Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Onko kaupungin päättäjien äly mennyt älypyörätiehen?

Onko kaupungin päättäjien äly mennyt älypyörätiehen? Kyllä olis ollut järkevämpää korjata railot pois kevyen liikenteen väyliltä, ovat vaarallisia. Toinen älyn väläys pormestari tämän kokoiseen kaupunkiin. Pitäisi kysyä kaupungin asukkailta vai onko päättäjien suhrimointia.

Kaupunkipyörien lanseeraus 300 000 – 400 000 e ja vuosittaiset ylläpitokulut samaa luokkaa. Ohjaisin tämän summan mieluummin kouluille pienten opetusryhmien säilyttämiseksi.

Tukea haetaan miljarditolkulla valtiolta, mutta pääministeri ei muka saisi lausua mielipidettään yritysten työntekijöiden irtisanomisesta.

Pääministerin mielestä ei tällaisena aikana saisi tehdasta sulkea. Miksi hän puhuu 6-tuntisesta työpäivästä tällaisena aikana? Alkaisi vaan miettimään, miten saadaan työttömät töihin ja verojen maksajiksi.

Nastolassa kaupoissa s-mar, lidl, k-super m. Aika harva noudattaa turvavälejä. Eikö lukutaitoa?

On se hyvä, että meillä on omat miehet Brysselissä. Katainen, Stubb plus mepit ja tuloksena Suomi maksaa vuosi vuodelta enemmän saaden lämmintä kättä. Siellä Suomea viedään kuin lammasta narussa.

Joku kirjoitti Näppikseen, että nyt kannattaisi ottaa mallia Kiinasta 2 viikon karanteeneista. Kuka haluaa mallin Kiinasta? Tietääkö kirjoittaja, mistä tämä katastrofi on lähtöisin? Vältän kaikkea kiinalaista ja kehotan muitakin kääntämään tuotteen ylösalaisin ja katsomaan valmistusmaan. Miksi tukea ko. maata joka polkee ihmisoikeuksia ja puolustelee ja valehtelee tekemisiään.

Posti on hävittänyt ison pakettini, jonka palautin ja olin maksanut tuotteet. Uusia en saa ja rahat kiinni. Oikeusturvani?

Yrittäkää jotenkin käsittää, että kaikki eivät tarvitse, eivätkä siten myös omista älykännykkää. Leikki-ikä kun on jo ohi.

Kiitos Kirkkoherra Miika Hämäläinen, kun järjestitte Vapaaehtoisten siunaamismessun su 30.5. Ristinkirkossa. Iloitsemme ja kiitämme kaikki yhdessä.

Italian kultavarannot 3 miljoonaa kiloa. EU-tukipaketti 172 miljardia euroa. Suomen kultavarannot 49 100 kiloa. Tukipaketti 3,46 miljardia. Mitä pitäisi ajatella tästä.

Kyllä Suomi voisi lopettaa jo nuo Venäjä pakotteet, kun ei ne näytä tehoavan. Saataisiin aika monta työpaikkaa, kun vienti taas vetäisi.

Häkämies ja Pesonen tekevät puhdasta politiikkaa lausunnoillaan, mutta politiikan ulkopuolelta. Tervemenoa vaan kuntavaaliehdokkaiksi, jos ala kiinnostaa.

UPM:n konsernin liikevaihto on lähes kuusi kertaa pienempi kuin pääministerin johtaman Suomen valtion. Johtajien palkoissa on vain huikea ero.

Rautalangasta väännettynä: Yksikään yritys ei ole olemassa muuta varten kuin voiton tekemistä varten. Hyvä johtaja reagoi, esim. yksikön lakkauttamisella, nimenomaan ennen kuin ollaan tappiolla. Samalla tavalla yksityishenkilöidenkin tulisi reagoida omassa talouden pidossaan. Säästäminen ja turhien menojen karsiminen kannattaa aloittaa ennen kuin rahat on loppu.

Kaupunkipyörät voidaan hankkia tänne vihreään kaupunkiin, jos niiden hankinta- ja huoltokustannukset tulevat täysin vihreiden puoluerahastosta.

Olipas Launeella tehokas, nuori (uusi?) mieslääkäri! T. maan klo 8.30

Kiitos Satu Laine hyvästä mielipiteestäsi 31.8. Moni joutuu minunkin kirjettä ja korttia turhaan odottamaan, nyt myös jouluna, kun postimaksut aina vaan nousee. Ei auta, vaikka posti omilla sivuillaan kertoo, että kirjeen tai kortin lähettäminen on kaunis tapa.

Miekkiössä asuvan paketit tulee Liipolaan, Saksalan postiin tai torin R-kioskiin. Renkomäessä 2 hienoa pakettimaattia ja niihin ei saa tällä postinumerolla tulemaan koskaan mitään. Postille kai turha valittaa.

Miten hyky olisi hoitanut velvoitteensa järjestää sote-palvelut, jos yhteisyrityshankintaan ei olisi tullut yhtään tarjousta? Ups.

Loppujen lopuksi työ on kauppatavaraa, jonka työnantaja ostaa tarpeeseensa. Jos hinta on liian korkea, pitää olla älliä pudottaa vaatimuksia. Todennäköisesti jo parinkymmenen prosentin helpotus paperimiesten palkkoihin auttaisi pitämään Kaipolan koneet käynnissä. Onko se muka liian vaikea tajuta?

Hyky, aiotteko todella vaihtaa työntekijöiden työnantajaa ja työehtoja väkiaikaisratkaisulla tietäen, että se saatetaan perua muutaman kuukauden päästä? Törkeää.

Hurraa! Hyvä valtuustopäätös 31.8: pormestarimalli uuteen mietintään. Emme kaipaa pormestareita, hyvä kaupunginjohtaja riittää.

Metsämaalla on ollut polkujen viereen heitettyjä lihapullia! Tiedossa on yksi sairastunut koira. Olkaa valppaana, ettei koiranne napsi mitään kulkiessaan! Jos näet tällaista toimintaa, ilmoita poliisille tai terveysviranomaisille. Täällä on tavattu pihoilla jo supikoiria. Rotat vaan puuttuu!

Miksi valtion velan kehitystä, työttömien ja lomautettujen määrää ei seurata mediassa yhtä tarkasti kuin koronatartuntoja ?

Miksi ei käytetä suomalaista sanomalehtipaperia Suomessa. Media haloo.

Hoitajilla kiehuu! Näppis 26.8. Maksoiko Phhyky oikeesti koronalisää luottamusmiehille? Millähän perusteella... Vedettiinkö omaan pussiin?

Missä taloyhtiössä ollaan valmiita maksamaan puheenjohtajalle kuukausipalkkaa ja lisäksi vielä muita korvauksia? On puheenjohtajalla mahtava pesti, siihen on varmasti muitakin halukkaita. Hoitaa varmaankin noilla tuloilla muidenkin kiinteistöön kuuluvien henkilöiden, kuten isännöitsijän ym. työt omansa lisäksi. Uskomatonta!