Näppis: Miksi virkamiehet jatkavat keskustan kehän jankkaamista, jos jo päätettiin, ettei sitä tehdä?

Miksi virkamiehet jatkavat keskustan kehän jankkaamista, jos jo päätettiin, ettei sitä tehdä? Siis Lahdella on varaa rakentaa parkkitaloja kehälle ja tunneli, jotta ihmiset kävelevät kehän keskellä? Miksi? Eihän keskustassa ole mitään. Paitsi narkkareita.

Suomi ei tarvitse yhtään metriä uutta rautatietä, vanhojakin voitais purkaa esim. Lahti-Loviisa ja Lahti-Heinola

Herätys päättäjät! Miksi 40+ työelämässä olleita, yhteiskuntaa elättäneitä kansalaisia rangaistaan eläkeputken heikentämisellä? Eikö olisi tärkeämpää saada työllistettyä 20–40-vuotiaat kansalaiset? Eläkeiän nostaminenko tämän kaiken ratkaisee?

Joka aamu erilainen näkökulma ympäröivään maailmaan valokuvaajien valitsemana. Hieno ratkaisu etusivulle. Kiitos!

Toimitus hoi! Voisiko digilehden sivunvaihtonäppäimiä siirtää kauemmas toisistaan. Padillä lukiessa tulee paljon turhia alkuun tai loppuun pomppaamisia. Toivoo nimimerkki paksusormi.

Onko aivan pakko käydä kaupoissa koko perheen kanssa? Altistaa toiset ja itsensä. Se on sitä "meidän perhe"-tyyliä. Iäkkäät pariskunnatkin voisivat käydä vuoropäivin kaupassa, niin saisivat sen erilaisuuden päiväänsä!

Kaipola ei todellakaan ole myytävänä kellekään. Sehän toisi tulosta syövän kilpailijan markkinoille.

Lehtikuvan Heikki Saukkomaan kuvassa (ESS 16.9.2020) tiivistyy valtion tilanne: viisikko on löytänyt messiaan!

Vesijärvisäätiö on oikealla asialla Immilän kynnyspadon suhteen. Pelastaa Sala- ja Ruuhijärven veden laadun ja virkistyskäytön sadoille ranta-asukkaille. Immilänjoki virtaa padosta huolimatta.

Ei Lahti päätä neuvoloiden sijainnista vaan hyky. Lahden vaikutusmahdollisuudet hykyssä ovat mitättömät, kuten nähtiin yhteisyritys oy:n (Mehiläinen-hyky) perustamisepisodissa. Kun toiset kunnat päättävät, Lahti vikisee ja maksaa.

Ehdottomasti eläkeikää laskettava ja nuoret hyväkuntoiset töihin. T. Selkävika 60 v. Ei mitään tehtävissä. Lepo ja lääkkeet auttaa, ei muu.

Pormestarin valinnasta Lahteen nousee hissukseen mieleen satu, jonka nimi on Keisarin uudet vaatteet. Kysymys: mitä hyötyä pormestarista on meille lahtelaisille?

Näpit irti Immilänjoesta. Green City suojelkoon vapaata luontoa, jota vähän on vielä jäljellä.

Taitaa seuraava koronalinko olla Paavolan cittari. Keskipäivällä niin täys sakkia. Esim. koululaisia norkoilee porukoina kaupassa ja ei mitään turvavälejä.

Onko junan kulkusuunnan vaihto matkan aikana joku ongelma? Nykyisin junia voidaan ajaa molemmista päistä. Vain veturinkuljettaja joutuu kävelemään junan toiseen päähän kulkusuunnan vaihtuessa.

Sanna Marin ensimmäinen pääministeri Rafael Paasion jälkeen, joka ymmärtää kapitalistisen ahneuden. Näiden, jotka ovat hyljänneet yhteiskuntavastuun, unohtaneet, että köyhä kansa oli osallisena tätä maata puolustamassa ja rakentamassa.

Hei, Hollolan isojen koirien omistajat. Kuinka kuvittelette hallitsevanne painavan koiranne metrien päästä, kun käytätte fleksiä? Menkää koirakouluun opettelemaan hihnakäyttäytymistä. Koiran irti pitämisestä löytyvät omat lait, joita pitää noudattaa. Lukekaa ne, niin vältytään ikäviltä kohtaamisilta, pienten koirien raatelu- ja kuolemantapauksilta ja ihmisten päälle hyökkäämisiltä. Lopuksi: kännykät taskussa lenkin aikana.

Erittäin hyvä kirjoitus Juhani Melaselta ESS:ssa 16.9.2020 "Nämä ongelmat vaativat ratkaisua Lahdessa." Lahden kunnallispolitiikassa on liikaa omia etujaan ajavia harrastelijoita, joilta puuttuu ymmärrys, kokemus ja visiot.

Mies Launeen CM:ssa keskiviikkona, tunsitko itsesi sankariksi kun suu levällään yskit koko kassakäytävän matkan ihmisten päälle. Näytit vain tyhmyytesi.

Ihme hallitus. Kaikki nämä päätökset maksavat he, heidän lapset ja lastenlapset. Vain pieni osa selittyy koronalla.

Budjetin alijäämä 10 700 000 000 euro. Se on suunnilleen sama, mitä noin 70 000 vientiteollisuuden kokenutta insinööriä maksaa veroja vuodessa. Siinäpä sitä matematiikkaa viisikolle ja jäähdyttelevälle Vanhaselle.

Kevätkesällä palkkasumma laski yksityisellä puolella 5 % ja julkisella nousi 3 %. Onko demarit mielestänne oikea kehitys? Huonosti päättyy tämä spektaakkeli.

Onnittelut FcLahden valmennukselle. Vihdoinkin 12 peliä, 531 minuuttia pelannut hyökkääjä sai pallon maaliin. Upeaa luottoa ja ammattimaista pelisilmää peluutuksessa.

Ja niin kiiri käsky yli hilseen, että kaikki työttömät on näivetettävä, ja jokehen heitettävä, että Suomi nousee kuin feeniks tuhosta. Myös työkyvyttömät, oletan.

Kauppakeskus Trio ja kaupunki tehkää nyt jotain avoimelle huumekaupalle ja tavallisia ihmisiä ahdisteleville kriminalisoituneille jengeille. Keskustan käyntikortti on pilattu huumekaupalla.

Kyllä Lahden virkamiesten selitykset älypyörätien hinnan ylityksen osalta todella naurettavia. Tällaisten virkamiesten haltuun on annettu valtuudet hukata verorahamme. Täysin ammattitaidotonta puuhastelua. M.O.T saisi tulla tekemään jutun tästä.

Nyt lahtelaiset olisi syytä kokoontua osoittamaan mieltä, haluammeko todella Lahteen jotain pormestarihömppää viemään verorahojamme.

Lahden palkkalistoilla tiedottajia niin, että päät yhteen kolkkaa. Kiva chillailla veronmaksajien kukkaron päällä ja muokkailla kaupunkilaisten mielipiteitä. Lahden loputonta kompastelua kaikessa kunnallisessa päättämisessä he eivät kuitenkaan voi muuksi muuttaa.

Kumma juttu, kun seniori-iällä pitää ruveta pätemään. Keski-ikäisistä ei välitetä mitään, nuoret saa kyllä tehdä mitä vaan.

Kiitos ESS:lle Arolan tilan urheitten yrittäjien ja heidän vapaitten komeitten karhunaapuriensa esittelystä. Vein ulkomaisen liikemiesvaltuuskunnan Suomussalmen Arolaan. Retki oli itsellenikin valtava kokemus. Vieraani palaavat tuohon ikimuistettavaan kokemukseen toistuvasti.

Orimattilan kaupunki palkitsee koronakevään etäopetusurakan tylyllä tavalla ja lomauttaa opettajat ja avustajat viikonloppuna ja syyslomalla. Törkeää!

Onko niin, ettei tässä maassa ole tv:ssä muita miesjuontajia kuin tuo Leppilampi? Alkaa jo kyllästyttää.

Tajuaako hallitus, et 1 miljardi on 1 000 miljoonaa. Heittelevät verorahojamme kuin kympin seteleitä.

Rakennusurakoiden kilpailuttaminen on aivan turhaa työtä. Kun valitaan edullisin tarjous, rahat loppuva jo puolessa välissä hanketta. Tai tarjouksesta puuttuu silta.

Missähän on ne Marinin hallituksen lupaamat 30 000 uutta työpaikkaa?

Kymmenen vuoden sisään jopa 30 000 uutta työpaikkaa! Mainiota, noin 3 000 vuodessa. Menee varmaan samaan kategoriaan kuin lupaus sairaanhoitajien lisäyksestä, sehän on vain 15 minuuttia ja nimi paperiin. Miltä realismi vaikuttaa sieltä hallituksesta käsin?

Meillä meuhataan äärioikeistosta nyt. Toissa vkl Saksassa useassa kaupungissa Berliinistä alkaen valtavat mellakat vasemmiston/Antifan toimesta. Eipä ole uutisoitu täällä, Saksan mediassa kyllä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu