Näppis: Ensin vietiin opettajilta valtuudet puuttua oikeastaan mihinkään

Ensin vietiin opettajilta valtuudet puuttua oikeastaan mihinkään, auktoriteetti rapautettiin tällä. Nyt ihmetellään, miksi eivät puutu kiusaamisen. Tästä varoiteltiin aikoinaan.

Vantaalla hakattu koululainen sen sanoi: Pitäs tuntee toisensa. Tarkoitti, että silloin koulussa ois turvallisempaa. Jättikoulut ovat turvattomia, kuka haluaa sinne lapsensa? Ei lopeteta turvallisia pikkukouluja.

Ei saa polttaa risuja, meillä on jo Yhdysvaltojen maastopalojen savut.

Kelvenne on kansallispuisto, suuret rautapaatit ovat vallanneet kauniit rantahietikot. Pienellä paatilla ei ole asiaa rantautua. Älytöntä. Rannat pitää jättää vapaaksi.

Marinin hallituksen talous- ja työllistämispolitiikka: EU:n elpymisvälineessä velat ovatkin saatavia ja työllisyys kohenee, kun palkataan 10 000 uutta virkailijaa te-keskuksiin haastattelemaan työttömiä entistä useammin.

Lahdessa kun ollaan, tarvittaisiin kyl tunneli Mukkulasta Jalkarantaan. Ei kastuisi älypyöräni härpäkkeet.

Mika Mäkinen teki päätösehdotuksen konserni- ja tilajaoston kokouksessa, että Lahti Energian hallituksen jäsen vaihdetaan. Asiasta voisi tehdä oikaisuvaatimuksen, jos tietäisi, kuka vaihdetaa ja kehen. Semmoista avointa päätöksentekoa, ettei edes päätöksessä sanota nimiä.

Kiina on halpatyövoimalla ja -valuutalla vallannut 30 % maailman teollisuudesta ja viruksella länsimaat, jotka monikulttuurinen rajat auki-politiikka jätti täysin suojattomaksi syöden uskotellut edut korkojen kanssa.

Opettajien ja rehtorien pitää voida puuttua kouluväkivaltaan. Poliisien pitää puuttua huumeiden myyntiin nuorille. Kansalaisten pitää voida karkoittaa sotkevat hanhet pihoiltaan ja pelloiltaan. Kuka ottaa vastuun asioiden järjestämisestä? t. Hoitsu

Luvanvaraista hirvenmetsästyskin on, eikä niitä silti tarvitse kuopata. Järjen käyttö ministeriltäkin luulisi olevan sallittua.

Lahti huutaa valtiolta apua, kun bussitehdas lakkautetaan, vaikka on itse ajanut alas ja ajamassa alas omistamiaan yhtiöitä.

Ehdotan, että Vantaalla Kytöpuiston koulun oppilaat siirtyvät etäopiskeluun turvallisuuden/terveyden turvaamiseksi. Kiusaajat voisivat käydä lähiopetuksessa ja näin olisivat viranomaisten valvonnassa. Terapiaakin voisi antaa, jos joku vielä uskoo, että se auttaa!

Kiitos, kun suojelet rakkaitamme käyttämällä maskia. Kiitos, kun et naura ja ivaile niille, jotka käyttää.

Kyllä on mitätöntä ohjelmaa Suomen telkkarissa aamupäivisin. Englantilaisia vanhoja sarjoja tai ostoskanavia tai pelejä?

Lahden ateriat unohtaa autuaasti kalliimman tes-sopimuksensa kuin kilpailijoilla. Ja liian kalliit liiketilat voi aina irtisanoa, jollei niitä tarvitse. Ei toivoa, jos kilpailutetaan.

Heinsuon koulun kohdalle pitäisi tehdä Terveystien ylittävä kävelysilta. Sitten siinä olisivatkin kaikki vaihtoehdot tien toiselle puolelle pääsemiseksi.

Uskon, että paras torjuntakeino koronaa vastaan on pitää yleiskunto mahdollisimman hyvänä. Miksi yökerhoissa tai urheilutapahtumissa on esiintynyt taudin puhkeamista, saattaa johtua hetkellisestä yleiskunnon laskusta.

Vastustamme ja valitamme eteenpäin Kariniemi-seuran käskystä kaventaa kaikille kaupunkilaisille kuuluvaa Kariniemenkatua. Ovatko virkamiehet voimattomia tässäkin asiassa?

Ministerit käyvät itkemässä lopetetuilla tehtailla. Jos valtio oikeasti haluaisi vaikuttaa pörssiyhtiöiden päätöksiin, on siihen yksinkertainen keino. Ostaa vain yhtiön osakkeita riittävä määrä.

Sen olen nähnyt iltaisin, että Lahen keskustassa on pimeää ja hyppyrimäissä valot. Siitä sähköklusterista en ole kuullut ennen tämänpäiväistä Timosen ulostuloa. Vai onko se älypyörätie alku sille?

Hyvä keskusta. Ainoastaan sukupuolineutraalius ei ole riittävä syy uusia henkilötunnukset. Rahaa tarvitaan muualla.

Olisiko jo aika päivittää Pesäkallion luonnonsuojelualuetta?

En osaa päättää, muuttaisinko pysyvästi veden äärelle, jonne sielu ikävöi. Vai vaihtaisinko nykyisen kumppanin + auton tuliterään malliin. Vai pitäydynkö entisessä. Elämässä on niin paljon mahdollisuuksia, on vain osattava tehdä valintoja.

Kiitos kaupunginjohtaja Timonen. Olet raikas tuulahdus kaunaisten paikallispoliitikoiden keskuudessa. Pidä sama asenne. Se luo positiivisuutta vaikeina aikoina.

Arvon pääministeri, malttia teollisuuden arvosteluun. Teollisuus luo työpaikat ja kehittää verot hyvinvointivaltion ylläpitoon. Tuetut julkiset tehtävät vain kuluttavat eurojamme.

Hallitus kääriköön hihat ylös ja töihin. Ideologia taustalle, johon se kuuluukin eikä se yksinään tuota yhtään työpaikkaa vaan Hyvinvointivaltion tuhoon.

Eikö kukaan päättäjistä todellakaan saa tuohon sivistystoimen toimintaan mitään rotia? Oppilaille ei ole varaa ostaa puuttuvia oppikirjoja, mutta aivan turha konsultti häärää edelleenkin koulujen toimintaa sotkemassa!

Pääsihän Virokin Venäjän ikeestä ajan kanssa, eikä paljon sankarihautoja ja sotainvalideja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu