Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lahdessa rakentamiset menee nurinkurisesti ja väärin päin

Lahdessa rakentamiset menee nurinkurisesti ja väärin päin. Siinä missä olisi ollut mahtava paikka rakentaa linja-autoasema sisätiloineen ja linja-autotkin olisivat mahtuneet paremmin, tuleekin autojen parkkihalli. Nykyistä täysin surkeaa matkahuoltoa ei pelasta edes kupari. Miksi täällä isot hankkeet epäonnistuvat? Onko päättäjien kompetenssi hakusessa?

Sinä, joka veit pilaantuneet omenat Kankaantilan puistometsään, tiesithän, että se on ympäristörikos! Jäteasemalle saa viedä omenat maksutta.

Kohta hyky kehuu tied.välineissä, miten se "järjestää henkilöstölleen eri yksiköissä palautekeskusteluja, miten pandemian jälk jaksetaan". Voi höpö höpö, ylihoitajia ei kiinnosta jaksaminen pätkääkään!

Kun UPM:n johtaja Pesonen avoimella kirjeellä moitti ay-liikettä liian kovista palkoista ja samalla itse saa 7 milj.euroa vuodessa liksaa, on se härskiyden huippu. Lisäksi hyvää tulosta tekevä yhtiö saa miljoonia valtion tukena. Miksi? Kaipola olisi pystynyt toimimaan vielä vuosia ja ilman tukia.

Järkyttävää tuo jatkuva sotku ja tappelu. Energiaa ja aikaa menee aivan turhaan. Phhyky:n kilpailutus, yhtymäkokouksen äänestys, pormestarimalli.... Keskittykää päättäjät lapsiperheiden hätään! Siinä teille oikeaa työtä.

Marin voi huokaista helpotuksesta, Keskon pääjohtajan mukaan kaikki Suomen puolueet ovat olleet sosialismin asialla. Joten kokoomus ja persulat ovat sosialistisia puolueita?

Voisivatko kauppojen kassat käyttää koronasuojainta eikä yskiä ja aivastella asiakkaan ostoksiin ja naamalle. Ja vähänkin sairaana ei tulisi asiakaspalveluun.

Hyvä vanha esimerkki demareiden yritysosaamisesta oli 50 vuotta sitten Valco-kuvaputkitehdas yhdessä Hitachin kanssa. Poliitikkojen toilailu laatuongelmien kanssa loppui lyhyeen japanilaisten irtisanottua yhteistyön.

Kiitos ja kumarrus Orimattilasta! Hollolan kunnanhallitus on nykyisin Meidän paras ystävä, kyllä tänne ne kierrätyspuistoa seuraavat alan yritykset ja työpaikat huolitaan.

Ei Suomi ole asettanut vientikieltoa eikä pakotteita Venäjän kauppaan. Kaikkivoipainen ja palvottu EU on niin tehnyt. Arvatkaapa, mihin ammattiryhmään vaikutukset ovat rajuimmat? Saksasta saa viedä Mersuja Venäjälle, mutta Suomesta ei saa viedä maitotuotteita! Missä EU, siellä ongelma.

Onneksi Hykyn hallitus tekee hyviä päätöksiä päijäthämäläisten terveydenhuollon parantamiseksi!

Trump syyttää Joe Baidenia vasemmistolaiseksi, samalla mittapuulla jos mitataan, niin Suomen kokoomus ja perussuomalaiset olisivat äärivasemmistoa.

Keskustan Katri ja Annika ovat tukkanuottasilla pj-kisassa. Kyllä heillä ennen vanhaan oli helppoa. Kekkosta ei voinut tukistaa. Ehkä hän siksi pysyi vallassa niin pitkään.

Ei hättää mittään koulutuksen leikkauksista, jos kunnalla on rahhoo ylläpitää työttömien lapsia varhaiskasvatuksessa, korotella työttömyyskorvauksia, työmarkkina- ja toimeentulotukia. Marjat jää poimimatta, jos ei ukrainalaiset tai thaimaalaiset kerkiä. Otetaan lisää velkaa! Aina vaan alamäkeä ja aina yhtä iloisena!

Mitä pahaa koirat on tehnyt meille muille, kun niistä naristaan! Eiköhän Lahden kaupunki osaa päättää ihan itse, haluaako se periä koiraveroa vai ei! Eiköhä alkoholistit ole riesana enemmän katukuvissa kaljapurkkien ja viinapullojen kera

USA:n poliisiväkivaltauutisoinneista on Suomessa jätetty kokonaan pois uhrien oma toiminta. Siellä myös poliiseja ammutaan "normitilanteissakin", kuten myös Porvoossa tänä kesänä. Ylilyöntejä on, mutta se ei ole koko totuus.

Taloyhtiön puheenjohtajan palkkio 1.9.20; Taloyhtiön sääntömääräisessä yhtiökokouksessa sovitaan puheenjohtajan palkkiosta. Itse voit vaikuttaa osallistumalla yhtiökokoukseen ja tuomalla mielipiteesi julki palkkion maksamisesta. Taloyhtiömme kokouksessa on sovittu, ettei puheenjohtajalle makseta palkkioita. Siis en saa palkkioita, mutta saan hyvän mielen yhteisten asioiden sujuvuudesta yhtiössämme.

Huonoina aikoina pitäis veroja, eläkeputkia ja vuorotteluvapaita ym. helpottaa, jopa ottaa lainaa. Hyvinä aikoina maksaa velat korottaa veroja.

Ei ole koronasovellus ilmainen, jos pitää puhelin vaihtaa sen tähden, että nykyisen (hyvin toimivan) ohjelma 12.4.8 ei riitä.

Eipä tarvitse uuden Saga-palvelutalon asukkaiden kivuista ja ahdistuksesta kärsiä, kun talon nurkalla käydään aktiivista pillerikauppaa. Niin avointa, että huonompinäköinenkin löytää perille.

Miksi päämin. Marin ei ole ottanut kantaa esim. pankkien, postin ja Finnairin henkilökunnan irtisanomisiin?

Kansanedustajia päästetään nyt saliin vain 50 kerralla. Se on paljon enemmän kuin yleensä täysistunnoissa.

Merimetso ja valkoposkihanhi kuuluvat Suomen luontoon. Mitä se, jos Itämeri saastuu ja muutaman pikkusaaren kasvillisuus kuolee ja saaret ulosteen peitossa. Mutta, mutta, se kurttulehti ruusu on paha. Se pitää repiä pois!

Pääministeri Marin haluaa Kaipolan tehtaan jatkavan, mutta vihervassarit eivät halua puita kaadettavan. Heidän haaveensa on suojella Suomen metsät. Näillä ideoilla saadaan loputkin tehtaat kiinni ja ei tarvitse olla kuin 4 tuntia töissä.

Jaahas ei tarvitse enää mennä ostoksille Citymarketteihin tai K-marketteihin, kun luki noita pääjohtajan möläytyksiä. Näiden isojen pomojen pitäisi nyt ihan oikeasti pistää jäitä hattuun, vaikka haasteita on!

Luulin, että armeija olisi hierarkiassa huippu Suomessa, paskan marjat. Kyllä Päksi ajaa ohi.

Miettikääpä te asiakkaat, jotka kävelette kauppaan sisään "vastavirtaan" ihan ihmisten vierestä, joskus jopa osuen toiseen, kun jonottavat kassalle. Tuntuuko tänä aikana oikealta? Tämä ihan jokapäiväistä. Jos mainitsee asiasta, saa vain sanomista. Kauppaan tullaan sisään tuloporteista, kuten kuuluu. Vaikka hakisit vain kassan vierestä tuotteen ostaaksesi, silti. T. Myyjä

Kaupan keskusradioissa kerrotaan vähän väliä, että suositellaan kortti- ja lähimaksua. Tämä pitäisi olla itsestäänselvyys muutenkin. Silti todella moni kaivelee killinkejään ja vielä mahdollisimman pieniä taskun pohjilta myyjille.

Heräsi mieleen yksi kysymys, miksi/mihin valittava pormestari tarvitsee kahta apulaispormestaria? Nykyiselläänkin on kaupunginjohtajalla on vain yksi apulaiskaupunginjohtaja työparina. Virkoja lisätään ja entisiä virkojen hoitajia siirrellään tuolilta toiselle, eläkevirkoja valmistellaan. Siinäkin sitä rahaa hassataan. Ei ole ole aina ruohonjuuritason työtekijän syy, kun ihmetellään, ettei kaupungin rahat riitä. Kaupungin organisaatiossakin on työntekijöissä vähentämisen varaa.

Pormestari..kuulostaa taantumukselta! Kun pitäisi karsia johtoporrasta ja kaikkinaista päällekkäisyyttä.

Sosiaalinen media varoittaa tapahtumien järjestämisestä joka päivä. Miten Lahden Messut voi järjestää turvallisesti syksyn messut ? Toivottavasti ihmiset on vastuullisia eivätkä mene isoihin tapahtumiin. Vastuutonta toimintaa.

Paperikone on kallis, ihmishenki ilmainen, jälkimmäisen ylituotanto moninkertaista paperiin verrattuna.