Näppis: Ketähän tavallista suomalaista kiinnostaa NHL- tai KHL-tulokset?

Ketähän tavallista suomalaista kiinnostaa NHL- tai KHL-tulokset?

Keskussairaala! Näyttäkää esimerkkiä ja koko henkilöstölle maskit käyttöön!

Kaksi suurta SM-tason maastopyöräilytapahtumaa viikon aikana Messilän ja Lahden maastoissa. Satoja kilpailijoita ympäri Suomea. Green Capital City ja Lahti loistivat poissaolollaan pyöräilyviikon kunniaksi. Eikö pyöräily kiinnostanut?

Miksi R-kioskissa kassanedusta on tungettu täyteen makeisia. Ei mitään tilaa asiakkaan laukulle. Ja kuka muka ostaa "räittyjä" tuotteita? Jotain rotia tuputtamiseen.

Lahdessa on useita isojen rakennusliikkeiden työmaita, joissa ei suomen kieltä kuule.

Miten työllisten lisääminen lisää työpaikkoja ja työllisyyttä? Eikö se pikemminkin lisää työttömiä? Käänteistä logiikkaa?

Erilaisuuden ymmärtäminen voi aiheuttaa jännitteitä eri ihmisryhmien välillä. Lakien säätäminen ei estä tyttöjen ympärileikkaamista eikä patriarkaalinen kulttuuri katoa koskaan sukupuolten tasa-arvojargonia julistavassa Suomessa.

Martti Taljan esittämä kaupungin muutosohjelma heti valmisteluun. Pormestarimalli jäihin.

Toivon, että tätä kautta voin lähettää tuntemattomille, Juliuksen läheisille sydämellisen osanoton ja toivottaa voimia surun hetkellä!

Kiitoshienosta konsertista Hollolan Mieskuorolle Varjoista valoon.

Suomessa tehtiin vuonna 2019 liki 9 000 raskauden keskeytystä. Hallitusohjelmaan kannattaisi ottaa tavoitteeksi aborttien puolittaminen. Se tietäisi 10 %:n lisäystä syntyvyyteen.

Palvelutalojen ongelma on huono johtaminen. Monet palveluesimiehet asioita sotkevia. Pilaavat vain työyhteisön ja sitä kautta vanhusten elämän.

13.9. Fingerpori sarjakuvien pohjanoteeraus, kaikessa mauttomuudessaan. Parempi olisi jossain omissa julkaisuissaan. Eikä ihmisten ilmoille moista kamaa suoltaa.

Olen töissä. Jos joudun työttömäksi, kuka palkkaa enää 55 v ja eläkeikään 10v. Älkää vaan enää nostako eläkeikää. Laskea pitäs ja antaa nuoremmille töitä.

Kyllä on siivoojan työ raskasta ja aliarvostettua. Vielä kun joudut siirtymään paikasta toiseen, eikä palkkakaa kummonen. Töitä saa tehdä pää kolmantena jalkana, että tilipussissa tuntuu. Kaipaan entisajan tehdastöitä.

Sanotaan, että seitsentoistavuotiaana on neito kauneimmillaan. Mitä voidaan sanoa saman ikäisistä pojista nykyliikenteessä? Ainakaan heille ei kannata antaa ajokorttia liian aikaisin. Ovat riski liikenteessä.

Laitoshuoltajan työ kevyempää sairaalassa kuin kuin siivousfirmoissa, olisin edelleen. Mutta tehtii vaan lyhyitä sopimuksia. Siellä siivoojaa arvostetaan paremmin kun muualla.

Olen käynny laitoshuoltajan koulutuksen, mutta näyttöjä puuttuu, ilman tutkintoa. Et saa vakkaripaikkaa, ainakaa sairaaloista.

Täällä Salpakankaalla ja ympäröivillä asuinalueilla näitä luvattomia komposteja on vähän joka puolella ohjeista huolimatta. Ja mikä on selitys? No kun muutkin vie. Ei anna kovin fiksua kuvaa tästä porukasta.

Hyvä, kun autot saadaan puhtaaksi, mutta millä aineilla? Kun tiedustele onko liuotus- ja pesuaineet Suomessa hyväksyttyjä, näytetään purkkia, jossa tekstitys turkiksi, kurdiksi, arabiaksi tms. vieraalla kielellä ja vakuutetaan, että tämä paras aine.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu