Näppis: Huolehtikaa, hyvät ihmiset, turvaväleistä ja käyttäkää maskia. Emme halua lomautetuksi tai työttömäksi

Huolehtikaa hyvät ihmiset turvaväleistä ja käyttäkää maskia. Emme halua lomautetuksi tai työttömäksi ym. koska korona vain lisääntyy. Se on jo vaikuttanut monen perheen talouteen ym.

Britannia on maksanut EU-erosta pian enemmän kuin sen EU-maksut 47 vuodelta. Tämän vuoden loppuun mennessä yli 200 miljardia puntaa. Tiedoksi EU-erosta haaveileville.

Ps puheet pakolaisista saisi loppua ja odotamme toimintaa. Leirejä Euroopan ulkopuolelle tai parempia vaihtoehtoja asiaan. Pakolaisongelma viisi vuotta vanha, nyt hiljaisempaa. Toimikaa.

Oli ihana alkukesä Niemenkadulla koronan takia. Sen jälkeen taas hurjat rallit alkaneet moottoripyörämuseolle asutuksen keskellä. Ajo jotain muuta kautta. Hoitakaa heti.

Oli todella järkyttävää katseltavaa, kun vaatekaapin kokoiset vartijat ja poliisit hakkaa sidottua pienikokoista miestä. Eikö yhdelläkään päässä välähtäny, että nyt loppu nyt riittää. Hei, se on ihminen ketä nuijitte!

Miksi Wellamo ei noudata koronaohjeita? Sammonkadun jumppatilassa 16 ihmistä ja Espanjan kielen tunnilla pari- ja ryhmätöitä runsaasti.

Hallitus on suuressa viisaudessaan havainnut, että meillä on liian vähän koronaa. Niinpä se päätti, että tervetuloa turistit. Katsotaanpa jonkun ajan kuluttua, mikä on tilanne, koska huonompaan suuntaan ollaan muutenkin jo menossa.

Hollolassa Tervatien alussa liikennemerkki pysäköintikielto, alla lisäkilpi pysäköinti sallittu merkityillä paikoilla, mitään merkittyjä paikkoja ei ole, pysäköity kuitenkin kadun vieri täyteen, valvooko kukaan.

Kaikesta huolimatta, sodan jälkeiset kymmenen vuotta olivat monin tavoin rikkaampia ja hauskempia kuin viimeksi kuluneet kymmenen vuotta. Anteeksi hallitukset.

Mikä näistä on oikein: Kiljasto, Piipahlus, Lahkonen?

Hyvä, että johtajia valittaessa nykyään kriteeri nuori ja nainen, kun ennen riitti pelkkä mies!

Patteriventtiilit huoltaa ja säätää huoltomies paremmin kuin Näppis.

Mitä enemmän bruttopalkkaa, sitä enemmän jääpi tilille.

Olen käynyt yksityisellä jalkahoitajalla leikkauttamassa varpaitteni kynnet. Olen viipynyt hoitolassa n. 15 minuuttia ja maksanut siitä 37 e. Eläkkeeni ei enää riitä tuohon tuntipalkkaan, joten äänestän jaloillani ja lopetan palvelun käytön.

Valtio-omisteiset yritykset irtisanovat työntekijöitään, kuten Finnair ja Neste, mutta nyt hallitus ei ota kantaa?!

Launeen perhepuiston lammessa ja nurmikolla lähes 200 kanadanhanhea. Kävelytiet täynnä sitä ihteään...joko riittää.

Kuinka kauan koiraa voi pitää sisällä ilman ulkoiluttamista, ennen kuin menee eläinrääkkäyksen puolelle?

Koronaa eniten Lahdessa. Nyt olisi aika ottaa Kuhmon opit ja keinot käyttöön.

Isot firmat oli ennen "turvallisia" työnantajia. Ei enää. Ennemmin menen pikkufirmaan, jos isot minua haluaa, se maksaa. Isot maksakootkin. Rahaa on.

Onko aivan mahdoton perua lentokonehankinnat. Muutamalle pilotille leikkikalut ? Nykyaikaiset aseistukset mietintään. Ja hoitamaan jotka tietää asiasta. Tulossa uusi televisiotehdas?

Valkolehdokin turmeleminen on rikos, silti Padasjoen kunta anto frisbeegolfaajien talloa 5 valkolehdokin rivistön Tuomasvuoressa.

Taas meni Fc Lahden peli ihan hamboon... Miksi pelistä toiseen kärjessä on kaveri, jota ei kiinnosta ja joka pysähtyy aina kun saa pallon? Miksei omat nuoret saa peliaikaa, vaikka ovat ikäkautensa maajoukkueiden vakiokalustoa?

Vihainen metso hyökkäsi E-biken moottoriin Vihatussa, jolloin puna-musta logo irtosi. Takuu korvaa vahingon.

Orimattilan puistotie kaahaajien rallirata.

Kun korona iski maaliskuussa, jäädytettiin melkein koko perussairaanhoito ja kaikki kiireettömät toimenpiteet sekä monet erikoislääkäriajat muutettiin etävastaanotoksi. Pian huomattiin, että mitään ruuhkaa ei tullut, mutta silti ollaan edelleen valmiustilassa!? Kysyn, miksi resurssit ei muka riitä? Jos suuri osa terveyskeskusten asiakkaista on jäänyt kotiin, eikä jokaista pientä vaivaa mennä hoidattamaan! Onko ns. koronaruuhkaa edes olemassa vai pelataanko taas resursseihin lisää käsiä ja kustannuksia maksettavaksi velkarahalla?

Jos mennään työpaikkakohtasiin työsopimuksiin, edut huononee ja palkat putoaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu