Näppis: Toivottavasti nyt siirretään kelloja normaaliaikaan viimesen kerran pysyvästi!

Toivottavasti nyt siirretään kelloja normaaliaikaan viimesen kerran pysyvästi! Järjetöntä repiä ihmisiä ylös kesken parhainta uniaikaa, jospa koronakin lieventyy levänneiden keskuudessa. Päiväkoteihinkin revitään lapsia jo aamuviideltä, nämä kesäaikapellet eivät piittaa mistään, kuntosalillekin pitää autolla päästä oven eteen.

Joutaakin ateriapalvelut kilpailuttaa. Säästöt näkyvät päiväkodeissa ruuan tasossa. Ei enää kunnollista yhteistyötä keittiön kanssa, Ateria veloittaa ihan kaikesta extraa, eikä puhuta pikkusummista.

Ei olisi eläkeputken poisto tainnut vaikuttaa Scanian päätöksiin lopettaa tehdas.

Miksi pankkisalit valtavia ja täysin tyhjinä. Asiakas-ns. palvelu auki muutama tunti viikossa. Voisi olla vain kioski, josta luukulta saisi mm. käteistä suoraan.

Harmaa talous ja veroparatiisit vievät valtiolta verotuloja lähteestä ja laskutavasta riippuen 7–12 miljardia/vuosi. Sitä ei haluta kahlita, kun poliitikot ja raharikkaat mukana vetämässä välistä. Ja duunari syyllinen kaikesta?

Olen häpeissäni sen vuoksi, kuinka jotkut suomalaiset käyttäytyivät, kun turvapaikanhakijat saapuivat Hennalaan. Haluaisin onnitella turvapaikanhakija Alia, joka on lukenut itsensä lähihoitajaksi ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä jatkossa.

Haavisto haikailee taas lisää pakolaisia ja maahanmuuttajia Suomeen. Sanallakaan hän ei mainitse, mistä näiden elättämiseen otetaan rahat. Vai leikataanko taas kouluilta, eläkeläisiltä, työttömiltä ja terveydenhoidosta ja käydään autoilijoiden kukkarolla?

Ei Scania ole ruotsalainen, kuuluu saksalaiseen VW-groupiin.

Jälleen hieno esiintyminen kaupunginjohtajaltamme Timoselta! Sähköautotuotantoidea on fantastinen. Nyt viimein valtiokin Lahtea tukemaan!

Keskustan suuressa tavaratalossa on todella huonoa asiakaspalvelua. Kannattaisi panostaa siihen tai kohta ei ole asiakkaita.

Kiusaajat käyttää valtaa ja suosii toisiaan ikärajattomasti. Malli on kun paha saa palkkansa.

Kerrostaloasukas. Milloin viimeksi pesit ikkunat ja parvekelasit. Kuuluu asukkaan tehtäviin samoin kuin niiden toimivuuden tarkastus. Muistithan pestä myös ulkopuolen ikkunalaudat? Niidenkin puhdistus kuuluu sinulle.

Siitä uusi ammatti: Koirankusettajan valvoja. Valvoja, joka seuraa että kakat kerätään pois kaduilta.

Sopenkorvessa Mestarinkadulla puut ja pensaat kasvaa jalkakäytävällä. Kuka leikkaa?

Asikkalan kanavan Toivo Kärki -alueesta on tullut lastentarha, kenen aivojen tuotetta?

Tieliikennelain mukaan pyöräilijä on ajoneuvon kuljettaja. Ajaessaan pyörällä ajoradan yli häntä koskevat tieliikennelain mukaiset väistämissäännöt. Laki on selkeä. Pyöräilijät opetelkoot nämä säännöt. Autoilijoita on turhaa herjata, kun itse ei osata liikennesääntöjä.

Koirauskovaisuus ei kärsi kritiikkiä. Esim. koronakoirat. Aikuisten oikeat testit on tehtävä joka tapauksessa. Muita humpuleja ovat koulu- ja lukukoirat. Tätä kennelmarkkinointia riittää.

Yhteiskuntavastuun teoreettista mallia toteutettiin entisessä Neuvostoliitossa. Siellä yritys vastasi kioskista ja kouluista aina eläkkeisiin asti koko skaalasta. Myös Suomessa teollistumisen alkuvaiheessa yritykset joutuivat työvoimaa saadakseen tarjoamaan kaupat, asunnot, koulut jne. Sen jälkeen hyvinvointivaltio on kahminut tämän sektorin. Nyt on turha syyllistää yrityksiä, joilta yhteiskuntavastuu on sosialisoitu äänten kalastelemisen hengessä.

Lisää miesopettajia kouluun ja heti! Kohtuullinen voimankäyttö pitää myös sallia. Vai palkataanko jenkkimalliin turvamiehet?

Kyllä on käsihygienia kaukana! Lauantaina Kauppakaaren liikkeeseen tulleista kymmenestä henkilöstä kukaan ei ottanut käsi- desiä. Katselin sivummalla, kun odotin pankkivuoroa. Vaikutti perheeltä yksi porukka, pariskuntia ym. Vanha mies sitten "katkaisi" laskennan ja otti desiä. Teki mieli alkaa "desi- portsariksi".

Hyvät Hollolan vanhemmat, joiden lapsilla on mopo tai kevari. Miltä kuulostais, jos joku tulisi huudattamaan moottorisahaa pihallenne 21–02 ajan.

Epidemian tässä vaiheessa viruksen leviämisen estäminen on mahdotonta ja hyödytöntä. Virusta on jo meissä kaikissa. Tutkimus pitäisi keskittää siihen, miksi jotkut sairastuvat ja toiset eivät. Edes kaikki vanhukset tai huonokuntoiset eivät sairastu, vaikka saavat altistuksen.

Kokoomusta äänestäneet siirtyvät äänestämään perussuomalaisia, kun kokoomus on mukana tuhlaamassa kaupungin varoja pyöräteihin, pormestarimalliin ja muihin tarpeettomiin, kun rahat otetaan koululaisten palveluista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu