Näppis: Olisi hyvä, jos Suomessa palattaisiin "vanhaan normaaliin": Ravintoloihin mennään alkuillasta ja bailataan puoleen yöhön

Olisi hyvä, jos Suomessa palattaisiin "vanhaan normaaliin": Ravintoloihin mennään alkuillasta ja nautitaan illasta/bailataan puoleen yöhön. Valomerkki klo 00:30 ja sitte kotiin nukkumaan. Tällä tulee olemaan kauaskantoiset seuraukset. Positiiviset joka suhteessa!

Ei valitettavasti saatu Veskulle 30 km tunnissa, vaikka aikaero nykyiseen verrattuna aseman ja Lahdenkadun välillä vain 30 sekuntia. Mihin kiire turvallisuuden kustannuksella, Frane?

Aatella, miten tärkeä uutinen meille Etlarin lukijoille on se, että Hilkka Kemppi odottaa lasta! Onkin varmaan ainut nainen koko maakunnassa, joka on raskaana.

Lahdessa elää kahden kerroksen väkeä. Yläkerta toteuttaa kaikkia ideoitaan, mitä mieleen juolahtaa, katujen kavennuksia, älypyöräteitä, pormestari mallia, kaupungintalon piha alueen kattauksia ym. Raha otetaan alakerroksen väeltä veroja korottamalla ja palveluja kaventamalla. Muistaa pitää, jos alakerta voi huonosti, kohta voi yläkertakin. Aasinselkä katkeaa!

Mieluummin katsoisin hyviä lukijankuvia kuin jotain Kerberosta. Mikä nyt on ihan älytön. Hyviä kuvia on varmasti.

Nettikiusaajat vaadin miljoonakorvaukset ja otan median oikeussaliin.

Orimattilankatu, Uudenmaankatu valoristeys. Sunnuntai ilta. Mopoautolla liikkuvalle liikennevalot taisi olla vitsi. Niin komeasti meni punaisia päin. Eihän näitä sääntöjä liikenteessä kannata noudattaa.

Miksi satamassa asemarakennuksen 3.6. alkanut maalaustyö ei vieläkään ole valmis? Ei hyvältä näytä. Ilmankosteus on syyskuussa jo liian korkea, lokakuusta puhumattakaan, eikä hupun alla ole edes lämmittimiä.

Nopeusvalvontaa ja käytöstapoja pyöräteille, ennen kuin hurjastelijat ja kypärättömät tappaa itsensä ja muita kulkijoita.

Lääkäreiden kirjoitus Salpakankaan terveyskeskuksesta pitää täysin paikkansa. Ennen sait ajan samalle päivälle, nyt kuukauden päähän.

Miksi itkette perintöverosta, käyttäkää rahanne itsenne hemmotteluun elämän ehtoopuolella, pitääkö kituuttaa perillisille tapeltavaa, joilla jo on ikää ja varallisuutta omastakin takaa!

Kuntosaleilla kävijät suuressa koronavaarassa ja levittävät tauteja. Pitäisiköhän ryhmäkuntoilut lopettaa?

Kariniemenkatu poikki vaan! Kartanonkadun ja Kariniemen puistotien välinen alue parkkipaikaksi.

Tarja Honkanen, ESS 29.9. Kirjoita tämä asia suoraan sähköpostilla ministeri Krista Kiurulle.

Kokoomus, vihreät, kepu ja persut yksityistävät Lahden palveluja kiihtyvällä vauhdilla firmoille, joiden omistus voi olla Luxemburgissa, Caymansaarilla tai missä lie veroparatiisissa. Nyt viimeksi hyvin toimiva P-H Ateriapalvelut. Edellinen yksityistäminen Hykyn yhteisyritys, jota Mehiläinen hallitsee osake-enemmistöllä.

Joillakin näkyy olevan Viron historia pahasti hakusessa.

On syytä katsoa peiliin, jos hyvinvointiyhtymässä on työajanhallinta retuperällä ja liikaa kertynyt luppoaika on saavutettu työsuhde etu.

Voisiko hallitus, THL ja STM tulla julkisuuteen ja tunnustaa kevään virheensä maskien suhteen. Saisi kansa ehkä enemmän uskottavuutta asiaan. Lisäksi tulisi nimetä yksi lähde, josta tulisi kaikki koronatiedotus. Nyt tiedotus täyttä sekamelskaa poliitikkojen ja virkamiesten taholta.

Eipä ole saatu torjuttua suomalaisia koskevaa massiivista geenitutkimusta! Eikö tajuta mihin verikokeitamme voidaan käyttää? Palotiet – edesmennyt Leena ja puoliso Aarno taittavat peistä tämän asian puolesta vuosikymmenestä toiseen.

Suomen piripääkaupungin lasikaton ja älypyörätien päättäjät! Mitäs olette miettineet Lahden yli 24 %:n nuorisotyöttömyydestä? Prioriteetit!

Kai valittavalle pormestarille on jo määritelty pätevyysvaatimukset? Vaikka pari ylempää tutkintoa taloushallinnosta ja kuntataloudesta.

Sanna Marin ei puhu kuin pääministeri. Enemmän puheet kuulostavat siltä kuin äänessä olisi katkeroitunut ammattiyhdistysvaikuttaja.

Minä en pese parvekkeen ikkunalautaa, en ole naapureiden tupakantuhkien ja rään siivooja Lahden Taloissa.

Sinulle maskittomien parjaaja. Keuhkoni eivät kestä venttiilittömiä suojaimia, joten kuljen ilman maskia. Niiden saatavuus on vain erittäin huono vieläkin. Hinnasta puhumattakaan, noin 10 e kpl – kertakäyttöinen. Maskittomuus ei aina ole vain valinta.

Siis Lahti aikoo rikastuttaa Ruotsin valtion eläkeyhtiötä myymällä kampuksen ja jopa kalliilla alueella olevat tontit! Ja maksaa vuokraa Ruotsiin. Hulluutta.

Voisiko joku valistaa? Miten maskit auttavat, kun maskipakkomaissa, kuten Ranska ja Espanja, eniten koronatartuntoja ja tilanne huonontuu pakosta huolimatta?

Joutaisiko liikenteenvalvoja opastamaan pyöräilijöitä Laaksok. Vapaudenk. Pyöräily holtitonta jalkakäytävillä välillä Kannaksenk.–Kaupak. Ajo sallittu vain ajotiellä .

Pienille pienet ja kyläkoulut takaisin jo pandemioittenkin takia.

Kokoomuksen tulisi muistaa, että Mäki-Korvela hallitsi vuosikausia kunnallisjärjestöä. Mitään kehitystä ei tapahtunut, ja uudet korkeatasoisemmat ehdokkaat torpattiin ja nyt jälki näkyy.

Suomen tappiot II maailmansodassa olivat 2,5 % väestöstä, Viron vastaavat 7,3 %. Joku täällä "tiesi" asian toisin päin.

Montako puutarhatonttua tarvitaan hallitukseen ajamaan omia etuja isännöitsijän johdolla?

Suomi kaatuu tukiviidakkoon, mitään ei tehdä ilman valtion tukia. Viimeisin kuulemani sanomalehtien jakelutuki johtaa varmaankin painotukeen ja lopuksi toimituksen tukeen. Tämä tukien jako menee läpi koko yhteiskunnan, jossain vaiheessa kamelin selkä katkeaa.

Saisko mediamaksulla vähän vähemmän Amerikan vaaliuutisia. Ollaan Euroopassa, asutaan Suomessa.

Johtava lääkäri Nieminen, vai on potilaat vähentyneet Akuutista? Mihin tämä lausahdus perustuu? Teidän pitäisi joskus piipahtaa siellä, niin tietäisitte, miltä tuntuu odottaa 6 tuntia. Tai jos vaikka istuisitte aulassa tuon ajan, niin saisitte vähän esimakua odottamisesta.

Onko jäähallin ympyrään ja Uudenmaankadulle tekeillä hanhien varalaskupaikka?

Mitä te vouhotatte niistä maskeista. Eikö pitäisi sulkea ulkomaan rajat ja sulkea yökerhot. Ei maski meitä pelasta!

Lasten turvallisuutta koulussa lisää pätevä henkilökunta. Yo, "hyvä" tyyppi tai open/reksin sukulainen voi jatkaa jopa vuosia. Sivistysjohto herätkää!

Ehdotus! Myydään saman tien koko Lahden kaupunki, jollekin kiinteistösijoitusyhtiölle.

Mihin on unohtunut Kisapuiston stadionhanke? Kauanko tuota rumaa peltihökötystä joutuu vielä katselemaan. Kertokaa joku tilanteesta.

Ravintoloiden myynti paras parin viimeisen tunnin aikana, mutta eihän juopuneelle saa myydä.

Kertoisiko joku taho, kuinka monta on kuollut kausi-influenssaan? Tuntuu, että kaikki kuolee vain koronaan.

Onko Suomi paratiisi? Täällä saa juopotella, mutta Tanskassa ja Englannissa se lopetetaan klo 22.

Kansalaistalkoot ravintoloitsijoiden elinkeinon turvaamiseksi. Tuplataan tuotteiden hinnat ja nautitaan reilusti. Pidetään ravintolat hengissä ja poksautetaan skumppaa, kun korona helpottaa.

Voin kertoa, että Alma-myrsky pesi parvekelasit tänä vuonna. Itse pesin ne 8 vuotta sitten. Pitääkö ne järjestyssääntöjen mukaan ihan joka vuosi pestä? Tulisitko auttamaan?

Eikö voitaisi hyväksyä, että virus on meillä ja lopettaa tuo vouhotus, ettei sitä saisi olla? Olihan sikainfluenssakin, on syöpiä, auto-onnettomuuksia. Miksi näistä ei pidetä haloota ja lopeteta tupakanmyyntiä ja rajoiteta autojen nopeuksia? Koronaa, joka päivä meillä on vain koronaa!

Jos Lahti myy Paavolan kampuksen, niin toivottavasti rahoille on joku tuottava kohde. Kuitenkin vuokraa aletaan rakennuksista maksamaan. Niin kuin tiedetään, miljoonat niin helposti voi joutua kankkulan kaivoon.

Hyvät Lahden Radion toimittajat! Älkää puhuko päälle, se pilaa aamuhetken ja pakko sulkea radio. Miestoimittaja höpöttää ja nainen yrittää päästä ääneen ja käyttää esim. sanaa "hemmetti." Surkeaa kuultavaa!

On toimialajohtajaa, on tulosaluejohtajaa, on tulosyksikköpäällikköä, ja vielä palveluesimiestä, ymmärrän nimimerkkiä: Väsynyt hoitaja, tarvittaisiinko enemmän näitä tekijöitä.

"Sellainen luukku, josta saa käteistä suoraan", on ollut monessa paikassa jo pitkään. Siinä lukee Otto tai Nosto.

Tuleva pormestari saa kaupungintaloon katetun sisäpihan puolueen "leikkikentäksi". Kaupunginjohtaja avustajineen olisi sitä tuskin tarvinnut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.