Näppis: Nyt pikaisesti pystyyn täsmäkoulutus aloille, missä pulaa týöntekijöistä.

Nyt pikaisesti pystyyn täsmäkoulutus aloille, missä pulaa týöntekijöistä. Sieltä työharjoittelu ko. firmoissa ja jatkuva työ. (ESS 19.9.)

Sähkön siirtomaksuista valittajat olisivat varmaan itse mielellään korjailleet torstain myrskytuhot.

Pormestariasiassa haluan sanoa Lahden päättäjille saman, minkä pääministeri sanoi eduskunnalle: "Eikö teitä hävetä?"

Kaikki ilmaisliput pois teatterista ja konserteista. Suku ja ystävät maksakoon omansa. Kaikki lippujen hinnat voivat nousta. On varaa maksaa, kuka siellä käy nautiskelemassa.

Helposti velvoitteet kuntoon! Hae meille töihin, emme ota sinua! T. Firma Ab

Sinä autojen peräkärryjen valoista huolta kantava. Tutustu auton tekniikkaan sekä tieliikennelakiin.

Joku syyhän sille on, miksi putkaan joudutaan. Ja miten tulee siellä kohdelluksi. Oma käytös ratkaisee paljon monessa asiassa. Sitä osaa ei ole julkisuudessa avattu.

Yritysten investoinnit luovat työpaikkoja. Paikallinen sopiminen on työntekijän vastaantulo, mutta vain ensiapu. Valtion talouden elvytystoimena kannattaisi lakkauttaa eliitin ja yritysten kyseenalainen etu vältellä veroja.

Kuluttaja haluaa, että hintalapussa on ensin normaalihinta, esim. 299 e ja sitten tarjoushinta 199 e – tästä kuluttaja ilahtuu, vaikka se normaalihinta on aina täysin keksitty hinta. Pääasia, että kuluttaja saa haluamansa hintalapun.

En ikinä osta Teslaa, koska sen omistaja miljardööri Elon Musk saastuttaa ilmaa avaruusraketeillaan. Esim. Bill Gates lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Onko ruoka kallistunut pikkuhiljaa hivuttamalla ? Nousispa eläkkeetkin näin salavihkaa!

PHOP palvelunopeus? Osakekaupoissa alle 12 tuntia, tilin varojen vapauttamisessa käyttöön mennyt jo yli viikko. Mitä te niitä mun rahoja haudotte?

Paikallinen sopiminen ok. Jos ei saada yhdessä sovittua, niin työ ei ala tai loppuu. Ilman karensseja tietenkin. Toisin kuin nykyään. Sopisi minulle.

Kun tulee tv:stä hömppää ja koheltamista päivästä toiseen, niin se on katsojien aliarviointia.

Vihdoin Vuorikadun alkupäässä katuvalot, ei korjaus kestänyt kuin 4 viikkoa.

Totta, rautateihin investoiminen on rahan heittämistä kaivoon. Pannaan maantiet kuntoon!

Tonnikalapihvi tarj. 24,90 e/kg Lahden Superkaupassa 1 pihvi pakattuna kertakäyttörasiaan hint. 31,90 e/ kg. Eli maksat rasiasta ylim. 7 e /pihvi. Myyjän muk. menevät paremmin kaupaksi valmiiksi pakattuina, kuin tiskiltä. Jäipä kalat kauppaan. Ei pidä ilmotella enää tarj. jos hinta kaupassa jo ihan muuta.

On hienoa, että Padasjoella on Jaakko Ritamies, joka kertoo meille maalaisjärkisille, tavallisille taapertajille selkokielellä, mitä kunnassa on tapahtumassa.

Pikku-Veskulla yksinäinen siipirikko hanhi. Aikooko eläinsuojelijat pelastaa sen ennen talvea?

Luulisi ihmisten jo heräävän suojaamaan hengitystiensä, kun tiede osoittanut korona-hiukkasten leviävän ilmassa. Kyse on tappavasta taudista.

Ympäristöministeri Mikkonen ja vihreät. Minkälaisin liikennemerkein ne hanhet ohjataan perustettaville levähdyspaikoille? Perustetaanko joku uusi poliisiosasto valvomaan tätä "parkkeerausta"?

Ihmiset lukekaa 19.9. kirjoitus maahanmuuton ihanuudesta Ruotsissa! Vihervasemmisto haluaa Suomen samanlaiseksi. Esim. paperittomien turviksien hyyssäys suomessa!

Ruusuja sille hyvähermoiselle Lahden Aluetaksin kuljettajalle joka veit meidät pe 18.9. keskustasta Metsäkankaalle. Hyvää syksyä, toivoo kolme matkustajaa joista pienin itki koko matkan ajan.

Yle, MTV3, Nelonen. Miksi kaikissa suomalaisissa sarjoissa ja realityohjelmissa on aina vähintään yksi kiintiöho..?

Hain lainaa Lahteen muutettuani yksinhuoltajana yhdelle pojalle 7 vuotta sitten noin 5 000 euron säästöillä. Vakituinen työ. Lainaa ei herunut. Muutin vuokralle. Nyt maksanut 7 vuoden aikana vuokria noin 64 780 euroa. Pankki menettänyt korkotuloja aika paljon. En tajua tätä, miksi en saanut lainaa. Luottotiedot kaikki kunnossa aina.

Hallituksen jäsenten kokemattomuus kuvastuu, kun läperretään asioissa, jotka lisäävät säheltäjiä, mutta ei työtä aikaansaavaa toimintaa.

Ennen kun elämäntilanne salli, elimme yli varojen. Oli luottokortteja. Nyt katson lemppari takin hintaa 160 e. En maksais, ennen maksoin enemmän ja myin eteenpäin. Harmittaa jälkeenpäin nyt. Niihi ei varaa. Tai haluakaa.

Minusta on sortitonta maksavien asiakkaiden halveksuntaa myydä täysin raakoja, kivikovia ja mauttomia "möykkyjä" päärynöinä. Täytynee vaihtaa kauppaa.

Jos saa luvan ampua tietyn määrän valkoposkihanhia, eikä osaa ampua, voiko hankkia palkkatappajan?

Timo Räsänen, joka maassa on armeija. Jos ei oma, niin naapurin. Nato antaisi suojaa ilman omia hävittäjäostoksia, mutta sitä ei haluta. Kannattaa lukea maamme historiaa, sillä on taipumus toistaa itseään.

Positiivista vihreiden kannabisehdotuksessa on se, että rattijuopumukset laskevat Lahessa 80 %. Negatiivista se, että töissäkäyvät veronmaksajat maksavat nämäkin viihdeaineet ja niiden aiheuttamat haitat.

Miten valtio aikoo auttaa työmarkkinatukea saavia koronan aikana? Ansiosidonnaista saavat työttömät saavat 6 kk korona-edun niin, että 6 kk aikana ansiosid. päivät eivät vähene. Ansiosid. on kuitenkin 2–3 krt parempi. Tämäkö tasa-arvoa ?

EU:sta päästävä eroon. Tuomitsee Venäjän ilman tutkintaa ja tuomiota. Israel saa tehdä mitä haluaa. EU syvässä kyykyssä USA:aan päin.

Maksaakohan taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja palkkioistaan veroa? Kysyn vaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu