Näppis: Jalkapallo-otteluun pääsee viisisataa katsojaa, mutta pitääkö ne kaikki sulloa samaan paikkaan?

Suomi on hölmöläisten maa. Jalkapallo-otteluun pääsee viisisataa katsojaa, mutta pitääkö ne kaikki sulloa samaan paikkaan katsomossa ja muu osa katsomosta on tyhjänä? Ymmärrys hoi, äly älä jätä. Korona leviää lähikontaktissa.

Väärää tietoa, että siivoojien työ ei olisi nykyään raskasta, saatikka alipalkattua.

Jukka Oksaharjun kirjoituksen (10.9.) voisi lukaista myös Sanna Marin ynnä muut Kaipolan tulevaisuutta pohtiessaan.

Kerrostaloasunnossa sisäilman kosteus 75 %, huoneiden patterit asennettu lämmitysasentoon, mutta eivät lämpene. Tuuletus ei auta, kun ulkona on yhtä kosteaa. Pyykit eivät kuivu kylpyhuoneessakaan. Kerrostalon porrashuoneessa lämpöä on. Rappukäytävässä tympeä haju, vain siivouspäivänä tuoksu on miellyttävä. Taitaa nykyään olla kaikkien kerrostalojen arkea tämä huomio syksyisin. Säästetäänkö kaukolämmössä?

Kansanedustaja Rami Lehdosta, joka ei ymmärrä viennin merkityksestä kansantaloudessa mitään, tulisi hyvä mafiasta kertova dekkarikirjailija. Jostain syystä persut eivät tajua, ettei Suomella ole paluuta takapajuiseen Impivaaraan.

Päijänteenkadulla on huumeiden kotimyynti. Kauppa käy aamusta iltaan. Huumerikospoliisille olemme useasti ilmoittaneet, osoitteen, huoneiston numeron ja myyjien nimet. Mitään ei tapahdu. Pelottaako poliisia?

Huono idea tuo Orimattilan pommipuisto. Toivottavasti pojanviikarit eivät inspiroidu pommeja tekemään. Katsomossa heitä taatusti riittää.

Nordea ja muut pankit korona-aikaan haluavat tietyt asiakasryhmät vanhukset ym. tunnistautumista varten pankkiin, muuten ei saa rahojaan käyttää.

Eikö rikas Paperiliitto voisi ostaa Kaipolan tehtaan?

Kokoomus tekee poliittista itsemurhaa, kun ei suostu yhteistyöhön perussuomalaisten kanssa, suomalaisista iso osa kaipaa konservatiivista vaihtoehtoa politiikkaa, liberaalit pitävät vain kovempaa meteliä itsestään ja vihreät suojelee Suomen hengiltä, hyvästi hyvinvointi.

Tuuli pudottaa risuja puista ja kohta ne on kulkuteillä asukkaiden vastuksina.

Viisikon punavihreiden joukkoon on tullut uusi puheautomaatti Kiurun lisäksi eduskunnan kyselytunnin ratoksi, Saarikko!

Onko niin, että tulevaisuudessa vain terveillä on oikeus matkustaa ulkomaille?

Totta kai ollaan tyytymättömiä. Poliisi joka löi humalaista 3 kertaa kylkeen ja sai häneltä ilmat pihalle. Oli ranteista ja nilkoista sidottu naamallaan patjalla. Puolustuskyvytön. Monta poliisia ja vartijaa, ei voi olla totta. Jos ei olisi herännyt, ketä syytettäisi?

Ei poliitikot Suomen työllistämistä ratkaise, me kansalaiset sen teemme noudattamalla tiukasti koronakuria. Vastuu on meillä.

Kesämökkiläinen käyttää sanaa "hän" pihamännystään Puoli seitsemän -ohjelmassa. Aika kornia.

Miksi S. Korkiakoski lietsoo epävarmuutta laitoshuoltopalveluiden duunarien keskuuteen ESS:n 10.9. mielipidekirjoituksessa vai onko Samilla fakta-tietoa asiasta? PS. Ei kunn.vaalityötä tehdä valheilla ja pelottelusanomilla!

Kun nuorten kuskien ajotaitoja tutkitaan, muistakaa myös esimerkin vaikutus. Jos vanhempien kyydissä ja mopoikäisenä opitaan, että nopeusrajoitukset ja muut säännöt eivät koske meitä, mitä muuta voidaan odottaa, kun päästään auton rattiin ja järki jää kotiin eikä taito riitä?

Pelsun sponsorit selkärangattomia.

Kiitos, olipa hyvä kirjoitus Etlarissa ke. Käsitteli johtajan roolia, ominaisuuksia ja miten se vaihtelee etätyössä tai lähityössä. Olen erittäin samaa mieltä, että historiaa on jo aika, jossa pomo vahtasi ja räksytti naama punaisena vieressä. Joskus tuo karmea esimerkki näyttäytyy vielä nykyäänkin. Jos tuommoista tapaatte, sanokaa pomolle suoraan, että herää kivikaudelta nykyaikaan!

Lahti vastustaa itärataa ja vaatii, että kaikki rataliikenne itään kulkisi Lahden läpi. Ketään ei kiinnosta ratavarsiasukkaat, jotka lähes joka yö heräävät parin raskaan tavarajunan aiheuttamaan tärinään. Nopeutta laskemalla muutaman kilometrin matkalla turvattaisiin radan läheisyydessä asuvien omakotiasukkaiden yörauha ja terveys.

Suuresti ihmetyttää paperialan suuret palkat. Tehdastyötä, ei siinä mikään ruudinkeksijä tarvitse olla. Mutta kaikkihan on mahdollista miehille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu