Näppis: Työlliset kyllä lisääntyy, vaan mistä ne uudet työpaikat?

Nykyään puhutaan työllisten määrän lisääntymisestä vaikkapa asevelvollisuusajan lyhentämisen kautta. Työlliset kyllä lisääntyy, vaan mistä ne uudet työpaikat? Uskooko jotkut tahot oikeesti siihen, että kun on tarpeeksi työllisiä, niin työttömyys vähenee? Huisia ja ennennäkemätöntä taloustiedettä.

Hyvä kirjoitus 11.9. Marko Varjonen, asia on juuri näin. Yksinkertainen asia ja selkeästi kirjoitettu. Voi kun saataisi tällaiset kirjoittajat maamme johtoon?

Miten eläkeputkeen puuttuminen lisää työpaikkoja? Täydellistä 0-summapeliä!

Persujen mollaaja varmaan tykkää, kun Suomesta tulee liittovaltio, edelleen EU:n nettomaksaja, lapset, lapsenlapset maksavat tätä meidän rahalahjoitusta, mikä lienee kanssa hieno homma? Ja sekään tuskin haittaa, kun meistä tulee islamistinen liittovaltio? Nääkö on hienoja juttuja?

Taitaa loppua makeiden valmisleipätuotteiden syönti tulevaisuudessa kokonaan, jos ne pilataan koivusokerilla. Kielletty aihe viime aikojen hypetyksessä: kaikkien elimistössä ksylitol ei noin vain hajoa, vaan pikemminkin tuhoaa tärkeitä suolistobakteereita. Xylitol sopii hampaisiin, vain hammastahnassa ja suuvesissä. Onkohan monikaan xylitol-purkan jyystäjä koskaan ajatellut, mistä mahdolliset ilmavaivat johtuvatkaan?

Muistattehan lelut, keinut ynnä muut tavarat säilytetään omalla tontilla, ei kadunpäässä. Metsäalueet on meidän kaikkien yhteistä virkistysaluetta!

Autot parkkiin omalle tontille! Ei naapurin viheralueelle aidan taakse, joka on tontinomistajan puhtaana pidettävää aluetta.

Lahden house- ja ym. tytäryhtiöt eivät halua parantaa Lahden taloutta käyttämällä paikallista työvoimaa. Silloinhan verotulot kuntaan lisääntyisi ja työttömyyskulut vähenisi. Vain omat pikavoitot ja bonukset merkitsevät. Päättäjät, teillä on paha asennevamma, kun omien työttömien väheksyminen ja Lahden jatkuva lama on teille tärkeintä.

Kuusi keski-ikäistä tai vanhempaa rattijuoppoa taas kiinni. Ei pääse persut syyttämään pakolaisia, juopot rikolliset ovat kantasuomalaisia järestään.

Pelottaa rajojen avaaminen ilman mitään testausta. Keskusta ottaa suuren riskin!

Näppispalstalla on viime päivinä arvosteltu paljon kokoomusta. Se on hyvä merkki siitä, että puolue on oikealla tiellä, kun punanutut alkavat hermostua.

Nastolan osuuspankki ei ota vastaan tiskillä maksupalvelu-kuoria. Pitää lähettää postitse. Hyvää palvelua!

Nyt pian Vuorikadun alkupään katulamput palamaan. Hämärähessuilla liian helpot hommat muutoin. Ainakin 4 lamppua pimeänä.

Miten ihmeessä Suomi ja Euroopan maat ennen pärjäsivät ilman maitamme ja omaisuuttamme monikulttuuristavaa ja sosialisoivaa jumalatonta liittovaltiota, kun kaikki olivat yksin oman valuuttansa kanssa.

Mielestäni Suomen pitäisi poistaa ulkomaan matkustusrajoitukset, koska jotkut ihmiset eivät "pysty" olemaan kotimaassa. Täältä saisi aivan vapaasti matkustaa mihin maahan tahansa (jos kohdemaa ottaa vastaan), mutta takaisin ei ole mitään asiaa niin kauan kun koronapandemia jatkuu.

Suomen Covid-19 strategia; "kuu Kiurusta päätökseen".

Jos Lahdessa olisi tässäkään asiassa järkeä, se poistaisi korona-aikana käytöstä parkkiautomaatit joihin kosketusnäytölle näpytettävä rekisterinumero.

Vihreät ajaa hyvin toimeentulevien etuja työsuhde-etuilullaan. Eläkeläiset ja yrittäjät ajakoon kalliilla dieselillä ja bensalla.

Pitääkö esim. puimurilla ajaa ojanpohjia, jotta autoilija mahtuu sivuttamaan.

Joutsaari jätettävä rauhaan. Ei omakotitaloja sinne.

Ei voi olla totta. Vasemmisto lupasi, että epäreilu ja tehoton aktiivimalli haudataan. Pelkkä työttömien kiusa, ei oikeasti työllistä paitsi te-virkailijoita. Kepu pääsi hallitukseen ja mitä tapahtuu: tulossa "aktiivimalli kakkonen"!

S. Korkiakoski puhuu asiaa. Siivoustyön ulkoistukset ovat tuoneet ongelmia esim. Vantaalla.

Suomalasia halutaan lisää sairastuvan koronaan? On meillä hallitus! Kohta on 100 tapausta päivässä.

Lahti-Vesivehmaa EF-LA, useat haluavat harrastaa muutakin kuin hiljaista tahkonpyöritystä!

Miksi Radio Voiman juontaja jaksaa perjantaina 11.9. puhua väsynyttä juttua Lahdesta "Suomen Chicagosta". Sitä käytettiin 40 v. sitten.

Kurja perjantai-ilta! Tule takaisin Hercule Poirot! Minulla on niin ikävä Sinua!

Miten nuo Salkkarin näyttelijät voi puhua niin epäselvästi, joka ainoa? Hampaat yhdessä suuta avaamatta ja ässävikaisesti söpöttäävät. Puheopetukseen kaikki.

Aivan ihana sinfoniakonsertti Lahden torilla perjantaina 11.9.! Kiitos Dima ja orkesteri!

Varjonen puhui asiaa. Ihme ja kumma, ettei kukaan muu Lahden Kokoomuksesta saatikka valtakunnan politiikan tasolla lyö faktoja pöytään niin kuin ne ovat.

Myöhästyneet kiitokseni viime vuoden huhtikuussa kotona kuolleen vaimoni tilanteen yhteydessä tulleelle vanhemmalle poliisimiehelle. Hän oli erittäin empaattinen, ja keskustelu hänen kanssaan oli hyvä.

Kauneimmat laulumme ja viserryksemme Olli Vuorelle vuosikausien yhteistyöstä! Toivottaa lintukansa ympäri Suomen

Afrikassa kaivetaan hengenvaarallisissa olosuhteissa akuissa tarvittavia metalleja, jotta rikkaat länsimaiset vihreät voisivat ajella hienoilla sähköautoillaan.

Pysykää hysteerikot vain kotona korona-aikana. On uimahallissakin vähän enemmän tilaa siellä miestenpuolella!

Et voi yksin saunoa uimahallissa hyvä mies. Kaikki eivät juokse karkuun löylynheittoasikaan.

Itäradan kohkaajien tulisi tutustua Suomen karttaan ja huomata, että Jyväskylään ja Kuopioon junalla matkustettaessa juna joutuu vaihtamaan kulkusuuntaansa. Oikorata Lahdesta Jyväskylän kautta Kuopioon on ainoa järkevä uusi rata. Yhdistäisi nopeasti kolme maakuntien yliopistoa ja keskussairaalaa Helsinkiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu