Näppis: Oliko pakko sallia parkkiruutuun ajo vastaan liikennettä?

Oliko pakko sallia parkkiruutuun ajo vastaan liikennettä? Se tietää lisää kolareita.

Niemen veneitten nostopaikalla on joku luvaton ponttoonisauna. Olis aika viedä pois. Veneet täyttää rannan eikä mene kauan.

Turha asentaa lisää kaupunkiin penkkejä. Ne toimivat koirien kusitolppina. Koiravero takaisin.

Nyt se yksi taksi voi mainostaa: Pasi Nurminen ajoi tällä.

Tosiystävyys säilyy vaikka ei usein näkisikään.

Sosiaalipalvelut nuorille sakkaa, tietokatkoset ja lapsukset, ja normaalia toimintaa väitetään epänormaaliksi ja haastavaksi. Voisitteko kertoa mikä teillä siellä Hykyssä toimisi. Totaalista verorahojen haaskausta teidän toimintanne.

Kylälehti ESS ainakin liputtaa koko ajan suoraselkäisesti MehiläisYhtymän johdon siivellä.

Olipa 9.9. hyvä kirjoitus johtajuudesta, kiitos.

Väestökato on nykymenolla väistämätöntä, meidän on tehtävä täyskäännös ja palattava takaisin muutama vuoskymmen. Mamuista ei yhteiskuntamme hyödy mitään nyt, eikä tulevaisuudessa. Oikeita työpaikkoja kun ei tule tarpeeksi, niin miksi elätettäviä pitäisi synnyttää entiseen malliin?

"Omistajan syyspesu". Hienoa, Hämeenmaa! Pestäänkö myös omistajan auto?

Hieno oivallus, eikö paperimiehet ymmärrä. Kokeilkaa 1 000 pois palkasta, alkakaa neuvotella. Opel-tehtaalla hyvä esimerkki.

Loistava ehdotus päksin ja pörriäisen nimeksi tuo Puhallus. Ääni täältä sille. Myös kuntaliitoksessa Lahesta ja Nastolasta olisi pitänyt muodostaa uusi Lana. Vielä, kun oltais saatu Hollola mukaan ja Padasjoki enklaaviksi, olisi saatu hieno Lahonapa.

Otetaanko Lahden pääkadulle mallia Helsingin nimikaimastaan? Siellä ei ole yhtään autoa pysäköitynä. Eikä kohta enää liikkeitäkään.

Mikä ihme ihmisiä vaivaa? Armeijan alueelle ei pitäisi olla mitään asiaa, mutta eipä näytä järki riittävän. Sinne vaan vaikka piikkilangan läpi. Itse tosin en keräisi siltä puolelta aitaa mitään.

Vanhalla sotakalustolla, joihin hävittäjät kuuluvat, ei Suomea puolusteta. Dronet, miehittämättömät alukset ja hybriditaistelu kuuluvat nykysotaan. Ei Suomi ilmatilaloukkauksien ja rajavalvonnan vuoksi tarvitse yli 10 miljardin euron koneita, joiden elinkaarikustannukset voivat olla 30 miljardia. Ei anneta "haukkojen" eli militaristien pelotella meitä.

Panostakaa täsmäkoulutukseen ja työssäoppimiseen!

Vanhustentalossa ei kukaan jaksa tsempata yksin ja ilmaiseksi.

Kuka harrastaa netissä kiusaamista, kuka seksuaalista häirintää. Pata kattilaa soimaa. Eiköhän tämä ollut tässä.

Hyvin harva laitoshuoltaja tienaa Päijät-Hämeen laitoshuoltopalveluissa 3 000 euroa. Kyllä todellinen luku suurimmalla osalla 1 570–1 900 e.

Lapsi on sairaana ja havahduin ajatukseeni...ei tarvitse nyt keksiä ruokaa, kun ei rahaakaan, ei syö tänään mitään kuitenkaan. Koska tämä kurjuus loppuu?

Ei ihme, että liikenteessä onnettomuuksia aiheuttavat työkoneet, rekat ja muu raskas liikenne kun seuraa ajotyyliä. Ajetaan tuhatta ja sataa, samalla vielä räplätään puhelinta. Kun sakoilla selviää vastapuolen vammoista ja kuolemasta, niin mikäs on samaan malliin jatkaessa. Uhrit eivät Suomessa saa oikeutta.

Aika vähän on nuoria, jotka todella tarvitsevat kortin ennen virallista ajokortti-ikää. Ajokyvyt ei tunnu monilla riittävän eikä pää vastuulliseen ajotapaan.

Kritisoin raskaan liikenteen ajotapaa, enkä toki halua yleistää, mutta työyhteisössä voisi käsitellä asiaa, kun huomataan holtitonta toimintaa. Maanviljelijät isoine koneineen voisivat myös tahollaan ottaa huomioon paremmin muut tiellä liikkujat.

Myös meidät eläkeläispari huijattiin ottamaan tablet-laitteeseen McAfeen tietoturvan joka on pakollinen kolme vuotta. Nyt on ongelmia tabletissa, älypuhelimessa, kotitietokoneessa. Nyt laitteet herjaavat, että joku Safe connect ei ole käytössä ja tietomme voidaan viedä? Täysi katastrofi!

Voi hyvät sykkyrät, on selvää että ennemmin tai myöhemmin me kaikki kuolemme, onko tässä koronan, työttömyysasteen, soten, elvytyspaketin ja miljardien vatvomisessa mitään mieltä päivästä päivään mediassa!

Kokoomus käy kuntavaaleihin marttyyristrategialla ja hirveällä sirkuksella. Ikävä vanhaa sivistyspuoluetta. On pakka sekaisin, sen huomaa.

Tutut ja tuntemattomat älkää tulko kättelemään tai halaamaan näin tautisena aikana. Kiitos.

Lahden Taloilla tehdään kattoremonttia ulkomaisella työvoimalla. Eikö suomalainen työtön kelpaa?

Valtamedian ja etenkin Ylen uutisointi ns. asiantuntijoineen ärsyttävän yltiöpositiivista ja ristiriitaista. Rauhoitellaan rahvasta. Tiedon muruset myrkyttävät oikean tiedon, sanoi eräs viisas opettajani koulussa kauan sitten.

Persujen pitää perustaa Suomeen oma maakuntavaltio ja erota EU:n jäsenyydestä ja ottaa oma raha ja passi käyttöön.

Joku vetoaa nuorisoon koronavilkun asentamisesta vanhemmilleen heidän henkensä pelastamiseksi. Miten koronavilkku voi pelastaa käyttäjänsä hengen?

Kouluilla istutaan pöytäryhminä, kukaan ei valvo käsien pesua ja eskarista ysiin pakataan samaan linkkuun. Ei todellista koronahuolta!

Kärkölässä sijaismarkkinoilla pelkkää nepotismia. Missä pätevät työttömät?

Lahden uimahalleissa miesten puolella koronavälejä ei voi pitää, en suosittele minkään ikäiselle.

Sinä, joka ajoit rakkaan kissamme päälle Ruotsinkadulla 1.9. Miksi et hoitanut kissaa Jokimaalle, vaan piilotit ojaan. Onneksi toinen kulkija hoiti sen homman. Ajoitko kenties ylinopeutta?

Milloin Kokoomuksesta tuli populistipuolue?

Valliheimon olisi pitänyt pysyä maalinsuulla, eikä tulla vitsiä vääntään julkisuuteen.

Hyvä posti! Kirje välillä Hki–Lahti 9 pv matkalla. Ei ihme, että kirjeposti vähenee.

No hyvä tietää, että laitoshuoltajista pula. Jos joudun irtisanotuksi yt-neuvottelujen jälkeen, ei jäisi ikävä muuta kuin kattavaa sairaskassaa. Raskaaksi on alkanut ainakin oma työ käymään.

Laitoshuoltajan työ ei joka paikassa raskasta. Riippuu missä työskentelet. Esimiehellä myös iso rooli asiassa. Nykyään vaaditaan paljon, mikä pelottaa. Työ voi käydä myös henkisesti raskaaksi.

Hienoa ESA:lainen, pysytään vaan Nupen tukena. Saadaan lukijoille herkullisia sisäpiirijuttuja. Oikeesti, minun sanomalehtirahoja ei tuon puulaakijoukkueen tueksi ei tule. Ja ESA:lainen, turha enään moralisoida muita, Nuppe on puuhannut vuosien varrella ihan tarpeeksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut