Näppis: Pitäisit koronakyttääjä suutas vähän suikemmalla siellä maskin suojassa.

Olisi hienoa, jos uuteen Lähteen kouluun saataisiin Mannerheimin päiväkäsky ja edesmenneiden rehtorien muotokuvat näkyvästi esille. Tämä " vinkiksi" Esko Taipaleelle.

Pitäisit koronakyttääjä suutas vähän suikemmalla siellä maskin suojassa.

Topi Raitanen juoksee hyvin, mutta voisi jättää sen vee-sanan käytön pois haastattelussa. Huonoa esimerkkiä nuorille urheilijoille.

Renkomäki on ehdottomasti Lahden paras paikka asua.

Olen tähän saakka luullut, että ESS on neutraali, riippumaton lehti. Siksi ihmettelin, kun pääkirjoituksen lopussa luki "Yhteisyritys on paras ratkaisu". Minä ja moni muu on eri mieltä. Lehti ei saisi ottaa kantaa asiaan.

Kyllä pelottaa ja suututtaa tuon "Äly"-pyörätien valmistuminen, -sitten joskus... Miten siinä uskaltaa jalankulkija, rollaattorimummosta puhumattakaan käyttää tuttua reittiään pyöräterroristien seassa? Ja miksi piti kaataa varjoa antavat lehmuksetkin tuon kiitoradan tieltä?

Luulin olevani väsynyt raskaan päivän jälkeen, mutta olinkin väärässä. Ja nyt tiedän olevani hyvin palkattu. Kiitos Tarja! T:Laitoshuoltaja.

Isäni on ollut Nordean ja sitä edeltäneen SYP:n asiakas noin 80 vuotta. On se kumma, kun häntä ei vieläkään tunneta siinä pankissa? Hän ehdotti minulle että siirretään rahat toiseen pankkiin.

Lahti taitaa kuitenkin olla Chicago lööpeistä päätellen !

Isännöitsijät pyörittävät kaveribusinesta, jota asuntoyhtiöt maksajina seuraavat sivusta.

Kyllä olisi helposti kerättävissä rahaa yhteiskunnalle Aleksille väärin pysäköinneiltä autoilijoilta. Onko kyse kirjainten ja kuvien ymmärtämättömyydestä vai välinpitämättömyydestä eli nykyään niin muodikkaasta minä-minä asenteesta? Oikeuksia vaaditaan, mutta velvollisuuksia ei saisi olla.

Mersun F1 kuskeissa on kyllä valtava tasoero.

Miksi uudesta Keijukirppiksestä on tehty niin " vaikea ", sekava ja sokkeloinen ja kaikillahan ei ole tietokonetta, jolla seurata realiaikaa. Ei hyvä!

Kyllä on Järviradiossa amatöörimäisiä toimittajia, tietotekniikkan käyttö aivan hakusessa. Hirveää sekoilua joka ikinen päivä.

Ei voi vaan ymmärtää, miksi sataman ravintolat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta menevät jo elokuussa kiinni? Jos yrittäjät eivät ole huomanneet, niin talvi tulee, jos tulee, vasta paljon myöhemmin kuin joskus ennen.

Sipilän hallitus halusi miellyttää kannattajakuntaansa eikä vaatinut suomalaisilta yrityksiltä investointeja yritystukien vastineeksi. Sen sijaan työntekijät valjastettiin kikyllä ylläpitämään kilpailukykyä. Tässäkö on nyt kokoomuksen tahtotila?

Pekosen leiri vastasi nopeasti sähköpostikysymykseeni koronan hoidosta. Kiurun leiri ei vaivautunut vastaamaan.

Mielipide 6.9.20 herrat Ravantti ja Laitinen kirjoittavat vakavaa asiaa. Kiinteistöyhdistys on ollut pitkään isännöitsijämafian käsissä. Kiinteistöissä valta kuuluu hallituksille ja varsinkin puheenjohtajille ei rengeille. Puheenjohtajat ryhdistäytykää !

Pitäkää hyvät koirien ulkoiluttajat koiraa ojan puolella ja katseenne kohti liikennettä. Melkoinen tilanne Paimelantiellä, kun iso saksanpaimenk. hyökkäsi alamäessä pyöräilijää kohti ja omistajansa selin tiehen. Väistö vast.tulevien kaistalle onnella selvittiin.

THL:n mukaan sairaanhoitopiirit päivittävät koronatiedot 3 krt viikossa. Tämä ei koske PHYKYÄ. Päijät-Hämeessä 6.9. tiedot elokuulta. Onneksi on iltapäivälehdet, niin tietää, missä mennään.

Voi miten kiva, katsella tv:stä tanssiohjelmaa. Glitteriä ja hymyä ja hyväntuulisuutta tässä onkin kaivattu.

Hallituksella kova työ miettiä mihin elvytysrahoista tulevat 3,2 mrd. käytetään. No, lyhennetään sillä 6,6 miljardin velkaa mikä Suomelle koitui tästä elvytyspaketista niin jää vielä 3,4 mrd. maksettavaa etelän maille. Ei jätetä tulevien sukupolvien maksetavaksi.

Vesivehmaan kentältä lähtevät, tuntitolkulla samaa ympyrää kiertävät ja hirveää meteliä pitävät lentokoneet häiritsevät rauhallisten ihmisten kotirauhaa jokaisena kauniina vikonlopun päivänä aamusta iltamyöhään ja usein viikollakin ! Sadepäivinä niitä ei ole näkynyt eikä kuulunut !

Jos sairastuu koronaan, sitten sairaslomalle. Turhaa sulkea koko laitos. Suomen pitää toimia vähemmällä teholla, mutta ei kokonaan suljettuna. Desinfiointia ja käsipesua!

Kyllä sitä näilläkin palstoilla huudetaan kurkku suorana hallitusta järkkäämään työpaikkoja. Ei hallitus tee työpaikkoja, tehtaiden johtajat, kaupat, firmat isot ja pienet, maatalousyrittäjät palkkaavat marjanpoimijat ja risusavottaan riuskoja ihmisiä. Ole oma-aloitteinen äläkä ruikuta, työtä voi etsiä ihan itekin!

Aivan samaa mieltä, Suomen ikioma keltainen lehdistö Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat uutiskanavina aika kevyitä ja sensaatiohakuisia, viihteellisiä, ei kiitos!

Sinä kaupan täti. Pidä sinäkin hansikkaat käsissäsi niinkuin osa kollegoistasikin pitää. Voit ottaa hyvällä mielin "killinkejä" vastaan. Ne ovat ansaittuja rahoja.

Koulut etäopetukseen!! Nyt tehtävä sama kuin kevättalvella. Silloin ei edes ollut paljoa koronaa. Nyt on! Ja leviää kuin kulovalkea!

Onko aina pakko liioitella? Missä kaupassa olet nähnyt kassan aivastelevan ja yskivän asiakkaaseen päin? Pysyisit hysteerisenä kotona luuloinesi.

Käytän käteistä maksaessani ruokaostokset, jopa kolikoilla. Kyllä se koronahysteerikkö voi tarttua Sinun sormistasi, kun näppäilet koodia maksupäätteelle. Olisi kaikille kiva, kun et näitä pilojasi laittaisi Näppikseen.

Taisi mennä puurot ja vellit sekaisin Veikkauksella. Ketä suojellaan ja miltä? Ne rahat jotka laitoimme peleihin meni moneen tarpeeseen.

Tuskinpa missään kaupassa kassa aivastelee asiakkaan ostoksiin ja naamalle. Aivastus ei välttämättä ole sairaus, jonka takia täytyy jäädä sairauslomalle. Kannattaa säilyttää varovaisuus asioissa mutta selvä järki päässä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu