Näppis: Ei Lahti mitään EU-rahaa tarvitse, kun ei osaa sitä käyttää

Ei Lahti mitään EU-rahaa tarvitse, kun ei osaa sitä käyttää. Esim. kaupungintalon turha ja kallis korjaus eliitin "valtakunnansaliksi". Olisikohan jo nyt aika panna "suu säkkiä myöten".

Eikö kaupungintalo ole todellakaan suojelukohde? Joka voidaan lähteä kaiken maailman lasivirityksillä pilaamaan?

LSL uudet bussit ostettiin Puolasta, Saksasta, Hollannista. Kuntien ja armeijan kuorma-autot Scanioita. Esim. löytyy pilvin pimein. Suosi suomalaista kuulee jatkuvasti tv:stä, missä arkijärki? Päättäjiä ei kiinnosta kotimaisen tuotannon tulevaisuus.

Kyllä Natossakin maalla oltava omat hävittäjät ja muukin puolustusvoima. Natossa tulee pienellä rahalla n. 30 muun länsimaan massiivinen puolustustuki lisäksi. Se estää hulluimmankin diktaattorin maailmanvalloitusaikeet.

Lahti ykkösliigassa: huumeongelmissa, Red Roots -ongelmissa, työtä vaille olevien ongelmissa. Lahti nimisessä kaupungissa en halua asua joten "By By Lahti, Lahti By By, mulla kauas junalippu on!"

Kertokaapa, mitä ekologista älypyörätiessä on? Olisiko samalla rahalla saanut laitettua kaupungin pyörätiet kuntoon, railot paikattua ym. Nyt hyötyy vain pieni osa kaupunkilaisista.

Röyhkeät päättäjät, hassaatte kaupungin rahaa turhiin katujen kavennuksiin ja kivetyksiin. Kun kouluista ja päiväkodeista säästetään. Miten kehtaatte jakaa budjetin näin? Seuraavissa vaaleissa ovi käy.

Toivon, että etusivulla esiintyvän kauniin kuvan oheen liitetään aforismi. Edes joskus!

FcLahden toiminta-ajatus ja arvot sanahelinää? Täyttääkö FcLahden edustuksen toiminta syrjinnän kriteerit lahtelaisten nuorten mj-ikäisten pelaajien osalta?

22.9. Tiedätkö "Mikä matkustajalaiva ajoi karille Ahvenanmaalla lokakuussa 2020?" Eipä taida Amorella olla vielä silloin ajokunnossa, vaikka vastaus niin väittääkin.

Miksi jatkuvasti uutisoidaan, kuinka monta ihmistä Suomessa on yhteensä sairastunut koronaan? Olennaisempi tieto olisi, kuinka moni tällä hetkellä sitä sairastaa, koska taudista koko ajan myös parannutaan. Vaikka sairastuneita on n. 9 400, parantuneita on n. 7 700, joten keskuudessamme on sairaita n. 1 000 tällä hetkellä. Kuolleita n. 340. Kokonaismäärään tuijottaminen antaa väärän kuvan.

Seuraavilla toimilla oikaistaisiin Suomen talous: Ammattiliittojen verovapauden lakkauttaminen ja nastarengaskielto. Nykyiset kitkat ovat tarpeeksi lähellä nastarenkaiden suorituskykyä. Näillä kahdella toimenpiteellä saisimme miljardien positiiviset vaikutukset vuodessa.

Kiitokset vain Teille kahdelle mummulle ja pojalle, ruusut tavoitti, hyvää syksyä. T: juuri se hyvähermoinen taksinkuljettaja Lahden Aluetaksista

Juuri näin, P. Vartiainen! Eikö voisi perustaa kansalaisneuvoston, jota voisi kuunnella, kun tekee mieli hakea vaikutteita, päättäjät?

Riitta Väisäsellä on mahtava huumorintaju. Ja kerrassaan upea nainen aina vaan. Todella kaunis! Hänelle sopisi hyvin televisiossa työskentely. Kyllä Suomi katsoisi. Tulisi korona ankeuteen piristystä! Fani vm 79

Sotarikoksista epäillyt irakilaiskaksoset saivat tuntuvat korvaukset tutkintavankeudessa täysylöspidossa viettämästään ajasta: 400 eur/pv, 213 000/hlö. Harva rehellinen ahkera suomalainen yltää moisiin nettoansioihin koko työurallaan. Kai asunto, täysihoito, päivärahat, oikeusapu ym. vähennetään?

Alkaa tulla Sipilän kikyjä ikävä? Suomessa on hoettu korkean tuottavuuden teollisuudesta ja tuotot jaettu jo etukäteen. Tosiasia on, ettei Suomessa enää kannata teetättää mitään, mikä voisi työllistää merkittävästi. Ei yhtään mitään.

Kuusysi, nyt pitää satsata naisiin ja tyttöjunnuihin sekä valmentaja vaihtoon naisista. Nyt pitää saada uskottavuutta tekemiseen, tässä toimistolle tekemistä asian suhteen.

Sorry Trion kauppiaat! En tule enää tuohon taloon. Eläkeläisnaisena lähes pelkään tiettyjä ihmisryhmiä. En uskalla käydä automaatilla enkä kohta enää pankissanikaan. Aina joku/jotkut kyttää. Siis mitä ne kiertää ja kyttää? Minua ja rahapussianiko? Vainoharhainen?

Mieleni teki kirjoittaa oma elämäkerta. En haluakaan pahoittaa ihmisten mieltä kirjallani. Tyydyn näppiskirjoitteluuni.

Miksi leimaat minut elätiksi, kun olen eläkeläinen? Olen eläkkeeni ansainnut. Olen pyörittänyt yhteiskuntaa, pyörinyt töissä vuosi kymmeniä ja jaloissani pyörinyt muutama mukula, nyt hekin töissä. Mitä itse pyörität? Kelan sivuja, nettipelejä, lähipubeja? Että kehtaat!

Matkahäpeä on vain murto-osa maailmaa saastuttavasta kerskakulutuksen häpeästä.

Ympäristöministeri kertoi Ykkösaamussa, että maakaasusta on päästävä eroon. Olisi hyvä meille käyttäjille kertoa, milloin hana menee kiinni, että ehtii hankkia autotallin täyteen halkoja.

Miksei busseissa ole voimassa jo maskipakko. Ei pitäisi olla mitään asiaa maskittomana.

Maskeista puhutaan. Maskit on laitettava ja poistettava oikein, samoin hävittäminen ja pesu. Miten Euroopassa, jossa on maskipakko. Ei vakuuta näyttö.

Toivottavasti joku tekee joskus selvityksen ruotsalaisen Scanian sekoiluista täällä Lahdessa. Meidän ei pitäisi enää myydä yhtään yritystä ruotsalaisille.

Paljonkohan tuo älypyörätie tuleekaan oikeesti maksamaan, sitten kun se on kokonaan valmis? Vielä on tekemättä tie rautatieasemalle. Ennen asemaa tulee vielä kallionleikkaukset. Herää kysymys, miten Lahden päättäjät ovat voineet hyväksyä kaiken tämän?

Jos terveyshuollon henkilöt, julkiset eikä yksityiset, eivät käytä maskia niin kenen Lahdessa tulisi käyttää? Kenelle THL-ohjeet ovat?

Kansa ei suosituksista piittaa! Maskipakko liikennevälineissä ym. on monessa maassa ollut jo pitkään, mut meillä vaan suositellaan sitä ja suositellaan tätä. Aletaan olla lopen uupuneita koko koronaveivaukseen!

Ilman sitä Hitlerin armeijaa olisi käynyt vielä huonommin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu