Näppis: Missä on ne uudet työpaikat, jotka kehätien kannattajat lupasi?

Missä on ne uudet työpaikat, jotka kehätien kannattajat lupasi vai onko Scanian Jokimaan bussitehdas esimerkki siitä?

Olisi aika ryhtyä hallitun elintasopudotuksen vaatimiin toimiin. Nyt otetaan velkaa tulevaisuuden maksettavaksi ja jaetaan rahaa kuin aamulehteä. Hallituksen pitäisi hallita eikä mielistellä. Jonkun muun on aikanaan parsittava tulevan romahduksen jäljet.

Omituista politiikkaa: nyt pidetään vanhat väkisin töissä ja kuvitellaan, että työpaikat sillä konstilla lisääntyy. Jos niitä töitä olis, työpaikat kuuluu nuorille, että voivat elämäänsä rakentaa ja jopa tehdä lapsia. Nyt ei ole kyseessä enää hölmöläisen peiton teko, vaan se revitään kokonaan.

Hienoa Antti Vilppula, että pidät meidän kuntalaisten puolia! Kiitos!

Miksi kaupunki poistaa jo nyt kauniit kukkaistutukset? Erityisesti ihmetyttää seurakunnan kukkien poisto sankarihaudoilla. Olivat vielä tosi kauniit.

Taitaa olla niin, että Suomessa ollaan siirtymässä viiden ministerin hallitukseen. Opetusministeri esittelee kuntaministerin budjetin ja kulttuuriministeri työministerin vastuualueen.

Käyn Thaimaassa jalkahoidossa, 1/2 h ¤, on kohtuuhinta....

Mites on, kun Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelun johtaja sanoo, että työntekijöitä riittää, kuitenkin Etelä-Suomen Sanomissa uutinen, huutava pula laitossiivojista.

Siellä Hälvälän kankailla liikkuu niitä "nämä asiat tietäviä" kaikkivoipaisia jokamiehiä, joista maanomistajat ovat saaneet jo pitkään nauttia mm. kotipihoissaan ja agility-harjoituskenttinä pidetyillä nurmiviljelyksillä. Tämä jälkimmäinen järjestäytymättömien "harrastajien" toimesta.

Järjellistä ja vakavaa tekstiä Satu Lehtolalta ja Sinikka Ruuskalta. Kuka voi käsi sydämellä väittää vastaan?

Aki Harju sohaisi muurahaispesää! Kuka nostaisi tabun pöydälle, kun pukki on kaalimaan vahtina?

Hyvä mielipide J. Melanen 16.9. Ihmetellä vain täytyy miksei näitä asioita saada korjattua.

Minulle tulee osa laskuista paperiversiona, mutta ei niitä tuo posti vaan lehdenjakaja yön hiljaisina tunteina.

Kyllä pitää paikkansa, että sodanjälkeinen aika oli auvoista ja työntäyteistä. Nyt eletään hyvinvointiyhteiskunnassa ja ollaan tyytymättömiä ja pitkästyneitä.

Miksei jo hiihetä? Tykit laulaan.

Vaihdetaan pelikaani hanheen = päättäjien lempilintuun!

Lehtola ja Ruuska. Haluatteko todella tukea jopa kolme kuukautta myöhästyneille vakavien sairauksien diagnooseille? Tällaisenaan julkinen terveyskeskus on tuskaa ja surua tuottava laitos, jonka rooli erikoissairaanhoidon kustannusten kasvussa on valitettavan suuri. Olisiko aihetta joskus hinnoitella oma ideologia ja sitten miettiä sen oikeellisuutta.

Herätys talon ostaja. Aukealla paikalla okt on täysin suojaton myrskyä vastaan, ei ole kiva jos kodista lähtee katto. Paras tuulisuoja on korkea kuusiaita.

Mielenkiintoista. Joku yrittää päästä luvatta sisään, eteisessä käy karsea kolina. Turvalukko lukossa ja hälytin ulvontavalmis. Huolto avaimet hukassa?

EU:n viivytettyä kaikin keinoin Britannian eroa maa jäi eronneenakin järjettömän rajat auki, virus ja vieraat sisään – politiikan ansaan, joka oli alunperin eron suurimpia syitä.

Petri Alastalo, ilmoita koska järjestetään mielenosoitus pormestarihommaa vastaan. Olen mukana!

Kapealla tiellä rinnakkain kävellään ja ajoradalla, vaikka vilkas liikenne. Pimeällä voi käydä huonosti.

Nyt ne Labion viljelyyn kelpaamattomat puhdistamolietteet ovat pilanneet jo mansikkapellot. Eikö kukaan pysty estämään tätä asiatonta markkinointia?

Ensimmäinen Ilmastonmuutos tapahtui Raamatun vedenpaisumuksessa. Ilmakehässä ollut suoja heikentyi ja Auringon säteet alkoivat vaikuttaa haitallisesti ihmisen geeneihin, terveydentila ja elinikä laskivat jyrkästi. Sukupolvi toisensa jälkeen eli lyhyemmän elämän. Kannattaa lukea 1Moos. luvut 5,10 ja 11 sekä 1Moos 47:28; 50:22.

Eläkeiän nosto, työttömien kiristäminen ym. luo työpaikkoja? Ainakin ahdistusta, pelkoa ja työmotivaation laskua pakotettuna tulee, sutta ja sekundaa.

Viisikon punavihreillä vaikuttava työllisyyskikka, te-toimistoihin 1 200 työllistä, vielä lisää 34 800.

Niin, killinkien ja maksupäätteen erona on se, että maksupäätteitä puhdistetaan, killinkejä ei.

On jo korkea aika tutkia huolellisesti Lahden älypyörätien suhmuroinnit ja kohonneet kustannukset. Kaupunginhallitus ja -valtuusto ovat julkisuudessa pysyneet aivan hiljaa koko asiasta. Millaisilla valtuuksilla virkamiehet ovat saaneet tehdä lisätilauksia ja eikö kukaan puutu niihin? Mitkä mahtaa olla projektin lopulliset kustannukset?

Hei, nuoret tubettajat ja muut nuorten idolit. Voisitteko alkaa hehkuttaa pitkiä sukkia? Tämä nilkat paljaana -muoti voisi nyt loppua! Kylmät ilmat ovat alkaneet. Terveisin: Teinien äiti

Paikallinen sopiminen = työntekijän palkan alentaminen, vai nousiskohan silloin työntekijän palkka?

Minä en aio äänestää puoluetta, joka ei kerro pormestariehdokastaan etukäteen. Toivon, ettei kukaan muukaan. Parasta olisi, jos koko pormestarihanke heitettäisiin romukoppaan, minne se kuuluukin.

Hyvä FC Lahti. Omat talent juniorit syrjään vaan ja bussilla Espoolaisia tänne. Sillä lailla.

En ymmärrä, että jo pitkän työuran tehneitä 60–65-vuotiaita työttömiksi joutuneita tai vajaatyökykyisiä nostetaan tikun nokkaan. Töitä pitäisi löytyä ja tarjota nuoremmille. Nuorissa on tulevaisuus, sanottiin ennen. Heihin pitäisi hallituksen satsata. Iäkkäät osaavat käsillään tehdä töitä, ovat myös tunnollisia puurtajia, heitäkö nyt pyydetään talkoisiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu