Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Pukukoppeja Möysän uimarantaan, uimakausi vielä

Pukukoppeja Möysän uimarantaan, uimakausi vielä. Kioskirakennus pukuhuoneineen suljettiin 31.8. ja kaikki eivät kuulu avantouimareihin, joilla oma pukuhuonerakennus.

Lahdella ei ole varaa pormestariin eikä mihinkään muuhunkaan, kun ei voi edes ekaluokkalaisille antaa uusia aapisia. Virossa oikein juhlitaan koulunalkua!

Paperikoneen hoitaminen tuottaa uutta rahaa. Vanhuksen hoitaminen vain kuluttaa. Siitä johtuu palkkaero eikä se muutu muuksi. Raha maailmaa pyörittää. Näin se vaan menee. Ammatinvalintakysymys.

Onko tuo keskustan kolme kymppiä myös sellainen suositus? Ei kai enää voi ihmisiä määräillä tuolla tavoin.

On todella kiva, kun Marjo Pirilän iloinen ääni kuuluttaa Lahti radiossa.

Greencityssä ongelmajätteiden keräilypisteet poistuvat vaikka keräilypisteiden saavutettavuus on tärkein asia jätteiden hallittuun sijoittamiseen. PHJ:n perustelut ovat marginaalisia verrattuna syntyviä ongelmiin. Kujala toimii hyvin, mutta on hankalasti saavutettavissa oli autoa tai ei.

Ei ole ikuisia työpaikkoja paperimiehillä eikä julkisella sektorilla! Uudet tehokkaat sellu- ja paperitehtaat Uruguayhin. Sama koskee terästehtaita: SSAB (Rautaruukki) Raahessa ja Outokumpu Torniossa.

UPM:n suurimpien omistajien joukossa ovat Varma, Ilmarinen ja Elo. Työeläkeyhtiöt ei pysty eläkkeitä maksamaan, jollei niiden omistama yhtiö tee hyvää tulosta. Eli maksaa hyvät osingot eläkeyhtiöille. Isossa kuvassa se asia on näin!

Onko järkee vai ei järjestää ryhmämatkoja yli 40 henkilöille ilman kasvosuojia?

Paperitehtaat ovat jokainen saaneet huomattavat investointi- väylä- ynnä muut tuet, joten tässä tapauksessa Sanna on aivan oikeassa.

Virossa juhlitaan koulunalkua, Suomessa koulun loppumista. Miten lienee Pisa-tulosten laita?

Suomi on hölmöläisten maa. Valtio jakaa miljardeja yritystukina yhtiöille, jotka maksavat hyviä osinkoja sijoittajille, mutta kun miljardivoittoihin tulee pieni notkahdus, niin suljetaan tuotantolaitos Suomessa, koska se tuottaa vähemmän voittoa kuin yhtiön ulkomailla olevat tehtaat. Olisikohan yritystukien miljardit ohjattava työttömiksi jäävien auttamiseen?

Yhteiskuntavastuu ei ole sitä, että kaikki vastuu on kohta siirretty kansalaisille. Mistä ihmeestä me enää maksamme veroja?

Mistä kumpuaa yritysjohtajien, poliitikkojen ja EK:n viha aikana, jolloin pitäisi puhaltaa yhteen hiileen. Suomi-Neito ei ole sitä ansainnut.

Nyt se on tieteellisesti todistettu, tylppänaamaisten koirien mm. mopsien ylläpito on eläinrääkkäystä. Myös muutama muu tuttu rotu kuuluu samaan vaalimiseen.

UPM ei anna yksikkökohtaisia tietoja julkisuuteen. Päätös Kaipolan tehtaan sulkemisesta on tehty pakon edessä taloudellisin perustein. Kannattavuutta nyt ja tulevaisuudessa ei ole. Paperin kulutus on romahtanut.

Tiedoksi: Padasjoella liikkuu taas kukkaruukkuvaras.

Pääministeri Marin reagoi UPM:n irtisanomisiin, mutta ei reagoinut mitenkään Finnairin yli tuhannen hengen irtisanomisiin tai Lapin matkailun irtisanomisiin!

Ensi keväänä hommatkaa esimerkiksi Liipolan mäkiin kunnon istumia. Vihreä kaupunki.

Lahen keskustan tyhjänä pysyminen on sälytetty vain parin pysäköintiä valvovan työparin harteille. Taakka on kohtuuton työntekijöille, mutta välttämätöntä koronan vaatiessa käsipareja terveydenhoitoon. Toivottavasti pandemian jälkeen pääsemme taas iskemään keskustassa ostelevia oikein kunnolla.

Ihmiset, jotka aina valittaa kaupassa, milloin henkilökunnasta, tuotteista, hinnoista jne. Tilatkaa kotiin ja pysykää pois. Pilaatte toistenkin päivän.

Kyllä minun niitä kolikoita on sieltä taskun pohjalta etsittävä kassalla, kun on niin vähän rahaa.

Asunnon myyntiä harkitsevat. Älkää menkö retkuun tarjouskauppamallilla, kuten eräs iso ketju Päijät-Hämeessä tarjoaa.

Lahden talouden tasapainotus vaatii 59 milj. Jokainen valtuutettu kantaa vastuunsa tehdyistä möhlimisistä ja lyö miljoonan pöytään. Siinä se tasapaino sitten onkin! Yksinkertaista, eikö totta?

Polkupyörällä liikkuvat pitävät kaupungin keskustan elinvoimaisena talvellakin.

Kiitos 2.9. ESS:ssa ollessa kirjoituksessa käsisammuttimista. Oli uuttakin tietoa.

Varas otit Salpakankaantien pihasta mummon kauniin riippukukan. Tuo takaisin samaan paikkaan.

Taloyhtiön puheenjohtaja vie isoimman summan yhteisestä kassasta. Onko osakkeenomistajat sokeita?

Orpo sanoi, ettei pääministeri ymmärrä, miten yritykset toimivat. Metsäteollisuuden johtajat sanovat päinvastoin, että hallituksella on asioista hyvä ymmärrys.

Herätkää Lahden päättäjät. Kumotkaa valtuuston ym. päätökset pormestarimallista. Em. malli lisää hallinnon kuluja eikä tuo lisäarvoa kaupungin johtamiseen.

Hiljentyneelle lentoasemalle on varattu tilat ns. koronakoirille. Ne haistelevat vapaaehtoisten iholta pyyhkäistyä harsoa. Pätevä on vain koronatesti. Täysin ylimääräinen kennel/mediatapahtuma.

Kysymys Lahden kaupunginjohtajalle, miksi kaupungin hallinnon organisaatiota ei oteta kriittiseen tarkasteluun? Vain muualta haetaan säästöjä!

Onkos oikein? Ensin kokoomus jakaa miljoonia. Haluaa sen jälkeen sulkea hyvin toimivat yritykset.

Miksi taloyhtiö ei halua etäkokouksia sallittavan? Toisiko yhtiökokoukseen "vääriä" osallistujia?

Syksy tulee, illat hämärtyy. Pilvisenä päivänä jo kahdeksan aikaan on sen verran hämärää, että takavaloton auto alkaa hävitä maisemaan. Joten ne valot käyttöön.