Näppis: Puppupuhetta Näppiksellä narkeista

Puppupuhetta Näppiksellä narkeista. Heitä paljon keskustassa kyllä. Itse jatkuvasti liikkeellä kaupungilla, ja ihan rauhassa saanut olla. Ihmisten omaa pelkoa, että muka ahdistelevat. Kiertäkäähän maailmaa, niin toista tiedätte.

Pitäkää keskustanne ja rakentajaa sen ympärille muuri, niin saatte olla rauhassa lintukodossanne!

Korona-hössötystä n. 7 kk. kuolleita n. 340. Samaan aikaan sydän- ja verisuonitauteihin n. 11 000. Syöpään n. 7 600. Suhteellisuutta kuolleitten määrään.

Kyllä on älyttömyyden huippu tuo älypyörätie. Laitetaan 2,3 miljoonaa jonkin noin turhaan. Kyllä Lahdella on joutavaa rahaa. Varmasti tuonkin rahan olisi voinut laittaa vaikka sairaanhoitajille koronakorvaukseen.

Scania uhkaa irtisanoa 185 henkilöä ja lomauttaa loput. Ei kiinnosta kaupungin johtoa, ei ministeri Skinnaria eikä maan hallitusta. Lahdessa ilmeisesti loistava työllisyys muutenkin.

Miksi Lahden poliisilaitos salli uuden liivijengin tulon Lahteen, ei voi olla oikein, että naapureina saamme pelätä henkemme puolesta, aivan kauheaa.

Edullinen "älypyörätie"? Kyllä, Laaksokadulla: Kavennettiin ajorata, tehtiin tosi leveät jalkakäytävät molemmille puolille tietä ja ohjattiin pyöräilijät – ahtaalle ajoradalle autojen sekaan. Turvallista? Älykästä?

Harjoittaakos tämä uusi punajuurijengi maanviljelyä vai mitä?

On kait pakko muuttaa Lahdesta pois, Trio täynnä huumekauppiaita, uusi liivijengi tuli Lahteen. Poliisi ja kaupungin päättäjät täysin välinpitämättömiä. Onneksi Suomessa saa muuttaa vapaasti. Hävettää olla lahtelainen.

Ketkä sanelee muodin ja yleensäkin mitoituksen vaatteisiin? Ei nykyihmiset ole mitään langanlaihoja mannekiineja. Kaameelta näyttää kansa näissä makkarankuorissa. Suututtaa, kun sinällään kaunis kangas on yleensä pilattu väärällä mitoituksella. Jotain järkeä siihen, mistä vaatteet tilataan kauppoihin.

Positiivisiakin uutisia! Minut 65 v. otettiin töihin 1,5 vuodeksi! Viidakkorumpu toimi! Ei mikään virallinen välitys tai rekrytointikanava! Näinkin voi käydä!

No niin Aleksi Mäntylä, voisitko luovuttaa sitä valtavaa materiaalia, jota väität julkaistuksi maailman eri medioissa koskien Lahti Green Cityä. ESS varmaan mielellään julkaisisi niitä.

Eikö siellä Kouvolassa ole toista veturia valmiina?

Ympäristöpääkaupunkihanke luo tulevaisuutta vaikeana aikana 8 000 e kuussa hankkeen johtajalle. Ei lahtelaiselle veronmaksajalle.

Muutama vuosi sitten huuto oli kova, kun Sipilän hallitus otti 1,5 mrd lisävelkaa. Nyt otetaan yli 10 mrd, eikä huuto ole läheskään niin kova.

Kalle Jokinen, jos Sipilän hallitus olisi potkinut edes vähän vähemmän duunaria, tätä nykyistä katastrofia ei olisi tullut.

Erään talon pihassa sulassa sovussa rinnakkain sekä hyönteishotelli että kaasukäyttöinen hyönteisansa.

Kiitos, Sokoksen miesmyyjä, kun markkinapäivänä pidit maskia kassalla. Huolehdit muista ja itsestäsi. Muille myyjille ja asiakaspalvelijoille hyvä esimerkki. Kiitos Karisma ja Halonen, kun kerrotte myyjän koronasta lehdessä. Itse asiakkaana olen käyttänyt maskia. Nyt tiedän sen tarpeellisuuden. Myös töissä.

Töitä pitäisi löytyä ja tarjota nuoremmille, eikä enää väkisin pitää työelämässä pitkän työuran tehneitä eläkeikää lähestyviä. Mihin ovat sijoittuneet työhön nuoret keväisin opinnoissaan valmistuneet? Katseet täytyisi kääntää nuoriin aikuisiin ja työllistää heidät. Saavat työkokemusta ja vastuuta suoriutua työelämässä.

Kannattaa erottaa keittiö-blenderin ääni työkalujen äänestä ennen kuin (naapuri) tekee itsensä tyhmäksi alkamalla hakkaamaan seinää sunnuntaina klo 13.

Ehdotan, että kaikille vihreille sallittaisiin kannabiksen ja muiden huumeiden vapaa käyttö.

Onneksi allekirjoittaneen ei tarvitse olla maksamassa näitä hallituksen sulle-mulletyyliin jakamia miljardivelkoja takaisin, mutta lapsenlapsiani käy sääliksi. 86 v.

Kuntoportaita eri puolille Lahtea Sastamalan tavoin. 50 e/porras. Lahjoittaja saa portaaseen nimensä. On kuulemma ylitarjontaa useillekin portaille.

ESS su Petri Honkanen puhuu Launeen puuttuvasta pyörätiestä! Itse olen pyöräillyt viime vuosina ko. reittiä ja se on liikennemäärään nähden loistavassa kunnossa. Honkanen voisi ottaa pyörän alle, niin näkisi helposti korjattavia pyörä- ja kävelyteitä puutteellisin merkinnöin ja vaarallisia.

Kun hyky ja thl ohjeistaa käyttämään maskia, jos 2 m turvaväliä ei pysy pitämään, ihmettelen, miten sitä ei hykyn potilas- ja asiakasvastaanotoilla työntekijöiltä vaadita.

Jan Hurrilla Taloussanomissa 19.9. erittäin hyvä kirjoitus. Kännykän laskimellakin saa 40 vuoden korkoerot yhdellä laskutoimituksella esiin. Nuuka nelikko taisi käyttää sitä.

Käykääpä katsomassa rakenteilla olevaa älypyörätietä. Täysin toimiva pyörätie tuhottu. Kuka vetää välistä?

Miksi 33–48-vuotiaiden ei anneta vanheta, vaan joutuu elämään ikuista nuoruusikää? Seniorit ja nuoret kyllä saavat hallita omaa tonttiansa ja niiden hyvinvointiin kyllä kiinnitetään huomiota.

Aito rakkaus ei pyöritä useampaa samanaikaisesti. Kaikki eivät ole höynäytettävissä.

Miten kaupungeissa voi olla varaa siihen, että postilaatikolla käy jopa kolme eri jakajaa päivän aikana? Yöllä varhaisjakelija tuo lehdet ja kirjeitä, päivällä Posti ja vielä mainosten jakaja! Melkoista resurssien tuhlaamista. Maaseudulla käy yksi jakaja ja siellä ollaan siihen tyytyväisiä.

Koiran ulkoilutusta parhaimmillaan: Taluttajalla musiikit korvissa katse keskittyneenä kiinnitetty kännykkään ja koira fleksi pitkänä poukkoilee edestakaisin jalkakäytävällä. Äly hoi...!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu