Näppis: Ei kukaan lapsi halua isona ammatikseen huumehörhöä

Lapsille ilmaisia harrastusmahdollisuuksia ja pienempiä luokkia, vanhemmille neuvolasta lähtien tukea ja ohjausta. Tulisi halvemmaksi kuin huumenuorten tulevaisuus. Ei kukaan lapsi halua isona ammatikseen huumehörhöä.

Kaduilla hortoilevat huumenuoret kuuluvat jo kadotettuun sukupolveen. Nyt heitä tulee lisää. Kukaan ei välitä ennaltaehkäisystä. Päättäjät eivät pysty tai halua tajuta ilmiön taustaa.

Todella surullista lukea Pelicans sb:n joutuneen luopumaan F-liigapaikastaan! Missä oli päijäthämäläinen seurayhteistyö? Halutaanko tämän alueen naisissa oikeasti vain "harrastaa salibandya"? Nyt päät pois pensaasta ja aito alueellinen salibandyn kehitys keskiöön, oikeine pelaajapolkuineen!

Vainovalkeat syksyn synkkyyteen. Uutisointi jatkuvaa jauhantaa. Miten maailmalla.

Lahti Suomen huumepääkaupunki. Tälle ei tehdä mitään. Kumpi nostaisi lahden elinvoimaisuutta: uusi parkkitalo asemalle vai puuttuminen huumeiden käyttöön? 8 % kasiluokkalaisista käyttää päivittäin!

Alkaa budjettiriihi. Tältä vuodelta valtion alijäämä 19,9 miljardia. Ensi vuonna esityksen mukaan 7 miljardia ilman tulevien 4 – 5 lisäbudjetin aiheuttamia. Kunnat alenevan verokertymän ja kulukasvun kriisissä. Marinin hallituksen toimet ja oikeutetut keinot näyttävät olevan kadoksissa.

Hollolan kunta voisi nopeasti laittaa liikuntapaikkojen vastuualueesta vastaavan virkamiehen nopeasti korjaamaan Kukonkoivun kentälle menevän tosi kuoppaisen tien, jolla on paljon käyttöä. Tärkeämpi työ kuitenkin kuin tietokoneen ruutuun tuijottaminen.

Pormestari tarvitsee 2 apulaispormestaria, koska hänellä ei todennäköisesti ole tehtävään sopivaa ja tarvittavaa koulutusta.

Hallituspuolue SDP keskustelee työllisyydestä ja työehdoista kuten työajasta. Unohtaen, että nykyisellä syntyvyydellä ei meillä työtä tekeviä 30 vuoden kuluttua ole. Olisi parempi keskittyä väestöpoliittisen ohjelman ja tavoitteitten epäpoliittiseen rakentamiseen.

Haloo ravintola Armas! Olisiko aihetta toimia yhtä vastuullisesti kuin Pikku Hanhi: paikka kiinni kunnes työntekijöiden testitulos on selvillä. Aika huono selitys, ettei ole tullut viranomaisilta ohjeita. Jokainen ajatteleva ymmärtää itsekin, mitä olisi hyvä tehdä!

Mitä on tuo äly joka asian ja sanan edessä? Täydellinen kusetus, ohjailu ja aivopesu, joka ei anna yksilölle valinnanvapautta.

Kiitos sinulle joka kolhit autoni takapuskuria Lidlin parkkipaikalla Salpakankaalla, pitää näköjään ottaa kuva vieressä olevista autoista!

Sari Niinistölle: Lahdessa on jo kohtuuton kunnallisveroprosentti, minkä takia tänne ei enää juurikaan muuta nettoveronmaksajia, ja olemassa olevatkin sellaiset suunnittelevat poismuuttoa. Kehä- ja älypyöräteistä, green cityistä tai kaupunkipyöristä huolimatta.

Ei näköjään toimitusjohtaja tiedä, mitä me laitoshuoltajat päivisin tehdään, kun kehtaa väittää että työ ei ole fyysisesti raskasta! Tet-jakso olis paikallaan hänellä. T: laitoshuoltaja

Milloin jokin auktoriteettitaho korottaa äänensä niiden puolesta, jotka edelleen haluavat – tai joille se on ainoa mahdollisuus – käyttää paperipostia asioidensa ja yhteyksiensä hoitamiseen. Melkein kaikki väylät ovat digitaalisia ja usein ilman mahdollisuutta asioida elävän ihmisen kanssa. Annetaanko elintärkeän instanssin nimeltä Posti ja erityisesti palvelu kirjeposti luhistua silmiemme edessä?

Kun puhutaan siitä, kuinka kotimaan kulutus pelastaa meidät, unohdetaan, kuinka paljon kotimaan kulutuksesta on Suomessa tuotettua. Ikea on yksi kotimaamme kulutuksen kehto, mutta kuinka paljon siellä on suomalaisia tuotteita?

Joku moitti Järviradion toimittajia amatööreiksi. Itse kuuntelisin mielelläni radiosta kyseistä kanavaa, vaan taitaa olla mahdottomuus saada Lahdessa kunnon musiikkia kuuluviin. Kaikki eivät nettiradiota voi kuunnella.

Oli todella surullista nähdä, kun pienet koululaispojat kouluun mennessään metsäpolulla lipittivät energiajuomiaan kuin konsanaan aikuiset miehet kaljaa tölkeistään ja vielä heittävät tyhjät tölkit pusikkoon kävellessään. Mallista tuo kaikki opitaan. Miksei lapset saa olla lapsia kuin ennen aikoinaan? Minkälaisen mallin nykyajan isät antavat lapsilleen. Eivät kuitenkaan kaikkien lasten isät, en yleistä.

Jos se on totta, että UPM ei informoinut mitenkään etukäteen maan hallitusta Kaipolan tehtaan lakkautuksesta, vahvistuu vain käsitys että yritys tekee sisäpolitiikkaa omien työntekijöidensä kustannuksella.

Kuinka vastuuton voi olla urheilujoukkueen toimitusjohtaja. Toiminnallaan tuhoaa koko joukkueen pyrkimykset. Pois toiminnasta ja firma nurin, ei voi mitään. Peilin eteen äijä.

Hallitus ilmoittaa varmasti myös, paljonko eduskunnan menoista leikataan!

Kas kummaa, Heinolasta, Asikkalasta ja Hollolastakin löytyy useita pieniä luonnonsuojelualueita. Kannattaa vierailla, kartta neuvoo kyllä.

Lopetetaan jo höpötys paikallisesta sopimisesta, kun kyse paikallisesta palkan alennuksesta. Puhutaan oikeilla nimillä.

8.9.2020 klo 18 Kaksi poikaa ampuu perhepuistossa kuulapistooleilla. Ikä selvästi alle 18 v (15 v). Osuin paikalle, kun lintuja ammuttiin. Pelottavinta on, kun aseet ovat niin aidon näköisiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu