, että toistat sen vielä ennen kunnallisvaaleja.

"Desiportsarille." En käytä tarjottua käsidesiä, jos laitteeseen pitää itse koskea. Esim. Nastolan Lidlissä paras käsidesilaite. Kiitokset siitä.

Kyllä on erikoisia mielipiteitä sellaisista asioista ja luottamustehtävistäl, joita ei tunne eikä ole itse koskaan joutunut hoitamaan. Mielipiteillään voi syvästi loukata ao. tehtäviä hoitavia aivan tahtomattaan.

Marin vs. elinkeinoelämä. Sipilä vs. kansa. Luottamuspulaa – puolin ja toisin.

Lahden kaupungin päättäjät jatkavat hölmöläisten peitonjatkon linjalla myymällä Paavolan kampuksen ja tontin sijoittajille. Samalla hirttävät veronmaksajat kallisiin tontti- ja kiinteistövuokriin vuosikymmeniksi kuten LADin kohdalla. On helppo myydä, kun oikeasti pitäisi tehdä kestäviä ratkaisuja kroonisen budjetin alijäämän poistamiseksi. Valtion koronatuki on taas vain yksi tekosyy, jolla ongelma pyyhitään omalta pöydältä vaalien yli.

Näin nyt sivusta seuranneena tuota Ateriapalvelu-keskustelua tulee todella mieleen ne vanhat hyvät ajat, joina ruoka tehtiin omissa keittiöissä ja ilman suuria ulkopuolisia johtajia, vain oma esimies tukena. Kaikilla oli kiva tunne ja ruoka maistui. Miksi lapset joutuu jo pienestä näin laitostumaan?

Kyllä kirpputorin myyjältäkin vaaditaan palveluhenkistä asennetta, oli asiakas sitten rikas tai köyhä, terve tai sairas.

Hyvä Hollolan Terveysasema. Tavoitteeksi vanhat hyvät ajat, 2–3 päivää kiireettömään hoitoon. Sama tavoite PH hyvinvointiyhtymälle eikä tyytymistä 6–8 viikon tasapäisyyssurkeuteen. Hyvät pitää olla esimerkkejä eikä surkeat.

Kannattaa muistaa, että 15 vuoden porvarihallitukset ottivat kovasti velkaa jopa ns. hyvinä aikoina ja ilman koronaakin. Olisi pitänyt maksaa pois...

Älkää hyvät ihmiset menkö millekään yhteismatkalle. Ei tarvita kuin yksi taudinkantaja ja olette sen jälkeen 2 vk karanteenissa. Järki käyttöön, jos sellainen on.

Nyt jo pääsi pesemättömät ikkunatkin kyttääjän "hampaisiin". Koirat ja pyöräilijät ovatkin saaneet jo osansa.

Ei liene yllättävää, että terveyspalveluiden tarve on suurin vanhusväestöllä, jolla on pääsääntöisesti niukimmat tulot. Olisi kohtuullista, jos eläkeläiset saisivat tuntuvammat Kela-korvaukset. Terveysjättien hammashoito esimerkiksi on ensiluokkaista, mutta kaikilla ei ole varaa siihen.

Poliisivene Vääksyssä, et hallitse hyviä veneilytapoja: kanavan jälkeen olisit voinut ajaa ohi ennen kiihdytystäsi. Kastuimme kannella.

Loistava kirjoitus Hannu Laine ESS 30.9. Näihin verovaramme hupenevat nykyään julkisella sektorilla.

Kyllä oppositiosta on helppo huudella. Miksi etten kok. + muut menneet hallitukseen asioita hoitamaan ja vastuuta kantamaan? Persuilla kovat puheet. Mitenkä ne toteuttaisitten? Tämä korona-aika on tuonut paljon vaikeuksia monellakin sektorilla. Järkeä myös oppositio!

Miksi Nastolan terv.keskuksesta on tehty nuorten lääkärien leikkikenttä? Opettelupaikka. Vanhemmat ihmiset koekaniineina.

Eipä noita parvekelaseja viitsi mennä edes pesemään, kun joka puolella tupakoidaan ihan putkeen!

Miksi alkojuomia pitää juoda klo 24 jälkeen. Eihän seuraavana päivänä kykene töihin. Ravintolat myykää ruokaa.

Ja lopulta rahat häviää meidän kaikkien yhteisestä kirstusta. Nyt on asetelma, me ja te. Pitäisi olla kaikki yhdessä. Ihmiset tämän maapallon tuhoavat. Helppo on arvostella. Eikö?

Oikeisto ja vasemmistoidealistit vaativat työperäistä maahanmuuttoa. Mot on kertonut laittomuudet. Rakennuksilla aiheuttaa kielimuuri vaaratilanteita, tuuli ja sade riepottelee materiaalit... kuka maksaa. Me.

Oliko pakko rakentaa suojatie noin 20 m päähän alikulkutunnelista? Tämä onnistuu vain Hollolan Terveystiellä. Suojatien rakentaminen kestänyt n.1,5 kk.

Toiset tekevät töitä, vaikka kotona ovatkin pitkin päivää, toiset ei.

Ihme porukkaa, kun omien ongelmien syypäänä pidetään naapuria.

Ikävää, kun Päijät-Hämeen terveydenhuollossa poliittinen peli on tärkeämpää kuin kansalaisten terveydenhoito!

Yöllä ei syödä, on vanha sanonta. Se on pelkkää lasinkilistelyä pikkutunneilla yökerhoissa ja ravintoloissa, eikä siitä kostu kuin ravintoloitsijat. Alko maksaa määrätyn prosentin aiheuttamistaan alkoholihaitoista AA:lle. Anniskeluravintolat pitäisi velvoittaa myös ottamaan vastuuta tässä asiassa.

Onko kenelläkään tietoa, että kuinka paljon jäi Ace Cornerin junailemasta Jopen muistokonsertista taiteilijan perheelle?

Trump on vikoineenkin selvästi Bidenia parempi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut