Näppis | Kyllä oli niin älykäs kommentti, että on pakko vastata

Kyllä oli niin älykäs kommentti, että on pakko vastata: kyllä, kehätie vei Scanian irtisanomisiin, ei Koronan tyhjentämät tehtaan tilauskirjat.

Valkoposki hanhet monttuun?! Ei hyvää päivää. Turha vöyhöttää ruokahävikistä!

Jos Lahti myy Päijät-Hämeen laitoshuoltopalvelut, mihin sitten jatkossa työllistetään maahanmuuttajat ja vaikeasti työllistyvät?

Keväällä hallitus "elvisteli", että meillä tukahdutetaan korona. Nyt raha on terveyden edellä...

Mielestäni on päivän selvää, että matkustaminen ja lentäminen ovat vähäisempää tähän aikaan vuodesta. Matkustavilla ihmisillä ei ole nyt lomia ja koulutkin ovat juuri alkaneet. Vanhempi väestö ja eläkeläiset varovat koronaa.

Nastolassa oli jo kolmas suuri rakennuspalo 500 m säteellä?

Hei tori.fi-myyjät, laittakaa puh. nro kohteisiinne, jääny monta ostosta tekemättä, kun vaan viesti, myyjä. T. Tosiostaja-Antero

Nostalgia-ratio, montako levyä varastossa? 20–25 kpl? Rupee jo tökkimään vanhat hyvätki. Harkki ja Katja ainoat jota sietää kuunnella! Sori

Eikös uudessa tieliikennelaissa ole oletusarvona, että pyörätiet ovat yksisuuntaisia. Miten on ns. älypyörätien laita?

Tätä minäkin olen ihmetellyt, että on kuin nämä 5 naista olisi koko hallitus. Varsinkin op. ministeri häärää jokaisen tontilla asiantuntijana.

No niin Skinnari, koskas se ministerivaltuuskunta saapuu Jokimaalle Scanian tehtaalle lahtelaisia lohduttamaan?

Ministeri näköjään tietää, että valkoposkihanhet ymmärtävät liikennemerkit ja laskeutuvat sinne, mihin niille on osoitettu paikka!

Halaus taxi-kuskille, joka korjasi mun lasit.

No nyt sitten halutaan Lahdessa pilata historiallinen rakennus kattamalla kaupungintalon sisäpiha. Ehjää ei tarvitse "korjata".

Vois ajatella pikkusen, leskeneläke on maksettua eläkettä. Ei ole toisilta pois. Eläkemaksuja jää yhtiöiden kassaan jo muissakin kuolintapauksissa.

Olisiko nyt jo aika Lahden virka- ja poliittisen johdon herätä ruususen unesta ja lopettaa pormestari- ja muut hömpötykset. Keskittykää talouden kuntoon saattamiseen. On aika kornia heti huutaa valtiota apuun ja elää itse kuin säkki päässä.

Mikään mielipidekysely vain verkossa suoritettuna ei ole "demokraattinen"!

Mitä ihmettä? Onko pesäpallon katsojat immuuneja Koronalle verrattuna jalkapallon katsojiin?

Miten on mahdollista, ettei Lahden/Trion huumeongelmaa saada kuriin/poistettua?

Miksi hirvikannan säätelyssä ihmiset saavat syödä hirvet, mutta hanhet on jätettävä supien ja varisten haaskaksi?

Ruoan laatu ei kouluilla parane, jos henkilöstöä lomautetaan.

Kulutan aikaani työpaikalla mieluusti kahdeksan tuntia. Kuudessa tunnissa voi joskus tulla kiire ja palkkakin varmaan putoaa.

Miksei Sylvöjärven ranta-asukkaita kiinnosta Immilänjoen virtaaman muuttaminen? Vaikuttaa varmasti huonontavasti järven tilaan!

Lähtisin mielelläni risusavottaan, rankametsään tms. En ole ko. töitä nähnyt ilmoitettavan missään. Pieni palkka, kuljetus ja ruokailut riittäisi ihan.

Lahtelainen edustusjalkapalloilu on palannut Muurisen Anan aikoihin. Tusinabongot pelaa ja omat talentit istuu penkillä. Ei kovinkaan motivoivaa lahtelaisjuniorien näkökulmasta.

Historiasta ja Natosta. Olihan meillä viime sodassakin oma armeija ja Hitlerin armeija ja huonosti kävi.

Sinä, joka olet nähnyt siipirikon hanhen Pikku-Veskulla, voisitko ilmoittaa Heinolan lintutarhalle Olli Vuorelle. Numeron saa vaikka Fonectasta.

Mistä tulevat ne, jotka ei anna tilaa kaistaa vaihtaessa. Ajatelkaa, ajatelkaa ja ajatelkaa. Se on älytöntä touhua.

Älkää hyvät ihmiset menkö laattakaupoille kaupungin ulkopuolelle ostamaan sekundaa priiman hinnalla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut