Näppis: Ymmärsinkö oikein, että kaikki kaupungin äitiys- ja lastenneuvolat siirtyvät keskustaan?

Ymmärsinkö oikein, että kaikki kaupungin äitiys- ja lastenneuvolat siirtyvät keskustaan? Jos on näin, niin täytyy sanoa, että ei mitään tyhmempää Lahdessa ole päätetty.

Kun UPM:n johtaja Pesosen vuosipalkka on 7 miljoonaa e, miksei paperitehtaan työntekijän palkka voi olla 60 000 e/vuosi. Eihän se ole prosenttiakaan Pesosen palkasta.

Villähde on paljon arvokkaampi kuin monet asuinalueet Lahdessa ja asuntojen ja talojen hinnat huokeat ja palveluissa löytyy.

Ministeri Skinnari. Yritä saada muutosta hallituksen strategiaan. Pääministeri puhuu koko ajan, että 2023 tapahtuu. Sehän on seuraavan hallituksen aikaa. Meitä kansalaisia kiinnostaa eniten, mitä tapahtuu ensi vuonna.

Ajoradalla leikkiminen ei ole luvallista. Ei edes pienellä omakotialueen kadulla. Mutta mitä tekevätkään lapset Telian mainoksessa?

Me lahtelaiset taistelimme keväällä koronaa vastaan hyvin. Nyt sama uudestaan rukousta unohtamatta. Kiinalainen nuori lääkäri kuoli koronaan, joten virus on kaikenikäisille vaarallinen.

Turha täällä ruikuttaa töiden raskaudesta. Mikä tahansa työ käy raskaaksi, jos työ ei maita eikä pidetä työkuntoa yllä.

Eikö suomalaisista löydy solidaarista toimintaa. Kanadassa firmojen väki puolitti palkat ja siirtyi 4 pv työviikkoon, eikä ketään tarvinnut irtisanoa. Liitot Suomessa vanhoillisia.

Koronaan suhtautuminen tapahtuu puoleen tai toiseen sen mukaan miltä asiat näyttävät. En todellakaan voi kiittää Marinia ja kumppaneita totaalisesta sekoilusta koronan hoidossa. Voimia kaikille suomalaisille.

Miksi kissa oli vapaana? Vastuu on omistajan. On niitä katteja muillakin, eikä jää auton alle.

Trio/Citycon. Kohta ei uskalla asioida Triossa. Pikkupoikajengit öykkäröi suomalaisille. Huumekauppakeskus. Miksi ette saa heitä ulos ja kuriin.

10.9.2020 "Ikävä vanhaa sivistyspuoluetta." Niin on meilläkin, sillä takana päin ovat ajat, jolloin palkansaajakin sai turvaa kokoomuksesta. Sukupolvenvaihdos puolueessa aiheutti linjan muutoksen. Nyt on keskitytty tukemaan voiton tavoittelijoita työntekijöiden kustannuksella. Teot ratkaisevat, eivät vakuuttelut siitä, että hyvinvointi on kaikkien ulottuvilla.

Eikö nuo asunnonvälittäjät tajuu, ettei noilla överikuvilla saa kuin ostajaehdokkaat vihaseksi, olipa turha reissu taas.

Mopoilijan paikka on tien oikeassa reunassa. Eikä kaksi rinnan ajoradalla.

Ei Paperiliitto työntek. edunvalvojana voi ostaa Kaipolaa. Se hyppy omistavaan luokkaan, työläisten rahoilla. Paperiliitto tietänee tehtaan tilanteen.

Voisiko joku kertoa Heikki Paasoselle, että lakkaisi vääntämästä jatkuvasti suutaan TV:ssa. Näyttää kamalalta.

Miksi tämä Keskustan Saarikko on joka päivä joka kanavalla ja lehdessä selittämässä kaiken maailman asioista?

Lahteen avataan uusi ravintola. Erikoisuutena tatuoimaton kokki.

Pysykää neljän seinän sisällä eläkeläiset ja muut riskiryhmäläiset – tuottamattomat. Sitäkö mieltä Lintilä ja keskusta?

Tämä on sinulle äiti, joka toit todella yskäisen pienen lapsesi kirppikselle. Lapsi yski paljon ja suu auki. Sinulla ei kiirettä vaan hyssyttelit, että niin täällä on tätä pölyä. Selvästi lapsi flunssainen. Sairaan lapsen kanssa ei tarvi mennä kirppikselle sairastuttamaan muita ja koronatestijonot kasvaa taas.

Pesäpallon harrastamiseenkin kuuluu liikunta ja monipuolinen treenaaminen, ei pelkästään paikallaan seisominen ja pallon lyöminen. Ei sovi laiskoille!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.