Näppis: Hollola varmaan alentaa koskelaisten veroprosenttia

Hollola varmaan alentaa koskelaisten veroprosenttia, kun palvelut lopetetaan. Hirveen ihanaa!

Taisi Henry Frimanin laulukisan voitto mennä Finlandia-hymniin? Eihän sellainen kuulunut siihen paikkaan.

Ollaan me melkoista minä-minä-kansaa. Minä käytän maskia, minä välitän, vaikka olisin oireeton taudinkantaja ja tartuttaisin muut ihmiset. Ja vaikka toinen tukehtuisi maskiin, jankuttaisin samaa hysteriaa viikosta toiseen. Vaikka ymmärrän, että tartunnat lisääntyvät, kun testauksia lisätään. Ja virus käy kuitenkin kaikki läpi.

Hollola mitätöi Hämeenkosken täysin. Joku laki pitää löytyä tähän Hämeenkosken kunnan köyhdyttämiseen. Te ette vie kirjastoa. Nyt pitää yhdessä tehdä töitä sen eteen. Kohta otamme yhteyttä S. Niinistöön. Sitäkö haluatte?

Kyllä omat puolustusvoimat olivat avainasemassa aivan sodan loppumetreille asti. Saksan aseapu ja Kuhlmein-hävittäjälaivue ratkaisivat kuitenkin Neuvostoliiton loppurynnäkön epäonnistumisen kohti Helsinkiä.

En haluaisi olla tiukkapipo, mutta eikö avi voisi kieltää lava-, yökerho- ja vastaavat tanssit. Onhan ne viruslinkoja. Ja miksi jengi menee tartuttamaan itsensä ja sen jälkeen toisetkin?

On se vaan ihmeellistä, kun jatkuvasti kuulee sanottavan, että eläkeläisten olisi muutettava keskustaan asumaan, miksi? Reunakaupungilla vuokratkin on huomattavasti edullisemmat ja sitä rauhaa, mitä keskustassa ei ole. Minä en ainakaa muuta, koska pidän luonnossa liikkumisesta ja palvelut pelaa, mitä muuta eläkeläinen tarvii.

Kilpailutuksesta on tullut nykyään kirosana. Jos halvin hinta on ainoa kriteeri, lopullinen hinta on aivan jotain muuta. Hirvittää oikein, miten ateriapalvelujen käy.

NatsiAatun avulla menetimme Suomesta kymmenesosan, mm Karjalan läänin ja Petsamon. Lisäksi saksalaiset polttivat Lapin, tappoivat raa'asti niin saamelaisia kuin suomalaisia Lapin sodassa.

Ei sähkön siirtomaksu ole mikään uusi keksintö. Kyllä siitä on aina maksettu. Ennen kuin tuli mahdolliseksi ostaa sähköenergia mistä yhtiöstä vain, sähköllä oli vain yksi hinta, joka koostui siirrosta ja energiasta. Niitä ei eritelty.

Loistavaa! Ihanaa! Pelsut, kaikki osallistuneet yritykset ja Mr.Lasch – jotain piristystä ja toivoa tähänkin syksyyn!

Luulen, että paras turva on oikea ulkopolitiikka. Olisi ollut ennen sotiakin, jonka Kekkonenkin vihdoin tajusi.

Lahti ei tarvitse mitään kalliita kaupunkipyöriä. Patina ja vastaavat täynnä vanhoja ihan ajokuntoisia pyöriä. Ja ihmiset lahjoittaisivat mielellään nurkistaan käyttämättömiä pyöriä. Nuoret voisi työllistää työllisyystuella maalaamaan ne kaikki johonkin tunnistettavaan väriin "Lahden Sininen" ja myös huoltamaan niitä. Ei mitään kallista digiseurantaa tarvita kaluston edullisuuden takia.

Nyt kun olen kuunnellu noita työvoimaviranomaisten selityksiä, niin olen tullut siihen tulokseen, että työttömiä pidetään kuin karjalaumaa, juoksutetaan ihmisiä töitä hakemaan, vaikka niitä ei olekaan.

Taas meni Lahden sataman ravintoloilta yksi loistava viikonloppumyynti sivu suun. Yksi ilahduttava poikkeus toki löytyi, mutta yleisesti ihmettelen yrittäjien arkuutta syyskuun osalta.

Ei auttanut Aatu talvisodassa, joka oli se todellinen itsenäisyystaistelu, ja se hoidettiin omin avuin.

Päijät-Hämeen perussuomalaiset ovat kaupunginhallituksessa, hykyssä jopa eduskunnassa äänettömiä, hajuttomia ja mauttomia.

Immilänjoen pohjapatohanke aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa Immilänjoen lisäksi sen alapuolisille vesistöille, erityisesti Sylvöjärvelle.

Näpit irti kaupungintalosta. Liian paljon jo tärvelty paikkoja täällä.

Kiinteistöliiton veroneuvonta, säätiön perustaminen ei ole omistajien veroneuvontaa! Miten ja missä asioissa liiton ja säätiön toimintaedellytykset eroavat toisistaan verotuksellisesti. Molemmat toimivat samalla yleishyödyllisellä pohjalla. Tee vertailu lehden mielipidesivuille niin tällainen tyhmempikin pääsee "jyvälle". Suurimmat laineet varmaan laantuisi, samalla jäisi höpötykset oman edun tavoittelusta pois.

Kokoomuksen tulisi muistaa, että Mäki-Korvela hallitsi vuosikausia kunnallisjärjestöä. Mitään kehitystä ei tapahtunut, ja uudet korkeatasoisemmat ehdokkaat torpattiin ja nyt jälki näkyy.

Padasjoella aletaan miettimään kylän keskustan elvyttämistä ja perustamaan työryhmää siinä vaiheessa, kun jäljellä olevat pakkailevat tavaroitaan. Haloo, tämähän olisi viimeistään pitänyt tehdä jo ainakin viisi vuotta sitten.

Juniorpelicanssille kelpaa pelaajat maksamaan kustannuksia, "kaikki saa pelata, joukkuehenki" , kuitenkaan kaikki eivät saa pelata, maksaa kyllä! Kaatuu omaan mahdottomuuteensa koko jääkiekko.

Nyt on papilta Raamatun lukeminen jäänyt puolitiehen. Siellä sanotaan, että älä mukaudu tämän maailmanajan mukaan. Luopumuksen ajat ovat tulleet ja luopumus lähtee kirkon sisältäpäin. Voi niitä, jotka opettavat toisin kuin Jumalan sana opettaa.

Lahden Talojen asukkaiden vuokria nostaa hallintokulujen kasvu.

Ennen kiusaajan täytyi mennä kiusaajan kotiin kasvotusten pyytämään anteeksi. Nykyisin ehkä toimisi "pariterapia", jossa todella oltaisiin kasvokkain muutaman istunnon verran.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu