Näppis: Kaupunkimme eri puolilla istutukset ovat todella kauniita

Parhaimmat kiitokset puutarhureille ja floristeille. Kaupunkimme eri puolilla istutukset ovat todella kauniita. Kukat ovat tärkeitä.

Uudenmaan kadulla 50 km/h rajoitus tietöiden takia. Mut eihän puusilmät sitä viitsi noudattaa. Onko syynä kiire vaiko yleinen tyhmyys? No melko kauan on työmaa kestänyt.

Esalainen kirjoitti 28.9 älytöntä tekstiä. Eivät nuoret juhli turvallisesti, kun olut, siideri ja muut juomat nousee päähän.

Kansallisteatterin Kaikki äidistäni -näytelmän roolituksesta nousi hirveä haloo. Putous AllStars näyttelijät esittävät kaikkia mahdollisia vähemmistöjä ja sukupuolia. Jopa suojaikäistä kanaa. Ohjelma pitäisi kieltää!

Turussa koulukiusatulta vaadittu suojelurahaa! Jotain tarttis tehdä.

Ei lapsista tule koulukiusaaja, jos kotona on kuri ja järjestys, niin että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi, eikä turvattomaksi ja sitä kautta turhautuneeksi ja aliarvostetuksi. Tällaisista lapsista tulee niitä koulukiusaaja. Kotiolot kuntoon ihan ensimmäiseksi.

Vasemmistoministerikin puolustaa koulukiusaajaa "ei tarvitse vaihtaa koulua". Kiusattu vaihtakoon?

Muistutuksena naapuriin. Hollolan kunnan alueella on roskien ja puutarhajätteiden polttaminen kokonaan kielletty. Koskee myös sinua.

Eikö sukupuolineutraali henkilötunnus edellytä myös sukupuolineutraalia etunimeä?

Olin uusimassa reseptejä. Yllätyin, kun sairaanhoitaja sanoi, että lääkärille tulee lisätyötä, kun hän uusii reseptejä.

Käveleekö pastori sitten Raamatun ja Jumalan sanan yli? Miten olisi sitten, jos eroaisi virasta ja perustaisi oman kirkon ja uskonnon omilla ihmisen opeilla?

Eikö ministerin pitäisi toimia työpaikkojen lisäämiseksi eikä niiden karkottamiseksi työajan lyhentämispuheillaan? Populismi ei aina ole hyväksi.

Askon liesitehdas myytiin aikoinaan Sloveniaan ja tuotanto lopetettiin parin vuoden päästä vuonna 2012. Liesien ym. laatu heikentynyt huomattavasti. Olen päättänyt, etten osta Sloveniassa tehtyjä Asko- tai Upo-merkkisiä kodinkoneita.

Älypyörätielle kun menet, sanot alussa, minne olet menossa, ja sen jälkeen voit vaikka nukkua pyörän selässä matkan ajan.

Arctic Lock -sotaharjoituksen -21 lännen kanssa vasemmistohallitus perui kokonaan, todellinen syy taas Venäjä, että sillai.

Ihme porukkaa, kotona ollaan päivät pitkät ja silti pitää haastaa riitaa naapureiden kanssa.

Järkyttävän sisäänpäin lämpiävää erään alueella vaikuttavan työnantajan rekrytointipolitiikka merkittävien uusien tehtävien nimittämisessä. Pedataan paikat etukäteen. Kokonaan uudet ajatukset ja ideat olisivatkin suureksi vaaraksi. Ne voisivat jopa kääntää laivan kurssin pois korkeimmassa konklaavissa määrätyltä väylältä. Herätkää arvon luottamushenkilöt näkemään, mitä näennäistodellisuuden varjoissa oikeasti lymyää.

Nyt kansalaiskeräys päälle, että saadaan Messi FC Lahteen!

Nyt valvontaa kouluihin ennen kuin... Ei mitään selityksiä, että tehdään näin tai katsotaa noin.

Nyt on hätä vanhemmilla todella.

Kunnan tulee noudattaa tasa-arvolakia kaikessa toiminnassaan. Miten Phhyky ja Mehiläinen noudattivat tätä valitessaan yhteisyrityksen hallitukseen vain miehiä?

Jet. Stalan käy samoin kuin Askolle, kun Ruotsalainen EFG osti sen. "Eppe" piti suu korvissa tiedotustilaisuuden, että mitään ei muuteta. Meni jokunen kuukausi, kun ensimmäinen yksikkö lopetettiin, sitten toinen. Jne. Muutaman vuoden "opettelivat", miten tuotteet tehdään, ja pikkuhiljaa siirrettiin koneet ja työt Ruotsiin! Että Stalan työpaikat pysyy, uskokoon, ken haluaa! Ha

Operaattorit voisivat laittaa ensin 4G :n kuntoon, sitten vasta höpinät 5G-verkosta. 10 km Lahden keskustasta Elisan G4 verkko näyttää kahta tolppaa neljästä.

Ottakaapa selville, keitä isoja kanuunoita asuu Kariniemen kadun varrella. Veronmaksajain eurot kelpaa!

Persujen syrjiminen tuo köyhiä kyykyttävän kokoomushallituksen tai velkaa ja pandemian tuonutta jumalattomuutta ajavat vihervassarit molempien pelatessa liittovaltion pussiin.

Saksan armeija ei ollut mikään vapautusarmeija. Katsokaa miten Lapin kävi.

Natsi-Saksan ihailija uskoo vain itselleen mieluisat "totuudet".

Suomessa tarvitaan lapsille turvakoteja. Turvattomuutta lapsilla ja nuorilla. Koska niihin satsataan.

Kaikki meidät haukutaan vuorotellen, kun omasta mielestään täydellistä ihmistä kuuntelee!

Voimia pääministeri Marinille yritysjohtajien kanssa käytävään miekkailuun. Minkä takia naispuolinen pääministeri ei saisi kyseenalaistaa yritysten yhteiskuntavastuuta?

Ilmiömäìnen Bigbrother, porukkaa on kommentoimassa ku Salppurin kisoissa, heh heh!

Miksi senioritalossa revitellään ja tuotetaan pahaa mieltä. Luetaan uutinen ja muistellaan 30 vuotta sitten sattunutta asiaa saman nimiseen asukkaaseen. Kysyvä ei tieltä eksy. Sivusta seurannut.

Kouluissa kiusaamista ja väkivaltaa, senioritaloissa pahansuopaisuutta ja juoruilua, ympäri käydään ja yhteen tullaan. Niin se vanhakin vain nuortuu. Turha koronaa syyttää ja hokea kuin mantraa.

Voiko kohteliaampaan nuorta miestä ollakaan: hän aina tervehtii kohteliaasti ja aukaisee oven sekä kysyy, kuinka voin olla avuksi? Hyvä kotikasvatus on kantanut hedelmää. Hän on esikuva nuorille, hyvin hän on valinnut opiskelupaikan, ammatin, jossa voi auttaa lähimmäisiä. Siinä työssä, jos missä, tarvitaan sydäntä ja silmää nähdä ihmisten hätä.

Harjun terveys oy:n hallitukseen ei mahtunut yhtään naista! Haloo!

Hienoa, ei yhtään naista Harjun terveys Oy hallituksessa. Onneksi, nyt ei pääse feministit pilaamaan kaikkea hyvää.

Nyt on aika lopettaa vähäisten sorsien metsästys ja aloittaa täysimittainen hanhien metsästys ravinnoksi!

Itku lähellä, kun muistaa upean linja-autoaseman kauniit, isot valopylväät, jotka valaisivat koko alueen. Tyhjänpäiväiset tulitikut ja maahan potkittavaksi upotetut lamput ovat surkea näky tuon arvokkaan rakennuksen ympärillä, eivätkä edes valaise. Vierellä pimeä, yhtä surkeasti roikkuvilla suutarinlampuilla valaistu vilkas ajotie läpiajavien ihmeteltävänä. Hiekkalaatikolla näitä suunnitellaan?

Turhin rahanmeno on sukupuolettomat liikennemerkit koko maahan. Uudella peuramerkillä on kuitenkin sarvet, laki ei ilmeisesti koske luomakuntaa.

Jokaisella kansakunnalla on oma perimä, ei mikään elvytyspaketti voi sitä muuttaa, vaikka hallitukset sopivat mitä. Siksi rajat on olemassa.

Sen sijaan, että Sanna Marin syyttää yrityksiä yhteiskuntavastuuttomuudesta, hän voisi ottaa oppia Ruotsista, miten valtion taloutta hoidetaan.

Kyllä te jaksatte vouhottaa maskista päivästä toiseen. Peskää käsiänne ja käyttäkää käsidesiä. Se riittää! Minä vaadin kaikille koululaisille koulupuvut päälle ja heti!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.