Näppis: Riihelässä oli kauppa, ehkä siellä ei käyty

Riihelässä oli kauppa, ehkä siellä ei käyty, koska kannattamattomana lopetti. Se vain on helppo kotia tullessa poiketa automarkettiin.

Olisikohan aika hyväksyä, että budjetti ei ole mikään noutopöytä, josta jokainen voi ottaa, mitä haluaa.

Ennen älypuhelimesta sai katsoa Salatut elämät ilman MTV3 kirjautumista. Ei enää. T. Entinen Salattujen elämien älypuhelimesta katsoja

ESS 30.8.: hyvä pääkirjoitus: Pidetään teollisuus ja politiikka erillään! Lukisipa Marinkin tämän.

Pääministerin mielestä ei tällaisena aikana saisi tehdasta sulkea. Miksi hän puhuu 6 -tuntisesta työpäivästä tällaisena aikana? Alkaisi vaan miettimään, miten saadaan työttömät töihin ja verojen maksajiksi.

Vilin juttu 30.8. yhtymän toiminnasta ja etenkin asenteista heittää melkoisen varjon myös yhteisyrityskuvioon.

Etlarin pääkirjoituksessa heitetään ajatus Lahti Aquan myynnistä. Ei mikään ihme, kun puheenjohtajana LA:ssa on sama mies, joka Hykyn hallituksen pj:nä yksityisti Mehiläinen oy:lle Lahden perusterveydenhoidon.

Sunnuntain urheilusivujen ykkösuutinen otsikolla ylämäkijuoksu olikin henkilö- ja lajiartikkeli crossfitistä. Edes voittajien aikoja ei vaivauduttu kertomaan, saati osallistujamääriä yms. itse tapahtumasta. Historiaa ja ed. vuoden tulokset oli sen sijaan osattu copy-pastettaa infoboksiin.

Olisiko palattava osin vanhaan. Valtio alkaa huolehtia kansalaisten työnsaannista ja työllistämisestä. Pörssimiehillä vain oma pussi tärkeä. Miksi hukattiin valtion omaisuudet?

Herätys hallitus! Eikö olisi jo aika lisätä poliisivoimia! Emme asu onnelassa.

6 h työpäivä, 19 Pekkasen työajan lyhennys! Mistä rahat?

Loppuuko paperinkeräys Suomessa? Kaipolan tehdas käyttää juuri keräyspaperia raaka-aineenaan. Tuleeko jatkossa kaikki sanomalehtipaperi ulkomailta?

Huumeiden käyttö lisääntyy ja Inspis järjestää teknobileitään Pikku-Veskulla, jossa nuoret on ihan sekaisin. Samaan aikaa lapsiperheet kävelevät Tivoliin Pikku-Veskun hullunmyllyn läpi. Lopettakaa tällaiset tapahtumat, ihan järkkyä!

Suomessa vihapuhetta on totuuden sanominen, asioista puhuminen oikeilla nimillä, poliisin rikostilastojen julkaisu, Kela-etuuksien suurimmat saajat!

Onpa välinpitämätöntä toimintaa ns. hyvinvointiyhtymältä, kun suojellaan rikollista ja vähät välitetään asiakkaan omaisuudesta. Tämä tuli ilmi Etlarin lehtijutussa.

Nyt olisi oma raha kunniassa tässä kriisissä! Valtava munaus aikanaan jolloin markasta luovuttiin! Ruotsalaiset ja tanskalaiset tosi viisaita, kun pitivät oman rahansa. Suomessa työntekijät joustaa nyt eduistaan tuon tyhmyyden takia!

Viesti Kalle Veirto: Kaaduin pyöräillessä tunnelissa väistäessäni jalankulkijaa. Ilman kypärää olisin joko kuollut tai aivovammapotilas.

Pääministeri Marin. Oliko dieselveroa pakko nostaa juuri nyt, kun yrityksillä muutenkin menee huonosti?

Kettuslandian ihmiset ovat eri arvoisia.

Huom. asiakkaat K-kauppiaat ja S-kauppiaat. Halventavat hintojaan pienentämällä tuotepakkauksiaan ja pitämällä hinnat ennallaan tai jopa nostamalla niitä. Tarkkailkaa!

On se Kakkonen kova sarja, kun sieltä tullaan Veikkausliigajoukkueen avaukseen ohi nuorten maajoukkuepelaajien.

Hyvä Sanna! Pidä vaan tiukasti puolesi näitä kaiken tietäviä setä herroja vastaan. Yhteiskunnan ja työn teon pitää uudistua, mutta ei lopettamalla tuottavia tehtaita poliittisista syistä.

Pääministeri Sanna Marin esiintyy pelottavasti. Pitäisi ymmärtää, että Suomen tilanne ei määräyksillä ja hänen elämän kokemuksella selkiydy. Maassa on varmasti kokemusta ja neuvoja otettavaksi huomioon. Ole hyvä ja tule kuplastasi ulos.

Loistava Konsta Hietanen! Olet nöyrä ihan huippuhyväparas Tähdet, tähdet 2020 -ohjelmassa. Olethan Lahdesta! Toivottavasti voitat kisan!

Hämeen entinen poliisipäällikkö puhuu ESS:n jäähyväishaastattelussa 29.8.2020 "liudasta muotoseikkoja". Niitä kutsutaan myös laeiksi.

Se, joka ei kysy koskaan, tietää joko kaiken tai ei mitään. Kenen toivotaan tai jopa velvoitetaan niin vuosikymmeniä käyttäytyvän – ammattilaisen.

Suomessa työttömiä yli 300 tuhatta, mutta näistä Marinin hallitus ei ole huolissaan?

Mitä tekee puolueella, jolla ei ole selvää linjaa ja tavoitteita. Lopettaa pitää koko Keskusta. Muutenkin on liikaa puolueita. Pelkkää köyden vetoa ja sirkusta tämä maamme johtaminen, jossa tärkeämpää näyttää olevan oman egon kasvattaminen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu